Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elfiaczek01

Kosmetyki Lysanel z Laboratoires SVR

Polecane posty

Gość elfiaczek01

Czy któraś z Was używała tych kosmetyków? Czy są one dobre? Mam cerę trądzikową i zastanawiam się nad kupnem właśnie tej serii. Co o tym myślicie? Napiszcie swoje opinie o tych kosmetykach. Bardzo proszę :) Na pewno któraś z Was ich używała lub używa.

Gość ja używałam
i muszę przyznać, że są rewelacyjne:). Tylko cena trochę wysoka jak na moją kieszeń (Jeden kocmetyk to wydatek ok. 30-40 zł.). Ale są to bardzo dobre produkty i warte swojej ceny. Co więcej są wydajne i starczają na długo. Dzięki nim pozbyłam się pryszczy. Teraz mam prawie idealną cerę. Przestała mi się też tak strasznie przetłuszczać. Krem matujący to cudo. Nie używałam jedynie plastrów z tej serii. Życzę powodzenie w walce z trądzikem :) !!!!

Gość misiaczektralalaczek
Jak dla mnie, to sa stanowczo za drogie. Dostalam od nich uczulenia i juz ich wiecej nie bede uzywac (oddalam je kuzynce).

Gość znowu odświerzam
Do roboty dziewczyny :) Weźcie się wypowiedzcie tutaj? Czyżby to były tak mało popularne kosmetyki?

Gość fionkaa
zapraszam na forum www.wizaz.pl i tam sobie na pewno poczytasz bardzo duzo opini. wybierz tylko zakladke na grze tej strony KWC i tam bedziesz miala pole do szukania kosmetykow.:)

Gość dziękuję Ci
fionkaa :) Dzięki wielkie za doradzenie tej strony. Znalazłam tam mnóstwo opinii. Dziękuje :) :)