Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka jedna ona24

Kto stosuje NPR i mi odpowie??

Polecane posty

Gość Taka jedna ona24

Hej >stosuje metodę objawowo- termiczną . Skok temperatury nastapił w 22 dniu cyklu i następne 3 temperatury były wyższe więc myśle że w 21 dniu była owulacja . Normalnie mam regularne cykle 28-29 dniowe , drugą fazę 14 dniową , więc teraz okres powinien przypaść w 34 dniu cyklu . Trochę sie denerwuje ponieważ kochałam się z moim chłopakiem w 22 dniu cyklu z zabezpieczeniem ( prezerwatywa , która nie pękła ani się nie zsunęła i wytrysk był na zewnątrz ) ale mimo tego męczą mnie obawy , że mogliśmy wpaść .Źle zrobiłam bo zasugerowałam się wcześniejszymi cyklami w których owulację miałam 15- 16 dnia cyklu najpóźniej 17.Teraz też myślałm , że owulacja już była a temperatura nie wzrasta ponieważ był to dla mnie ciężki okres wysiłku fizycznego i psychicznego . Jak myślicie jakie jest prawdopodobieństwo , że zaszłam w ciążę ?

Gość a co nie chcesz tego dziecka
???

Gość Taka jedna ona 24
no wyobraź sobie , że nie Tych co sobie chcą robic żarty to zapraszam do założenia innego topiku i proszę tylko o poważne wpisy

Gość Taka jedna ona 24
Naprawdę nikt nie pomoże ?

Gość kiki24
sluchaj jak na moje oko kogos kto sie o dziecko stara i juz kilka m-cy sie kochal w czasie i przed i po owulacji to w twoim przypadku masz duze szanse ze ciazy nie bedzie skoro uzyliscie gumki

Gość lill
szansa minimalna skoro był stosunek przerywany z prezerwtywą a ta nie pękła. jakies 1:1000

Gość kiki24
uwierz zajscie w ciaz nie jest takie latwe i kiedy patrze na to z perspektywy czasu kiedy tez obgryzalam paznokcie to wydaje mi sie to smieszne, nie schizuj, wchodzil w ciebie zanim zalozyl gumke???

Gość Taka jedna ona 24
Dzięki dziewczyny :) Czekam na ten okres jak na zbawienie :)

Gość Taka jedna ona 24
Nie nie wchodził zanim założył - dziecko teraz to byłaby dla mnie tragedia dla chłopaka zresztą też i może dlatego tak panikuje. Wiem ,że nie jest tak łatwo zajść w ciążę ale mimo wszystko i tak się boję aha zapomniałam dodać że kochaliśmy się wtedy 2 razy ten drugi raz też był z gumką też przerywany po jakiś 30 minutach i wytarciu penisa . Oby dostać ten okres :(

Gość Taka jedna ona 24
Aha i mam temperaturę dość wysoką jak na moją drugą fazę bo jest to 36,8 a zawsze było w granicach 36,6 ale jestem b. przeziębiona więc myślę że to raczej od tego Teraz mam takii wilgotny śluz trochę przejrzysty i uczucie mokrości w pochwie więc myśle , że może jednak nie zaciążyłam

Gość maximum24
to pewnie z powodu przeziebienia sie opoznia

Gość Taka jedna ona 24
wiesz on się jeszcze nie spóźnia bo ja wiem kiedy była owulacja i okres mam dostać w piątek dopiero ale złapał mnie cykor , bo się kochaliśmy dokładnie podczas owulacji i mimo prezerwatywy boje się , że coś się mogło stać

Gość taka jedna ona 24
Może jeszcze ktoś się wypowie ?????

Gość kiki24
to niech Cie cykor nie łapie, powszechnie wiadomo ze stres i duze dawki wit C moga opozniac okres. wiec jak sie bedziesz denerwowac to Ci sie spozni i jeszcze w wiekszy stres wpadniesz. nie martw sie wszystko bedzie oki

Gość taka jedna ona 24
piszcie

Gość ejmi 28
raczej w ciąży nie jesteś głowa do góry :) bedzie dobrze :)

Gość linka100
Chyba zdrowo panikujesz, przecież nic sie nie stało. Przeanalizauj wszystko jeszcze raz, nie ma szans abys była w ciąży. Jak bedziesz tak schizować to z nerwów okres może Ci sie opóźnić. A wtedy to już błędne koło. Wyluzuj.

Gość Taka jedna ona 24
Dostałam okres !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale panikara ze mnie :) pozdrowienia dla wszystkich