Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aldek24----

rzucony

Polecane posty

Gość aldek24----

wlasnie rzucila mnie dziewczyna dziewczyna z ktora wiazalem plany na przyszlosc tak bardzo ja kochalem wyjechala za granice miesiac temu, zadzwonila i powiedziala ze juz niechce byc ze mna ,jestem zalamany nic nigdy w naszym zwiazku zlrego niezrobilem zawsze liczyla sie tylko ona nasz zwiazek trwal 2 lata ,niewiem czy dojde do siebie to moja 1 wielka milosc i chyba nieprzestane jej kochac nigdy napiszczie jak mozecie czy to zawsze tak musi byc ?czy dlugo sie cierpi?

Gość psycholog-amator
sprobuj znalezc w niej calkowite negatywne cechy; np. ze miala krzywe uzebienie i takie tam i powtarzaj sobie to w kolko, ze nie byla Ciebie godna... Generalnie nie dzwon do niej - pokaz ze jetses twardy, ze takie "zero" nie zlamie Ciebie... Pozdrowienia z pokoju bez klamek :)

Niestety u mnie było odwrotnie, to ja rzuciłam faceta, byliśmy ponad 4 lata, to było w styczniu tego roku, myślę ,że on już teraz czuje się lepiej ale dalej nie jest ok, co dziwne a zarazem pocieszające zaczęliśmy ze sobą rozmawiać, tak po prostu. Spróbuj zrozumieć, że niektorzy ludzie po prostu nie pasują do siebie, nie trzeba zawsze szukać winnych i powodów, dla których to się robi, czasem człowiek uświadamia sobie to będąc z kimś, uważam że trudniej a zarazem bardziej uczciwie wobec Ciebie i wobec siebie postąpiła Twoja dziewczyna zrywając z Toba. Chce żebyś mnie dobrze zrozumiał ja nie wypowiadam się po żadnej ze stron, chodzi mi o to, że trzeba być uczciwym i wobec siebie i wobec partnera, zachowanie Twojeje dziewczyny jest oznaką, że Cie szanowała, a to jest ważne Nie wiem czy zrozumiesz o co mi chodzi Pozdrawiam i wierz mi wszystko się ułoży i może to zabrzmi pretensjonalnie, ale naprawdę najlepszym lekartwem jest czas...

Gość mirka2312
chlopie tego kwatu to pol swiatu

Gość kasia z l..
ptrzebujesz czasu duzo czasu cierpienie jest rzecza ludzka wszystko ci sie w zyciu ulozy trzymaj sie!!!!!!!!!

Gość domi1_23
Pamiętaj, że życie się nia niej nie kończy, potrzeba czasu, żeby się z tym pogodzić.

Gość aldek24----
tak bardzo cierpie

Gość domi1_23
Wiem, to bardzo boli, ale może spotkasz dziewczynę, ktora będzie stworzona dla ciebie.

Gość aldek24----
ja juz znalazlem to byla ona :(

Gość domi1_23
Nie prawda, nie istniejetylko ona.

Gość aldek24----
niewiem wiesz sam juz niewiem planowalem z nia przyszlosc oa ze mna poprostu boli niewiem co mam z soba robic jest mi ciezko

Gość domi1_23
Widocznie nie zasługiwała na ciebie. Ja też kocham faceta, który nie może być mój, myślę, nie ma innego, którego mogłabym pokochać, ale to nie prawda. Być może jest ktoś, kto by mnie ujął.

Gość aldek24----
poprostu boli

Gość olej ja
Zapomnij o niej i tyle. I pamiętaj o tym by nie utrzymywac z nią kontaktów.

Gość aldek24----
nieutrzymywac kontaktow -sprobuje?ale jak zadzwoni niebede wiedzial co zrobic czy z nia rozmawiac czy nie

Gość aldek ty się weź w garść
jakby ona widziała,ze sie tak rozklejasz i beczysz po kątach....to utwierdziałby sie tylko w swojej decyzji. pamiętaj,ze prawdziwa miłosc nie zadaje bólu,nie doprowadza do łez i nie zabija wszystkiego co w nas najpiękniejsze. prawdziwa miłosc nie doprowadza do sytuacji w której nie chce sie nam zyc.porawdziwa miłosc jest spełnieniem wszystkiego - jest naszym szczęściem.nie rozpaczą. nie zmusisz nikogo do miłosci. jesli nie kochasz z wzajemnoscią,to to nie jest Prawdziwa Miłość.

Gość goya1978
ja bym chciała tak kochać...a nie umiem...ciesz się że potrafisz, znajdziesz drugą i też sie zabujasz

Gość olej ja
słuchaj, no ale po co ona ma do Ciebie dzwonić? Jesli zadzwoni to tylko po co żeby sie sprawdzic czy nie masz do niej zalu. Takie są kobiety. Nie chce to nie. Jej wybór. A jeśli zadzwoni to uwazam ze jest egoistką, która myśli tylko o sobie.

Gość aldek24----
czy kogos znajde ? nie narazie za bardzo boli I BEDE bolec dlugo

ile bedzie bolało i jak długo, to zależy tylko od ciebie. masz prawo swoje odchorowac.ale nie popadaj w eurorię z tym smutkiem i rozpaczą. stracisz tylko cenne chwile swojego zycia...i tyle nowych okazji by byc naprawde szczęśliwym.

Gość aldek24----
czyli co mam teraz przechodzic jakos rehabilitacje milosna?tak jak mieliscie podobny przypadek to prosze abyscie go opisali interesuje mnie jak wygladal wasz pierwszy miesiac po rozstaniu czy jest trudno

Gość olej ja
Pewnie ze znajdziesz. Pewnei jakiś czas bęzie bolec. Najlepiej poświecic sie czemus co pozwoli zapomniec. Najgorsze co można to rozpamiętywać. Najlepiej pójśc gdzies na impreze, zajac sie pracą nauką, czymkolwiek czaso i pracochłonnym. Po jakimś czasie spodoba Ci sie inna kobieta(wiem ze teraz to malo prawdopodobne) i zapomniasz i zakochasz sie na nowo. Tylko pamietaj by sie nie rozczulać nad sobą, rozpamiętywać, i nowo poznanym kobietom mówić o tym jak to Cię jedna kobieta zostawiła...

Gość olej ja
miało byc nei mówić;) A pierwszy mie4siac jest do d...

Gość aldek24----
jutro 24 oczka koncze zajebisty prezent dostaloem na urodziny

Gość olej ja
aaaa...... Jeszcze Ci powiem ze nie wiem czy jesteś ambitny czy nie, ja kiedyś miałem 3 takie przypadki, wyciągnąłem wnioski, i przez pewien czas moim celem stalo sie udoskonalenie siebie tak aby za jakiś czas gdy spotkam dana kobiete, pokazać sie z takiej strony ze ona może zacząc żałowac ze odeszła... PS. 2 razy sie udało;)

a jest cos takiego jak rehabilitacja miłosna????? najzwyczajniej w świecie musisz swoje wybeczec.w poduszkę i z całych sił.najlepiej jak płacząc bedziesz głosno mówił o tym , jak bardzo cię to wszystko zabolało. usłysz swoje myśli skarbie.nie chowaj ich w sobie.jak je usłyszysz, to nabierzesz większego dystansu do całej sytuacji. nie ma sensu szukac zastępczych sytuacji,które maja niby pomóc nam zapomniec. jak bedziesz miał potrzebe myślenia o stracie, to myśl. analizuj. z czasem zacznie cie to nudzic. z czasem zobaczysz,ze zycie ma inne barwy. ze zawsze wychodzi słoneczko.

Gość aldek24----
czyli trzeba byc twardym to takie trudne

Gość Chłopie ......
tego kwiata to pół swiata :-D Wiesz kazda miłość jest pierwsza, najważniejsza i niepowtarzalna :-D ... Głowa do góry, nie myśl o przeszłości, wszystko przed tobą. Robi :-D

Gość aldek24----
czyli trzeba byc twardym to takie trudne