Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

supergirl

kochać jak to łatwo powiedzieć.....

Polecane posty

Gość no a nie
Twoje wymagania są bardzo wygórowane:D

Gość taka sama
ja też tego chcę...i co? nic! ciągle nic!

Gość nutka dekadencji
ja też chceeeee:(

przecież to chyba nie jest az tak wygorowane nie mowie tu ze chce miec domek w gorach i nad morzem i do tego pensje min.6tys miesiecznie.poprostu chce byc w szczesliwym zwiazku z jakims mezczyzna....:(

Gość yeah......
a ile Ty masz lat dziewczyno? Może na takie akcje jest jeszcze za wcześnie?:D

Gość yeah......
dobrze Ci radzę, weź się lepiej za edukację, bo faceci nie lubią głupkowatych, niedouczonych małolat:D

zal mi tej osoby ktora sie podszywa pod moj nick,jesli liczy ze bede z nia tu jakas wojne prowadzic na prawdziwosc wypowiedzi to sie myli.poprostu mi cie zal za brak jakiejs oryginalnosci.

Gość ****************************
ciezko mi cokolwiek ci odpowiedziec ty czekasz na milosc a ja mam je za duzo mam meza ale i ............... kochanka co najtrudniejsze obu kocham i oni mnie tez bardzo kazdy z nich jest inny ale kochanek lepszy w łóżku.............. mam dylemat kochanek wie ze mam meza a maz oczywiscie nic nie wie ................ co bys mi poradzila milosc jest trudna pomozcie

czy do posiadania kochanka doprowadzil Cie maz?w tym ze byl \"gorszy\"?czy moze samotnosc?a moze chec rozrywki?

a ja kocham, ale teraz przynajmniej nie bede z ta osoba :(((( i gdzie tu sprawiedliwosc??? :(

Gość Krzysiuu
a moze twoj kurwiarski charakter ?

chec rorrywki napewno nie nie mam takiego charakteru maz jest bardzo dobrym czlowiekiem i jak poznalam tego drugiego to nie wiedzialam zaraz jak z nim jest w łózku po 3 miesiacach sie dowiedzialam co gorsza to kolega z pracy meza tak go poznalam jest nam tak cudownie ale ciezko mi z tym wszystkim ale jak jestem z nim zapominam o calym swiecie to inny typ faceta dla mnie idealny a sex ................ jak to pogodzic nie mam pojecia co o tym sadzuisz prosze odpisz

Gość ramirez
ja ze swoja dziewczyna chodzilem 2 lata zanim dowiedzialem sie co to seks z nia mialem wtedy 24 lata i NIE MIALEM ZONY a ty po trzech miesiacach i mialas meza , przeciez to jest zwykle kurestwo i nic wiecej

supergirl..... a jak dlugo jestescie razem i co sie dzieje ze mowisz ze sie wszystko psuje

ze swoim chlopakiem jestem juz dwa lata i wcale nie zdradza mnie ze swoim przyjacielem jak to jakis debil napisal uzywajac mojego nicka.poprostu w tym roku a raczej na jego poczatku zaczelo sie wszystko psuc...i ogolnie jest lipa:(