Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ULKA22***

KURNA

Polecane posty

Gość mala ja nana
przesadziłas.. faceci to wzrokowcy.. moglas mu powiedziec ze nei podoba Ci sie to ale zeby od razu z nim zrywac.. :( a jak obejrzalby erotyczny film w tv to tez bys z nim zerwala?

Gość ULKA22***
macie racje.ale mnie to poprostu boli.Wiem ze nie zdradzil mnie napewno nigdy tego jestem pewna i kocha mnie naprawde ale boli jak widzisz ze twoj facet oglada stronki z kobietami chetnymi na seks.Napewno nie zdradzilby mnie z nikim ale mnie to poprostu boli.I teraz pojawia sie mnostwo innych pytan np ze skoro wchodzi na takie stronki to co mu zalezy mnie zdradzic na realu.widocznie ma taką chęc skoro nie wystarcza mu juz patrzenie na mnie...

Gość mala ja nana
czyli idac twoim tokiem myslenia.. to ze moj facet czyta ckm'a to znaczy ze mnei zdradzi?? dziewczyno wyluzuj.. wspolczuje bo jak spotkasz sie z prawdziwym problemem w zyciu to mozesz nie podolac..

Gość fuuuck
a tak nawiasem mowiac to na ta strone mogl trafic przypadkowo...a bo to malo takich gowien wyskakujacych na stronach, ktore odsylaja do "golych bab" ?!?!?!?!?!

Gość ULKA22***
nie zabraniam mu czytac ani ckmow ani playboyow czy czegos innego.ale czytanie takich gazet czy ogladanie a wchodzenie na czat z dziewczynami chetnymi na seks to chyba rzonica nie sadzisz???

Gość czyli____
to znaczy że jeżeli dziewczyna kocha swojego chłopaka i na serio nie kręci ją oglądanie gołych facetów w necie, nie ma fantazji z innymi ani nie snią jej sie inni to cos z nia nie tak ?

Gość czyli dziewczyny
nie sa az tak wizualne...lub wogole...

Gość czyli____
ja to przechodizłam jak nie miałam faceta ;) ale żeby mieć swoje kochane ciałko i napalać się jeszcze na inne? rozumiem 20 lat po ślubie :p

Ja kiedyś sie wkurzałam na mojego jak odkryłam że na takie stronki włazi :P były kłótnie. A teraz jakoś przestałam byc o te stronki zazdrosna. Moze my za długo jesteśmy razem ? Samej zdarza mi się oglądać. Nawet czasem mu linki prześle jak znajde coś ciekawego :P Ostatnio mu zareklamowałam zeby wpisał w Goglach Ewa Sonnet to sie chłopok zdziwił bo on sie wtedy nawet nie orientował co to za babeczka

Gość mogliby już
wreszcie tym wszystkim debilom co zamiast głowami fiutem myślą (i pannom co dupą zamiast głową myślą też) odciąć internet

Nie chodzi o napalnie się - poprostu normalne jest to, że sporo osob ma takie myśli i fantazje i tyle, może niektórzy nie mają ale sporo osób tak. Chodzi tylko oto, ze nie jest normalne robić z tego taką aferę

Gość ULKA22***
wlasnie mi napisal ze nikogo tam nie szukal i ze wszedl tam tylko z ciekawosci.bo to jest strona --->szukasz faceta ktory szuka kobiety na seks wejdz .....niewiem co o tm myslec.juz nawet niemam sily o tm myslec....