Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jasiek

Czy jeśli mając bardzo jasne włosy bede używała szampony do włosów brązowych....

Polecane posty

to czy mi ściemnieją czy zrobią sie rude???? Mam naprawde baaardzo jasny naturalny blond i chciałabym je jakos naturalnie przyciemnic. Myślałam, ze moze uda mi sie dzieki szmponowi Schwarzkopf, Gliss Kur Satynowy Brąz, Szampon do włosów brązowych przyciemnić je na ciemny blond, ale koleżanka straszy mnie ze bede miała rude :( Co o tym myślicie???

Gość o matko i ty masz niby 22 lata
a pomysly 15-latki.......

Gość dlaczego mnie to nie dziwi....
:D

jesli nie masz zamiaru odpowiadac na moje pytanie tylko sie nabijac, to tu lepiej nie zagladaj!!! 😡

A dlaczego przyciemniac naturalne blond wlosy..?! Kobiety sie tak mecza zeby takie miec a Ty nie doceniasz faktu, ze dostalas je w prezencie od natury..?

ale potem tylko nie pisz ,ze chcesz powrócić do naturalnego koloru... :o Pewna jestes ,że pasuje ci odcień brązu? Ja wybralabym płukankę bo wątpie czy jakikolwiek szampon tu coś zrobi..

No własnie dlatego nie chce zadnych farb ani płukanek, tylko zwykly szampon. Najwyzej jak mi sie nie spodoba, to kupie rumiankowy i mi rozjasni.

Mam inny pomysl. Jesli znudzily Ci sie blond to zaszalej z jakimis pasemkami ciemniejszymi

Gość gattta
czy ja dobrze czytam?? ty w ogóle wiesz po co został stworzony szampon do włosów brązowych? chyba wyraźne jest jego przeznaczenie, po cholerę używać go do jakiegoś jasnego wypłowiałego blondu jak na to wpadłaś?

Gość co za głupota
sorry ale uważam ze masz niepoważny sposób myślenia

Po pierwsze nie mam wypłowiałego blondu!!!!!! A po drugie jak nie chcecie sie wypowiadac na temat to tu w ogole nie wchodzce a nie bedziecie mnie obrazac nie wiem dlaczego!!!

Gość jezu to jej sprawa
nie wiem, po co te wszystkie chamskie komentarze. Sprobuj myc szamponem z henna Timotei, do wlosow brazowych - podobno przyciemnia, moze cos pomoze. Po plukankach z szalwii czy kory debu, wlosy brazowe nie wychodza rude. Nie wiem jak z wlosami blond, nikt ci tego nie powie, musisz sama sprobowac.