Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najwazniejsza

Pierwsza kobieta w zyciu męzczyzny - najważniejsza?

Polecane posty

Gość najwazniejsza

mysle ze facet bedzie miał zawsze słabosc do swojej pierwszej kobiety, i bedzie do niej wracał wspomnieniami jak myślicie?

Gość zgadzam się tak jest
zawsze będzie w jego myślach, tego nie zapominają nawet najgorsi łajdacy

Gość brak racji
ważna ostatnia, u kobiet liczy się pierwszy mężczyzna rzekomo ale obie werske sa przereklamowane

rzekomo, bo dla mnie mój pierwszy facet jest odległą przeszłościa i nie wsopminam go z w ogóle i nie mam żadnego sentymentu dla tamtego okresu,. mimo, że wtedy mi dobrze było. ot, po prostu było, minęło, nie ma ani nad czym dramatyzować ani czego idealizować.

Gość a ja sądzę że jest i będzie
zawsze zajmowała ważne miejsce w jego głowie i sercu...na całe szczęscie to ja nią jestem :-D

Gość na odlegołość czuć
że nią jesteś gdybyś nią nie była nie podniecalabyś się tak debilną teorią;)

Gość najnajnajgorszyłajdak
nie jest dla mnie ważna jak przez mgłę nic szczególnego

Gość zuzzzkaaa
"Mężczyna chce być zawsze pierwszą miłością kobiety, kobieta zaś ostatnia mężczyzny"

Gość georges
Najwazniejsza zawsze BYLA , JEST i BEDZIE MAMA .

Gość hmmm....no fakt
Coś w tym jest.Jestem z facetem 6 lat, od roku jestem jego żoną.Kochamy się, tworzymy świetną parę, wszystko między nami super sie układa ALE... kwestia jego byłej jest wciąż żywa... To była jego pierwsza miłość, był z nią ponad 2 lata, bardzo się kochali, planowali wspólną przyszłość wiem od znajomych, że uchodzili za idealną i do tego piękną( on wysoki brunet, ona wysoka, długowłosa blondynka) parę. I nagle trach, ona z dnia na dzień go zostawiła, wyjechała na wycieczkę i w ciągu jednego dnia zakochała się w innym... Chyba nie muszę dodawać, że mój facet ogromnie to przeżył, był załamany, pił i wtedy właśnie poznał mnie. Na początku przyjaźń, zwierzanie się a potem(szybko) wielka miłość. Wszystko byłoby cudownie tylko widzę reakcję swojego teraz juz męża na widok tamtej kobiety, co prawda zdarza się to bardzo rzadko, że ją spotkamy ale kiedy już , mój facet zaczyna się stresować, widzę zmieszanie na jego twarzy, poruszenie, albo przesadne popisywanie się, głośne śmianie...Rozmawialiśmy o tym, on twierdzi, że nic do niej nie czuje ale zbyt dobrze go znam, jego zachowanie...Gdyby nie żywił do niej żadnych uczuć, to mijal by ją obojętnie, "zwisało " by mu to tymczasem zawsze on się bardzo emocjonuje jej widokiem...Dlaczego? Ten przykład świadczy, że jednak COŚ zawsze pozostaje...I ja juz dawno pogodziłam się, że ona zawsze będzie w jego sercu...No cóż, byłam druga...

Gość ja jestem
deruga dziewczyna mojego chłopaka, przede mnamiał jedna ale ja zostawił po niecałym roku spotykania sie z nia mial swoj pierwszy raz i to nie jest tak ze facet pamieta swoja pierwszą, my jestesmy ze soba ponad 3 lata i kiedys na poczatku jak go pytalam to powiedział ze jest zadowolony ze z nia jest bo była wylgarna bez kultury i po pewnym czasie znajomości włoczyła sie po imprezkach i non stop leczyła kaca..........to jak mozna pamietac i taką wspominać.....ja natomiast była z facetem 4 lata( przed moim obecnym) i tez swojej pierwszej milosci nie chce pamietac. teraz nawet mnie obrzydzenie bierze na sama mysl jak mogłam sie spotykac z kims takim...........

Gość a ja sie zgadzam z tym
o ile to bylo cos powazniejszego a nie jakies szczeniece uczucia dzieciakow.

Gość jeśli to była miłość
i poważny związek to nie ma sily zawsze pozostanie w serduchu. Będzie wracalo jak bumerang.

Gość a druga i trzecia
to nie zostaną w serduchu i nie będą wracały, co? jak facet ma np. 35 lat i za sobą 3 poważne związki to ja myślę, że nie ma żadnej gwarancji na to których z nich miał na niego największy wpływ- czy ten pierwszy, czy ten najdłuższy, czy ten najbardziej burzliwy...itd itp

Gość ja sie z tym nie zgadzam
ja praktycznie wogóle nie wspominam pierwszej kobiety. bylo mineło. Przynajmniej ja żyje teraźniejszością a nie przeszłoscią