Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninnennia

moim zyciowym celem jest...

Polecane posty

Gość ninnennia

moim zyciowym celem jest slawa-chce byc slawna.Jako aktorka, modelka,czy nie wiem kto...Ale chce bys slawna.Pracuje nad tym juz od kilku lat i sie nie poddam dopoki nie zostane slawna! Nie obchodza mnie faceci, zwiazek, bo na dole drabiny gdzie jestem teraz, bez slawy i ogromnego majatku to oni wszyscy albo durnie kompletne bez grosza i pomyslu na zycie , albo faceci co chca kontrolowac kobiety... Moim celem jest slawa i ja osiagne i to na skale swiatowa! Nie mam zamiaru sie decydowac na malzenstwo z jakims durniem z otwarta geba ktorzy leca w moim kierunku.Moj facet to musi byc na poziomie.

Gość fan sławnej
to może lepiej już mi daj autograf bo potem sie nie dopcham :P

Gość DONPEDROSSSSS
TO ZWYKŁOS DZIWKOS W DUPOS SIĘ RUCHAJOS

Gość ninnennia
widze ze publicznosc na poziomie... trudno zrozumiec ze wole karirere od dupka meza? bo gdzie teraz jestem tylko dupki sa. ja chce by moj facet tez byl KIMS a nie zwyklym dupkiem bez kasy i klasy

zgadzam sie z toba. od pewnego czasu dochodze do wniosku ze w tym krju nie ma prawdziwych facetow. oni potrafia tylko pic imprezowac i sa leniami. jnie maja zadnych perspektyw na pszyszlosc. tylko im zarty w glowie. podziwiam cie i trzymam kciuki. ja tez chce byz lawna. chce any ktos o mnie slyszal. nie chce byc tylko szara osobka.

Gość kolesiowa
jesli chcesz zostac modelka to wejdz na www.world-of-modeling.blog.onet.pl trzeba skopiowac bo nie otworzy sie inaczej

Gość dekorami
znaleźć swój zyciowy cel :) bez jaj naprawdę.

Gość forograff
Witam Gratulujemy!! Masz szanse zostac sławna ! )Przeprowadzany jest casting na modelki i 10 najlepszych otrzyma kontakt z profesjonalną agencją modelek w Warszawie. Wystarczy ze odpiszesz na e-maila a w nim podasz nr telefonu imie i miejsce zamieszkania:) Wtedy nasz fotograf zadzwoni do Ciebie jeszcze w tym miesiącu i wyjaśni wszystko !! pozdrawiamy …Nie trac okazji !

ja mam troche inaczej.... nie musze byc slawna , ale chcioalam byc zrobic w zyciu kariere... chodzi mi o prace... chce znalezc po studiach prace i brnac po jej drabince do gory... czy mi sie uda?? zobaczymy to tylko marzenia... a na meza chcialabym np jakiegos wykladowce na wyzszej uczelni, bankowca, wlasciciela formy... ale nie koniecznie... pieniadze nie sa takie wazne... wazne zeby byc szczesliwym