Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaa20

Moj chlopak jest nizszy odemnie .. i co z tego.?

Polecane posty

Najaważniejsze, że wam to nie przeszkadza. Ja chyba nie mogłabym być z kimś niższym, po prostu czułabym się skrępowana, ale podziwiam takie pary jak wasza :)

Gość Pelasia23
Ja tam sie niczym nie przejmuje. Mam 184 cm wzrostu, moj chłopak jest ode mnie niższy 2 cm, ale kocham go najmocniej na świecie i nie przejmuje sie opiniami innych zakompleksionych ludzików :)

Gość oleczkaTwa
Nie lubie kurdupli fee

Gość zakochana na maxaa
a ja mam od 4 lat chlopaka i ja mam 169 cm a on 172 cm i co ?? i nico :) chociaz jak zakladam buty na obcasie to jestem ciut wyzsza - kochamy sie bardzo mocno i za zadne skarby innego nie pokocham ipowiem wam ze moja mama na samym poczatku tez cos pieprzyla o tym ze niski itd ale ja rozumiem bo moj ojciec jest od niej wyzszy o ok 25 cm wiec mogla sie dziwic ale teraz juz jej przeszlo bo jestem od roku zareczona i mama juz nic nie wskora :D aha i nie piszcie ze bedziemy mieli male dzieci bo to ma gowno do rzeczy - rodzice mojego slonka maja 189 cm (ojciec) i 175 cm mama a moje slonko jest od nich nizszy a znam takze rodziny gdzie rodzice sa niscy a dziecko ma ponad 2 metry wiec to roznie bywa ale idac waszym tokiem rozumowiania to niskim ludziom powinno sie zakazac rozmnazania tak ??? oj ale wy jestescie debilni

Ja ogladam sie generalnie na wysokich facetow bo ja mam 160 cm i jakos dziwnie chyba miec faceta mniejszego od siebie tym bardziej ze ja w sumie niska jestem :] Ale oczywiscie kazdy ma swoje zdanie na ten temat :] Ale na pocieszenie obadajcie sobie SArah Connor i Marca terenzi- przeciez on jest troszke mniejszy od niej , na slubie byla na bosakach :)) Ale i tak jest to swietnie dobrana para, im nie przeszkadza wzrost a na dodatek uchodza za dobrana pare w showbiznesie :]

Gość caracoa
No coz, niektorzy, ci mniej madrzy, zwracaja uwage na opinie otoczenia, a niektorzy, ci madrzejsi, na charakter czlowieka. Reprezentacyjnosc nie ma znaczenia w PRAWDZIWEJ MILOSCI. Wazne czy Tobie sie podoba i czy Ty jestes z nim szczesliwa, bo Ty bedziesz z nim zyc. A glupimi komentarzami sie nie przejmuj. Skrytykuja Cie tylko niezbyt myslacy ludzie (nie chce obrazac Twojego taty). Stawiaj na swoje szczescie :):):)

Gość Kurdupleeeeeeeee
Kurduple sa obrzydliwe i tyle fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj