Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rrryfka

Co ile dni myjecie włosy, szczególnie farbowane !!

Polecane posty

ja zawsze myłam codziennie, ale po farbowaniu u fryzjera, on powiedział mi że to nie jest dobre dla głowy , a pozatym dużo szybciej kolor włosów mi zejdzie... Teraz staram się myć włosy co 3 dni, ale czasami co 2 bo juz nie wytrzymuje.

ja rozjaśniam włosy już od kilku lat , ale nie umiem inaczej i myję włosy codziennie mimo , że po farbowaniu są już przesuszone i zniszczone - nakładam za to b.dużo odżywki bez spłukiwania , poza tym myję włosy szamponem chroniącym kolor włosów farbowanych... pozdr

Gość ganesh
codziennie...zle sie czuje jak ich nie umyje....probowalam myc co 2,3 dni...ale nie wygladaly za fajnie :/

Gość też dzień w dzień
ewentualnie co drugi dzień. Ale wtedy już odczuwam dyskomfort...Szkoda w sumie bo nadchodzi zima i trzeba rano wstac i łeb pod strugi...

Gość kelik
Od lat codziennie rano, dużo odżywki bez spłukiwania, szampon do włosów farbowanych a wieczorem wcieram loton seboradin niger dla wzmocnienia.

Gość ja myje
co 5, 6 dni a nawet czasem raz w tygodniu, mam bardzo grube i suche wlosy do tego rozjasniam je baleyagem i sa jeszcze bardziej suche, oczywiscie uzywam co mycie maseczki do wlosow i roznych odzywek zeby nie byly bardziej miekkie i nie takie suche :P

Gość ja myje
mialo byc zeby byly bardziej miekkie :P

Dziewczyny, kupcie sobie szampon wzmacniajacy d wlosow farbowanych Radical! Nie dosc, ze po 2 miesiacach od zafarbowania mam tylko odrosty ( kolor w ogole nie zblakl !!!) to moje wlosy sa naprawde piekne, miekkie gladkie, mniej podatne na wilgoc..no i szampon mam malo skladnikow.same zalety! a wlosy myje praktycznie codziennie

Gość włosy
myję codziennie rano bo po wstaniu wyglądam :o pozatym ni emyjąc dłużej,np.jak jestem chora to żle i dyskomfortowo się czuje-lubie mieć swieża i pachnącą czuprynkę!

Ja myję włosy co drugi dzień. Kiedyś również myłam codziennie ale jeżeli po myciu nie wymodeluję ich to wyglądam starsznie. Zaczęłam myć włosy co dwa dni żeby nie niszczyć ich dodatkowo codziennym użyciem suszarki. Tak pozatym to na kolorze mi zupełnie nie zależy bo wręcz po ostatnim farbowaniu kolor wyszedł mi za ciemny i nawet wolę jak mi się szybciej zmywa :)

Gość Onion
Ja codziennie rano, ale wypadają mi ostatnio bardzo. Farbuję co 3 tygodnie szamponem koloryzującym Palette. Czy to może być od szamponu?

Gość ja tak uwazam
no moze byc to wyniekim czestogo uzywamia szamponetek....a ja myje wlosy 2 razy w tyg...naprawde mzona tak przyzwyczic wlosy............