Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozdwojona

ściągająca bielizna po porodzie

Polecane posty

Gość rozdwojona

Zastanawiam się nad kupnem albo specjalnych fig ściągających brzuch po porodzie, albo gorsetu. Oczywiście będę też ćwiczyła.Pytanie do wszystkich mam, które mają już doświadczenie: opłaca się to kupić, są jakieś efekty? pomaga wrócić do sylwetki sprzed ciąży?

Gość od samego noszenia majtek
ściągającyh to chyba jeszcze nikt nie schudł, ale warto spróbowacw połączeniu z ćwiczeniami :)

Gość Izaaaa
takie ściągające gacie nie są sexi a mogą demobilizować, nie widać faldki to jej nie ma :). Podobno chudnie się od karmienia piersią. Kumpela ma trzymiesiecznego synka i już od miesiąca wygląda jak przed ciążą ( karmi piersią). W ciąży przytyła 10 kg. Ja mam termin za kilka dni, przytyam 9 kg, za dwa miesiące napisze jak wyglądam.

ja mialam pas sciagajacy ale niewiele to pomaga,tyle ze tak blizna nie boli. Najlpesza rada to robic brzuszki,ja robie 50 wieczorem i widac efekty a oprocz tego smarowac sie kremem ujedrniajacym.

Gość Izaaaa
gumecka 50 ? jasna cholera ;) a nie da się mocniej posmarować a mniej ćwiczyć;) dobra jesteś.

Gość rozdwojona
no ja ćwiczyć będę na pewno, jak tylko się pozrastam. Cesarki nie miałam tylko nacięcie krocza, ale cholerstwo też boli. I myślałam że taki gorsecik mógłby pomóc - tylko pomóc wrócić do sylwetki, bo te gacie cudów nie zrobią :p ćwiczyć, smarować i podtrzymywać tę skórę taką bielizną.