Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PODAJ NAZWE I CENE

JAKA MAŚĆ JEST NAJLEPSZA NA *ZIMNO* WYSKAKUJĄCE NA TWARZY???????

Polecane posty

Gość PODAJ NAZWE I CENE

Gość ppytanie
czy masc ELOCOM mozna uzyc na opryszczke??

Gość może wypróbuj
zovirax, cena poniżej 20 złoych

Gość idź do apteki i zapytaj
leniu !!!

Gość no i co
Najlepsza jest witamina B complex. Mascie moze i dzialaja, ale tylko na poczatku. Po pewnym czasie wirus sie uodparnia i musisz probowac czegos innego.

Gość maść cynkowa
wysusza jak zaczyna robić się zimno smaruję octem. prawie zawsze udaje mi się je w ten sposób "wypalić". ale to działa tylko na samym początku. jak opryszczka dopiero zaczyna się pojawiać.

Gość l_ana
masc nazywa sie tribiotic, jedna saszetka kosztuje 1,50 i w zupelnosci wystarczy a nawet jeszcze sporo zostanie :). Jest to masc o szerokim zakresie antybakteryjnym, polecila mi ja kolezanka jak wyszlo mi zimno. Jest tania i dobra i bardzo wydajna, polecam

Gość spawaczka
Ja od lat uzywam tormentiol . Raz miałam zovirax , ale nie pamiętam , jak go wspominam :P

Gość Na poryszczkę
przyłóż cienki plasterek czosnku, tanio i skutecznie, jeśli zrobisz to wcześnie, gdy tylko poczujesz swędzenie to wcale się nie zrobi. To choroba wirusowa i nie ma na to lekarstwa.

Gość PODAJ NAZWE I CENE
Dzieki dziewczyny :) Kiedys uzywałam vratizolin, ale ostatnio podrożał- dlatego pytałam o inne środki. Kupiłam SONOL za 2,99 ma taką fajną kuleczkę do nakładania :) i fajnie szczypie jak nałoze na moje wychodzące własnie zimno- mam nadzieje ze bedzie skuteczny!!!!!!!!!!!

Gość niunka malutka owada
a mi juz wyskoczylo,na poczatku przypalilam octem ale teraz jest taki nieladny stupek:( jak sie go pozbyc?????najszybciej?

Gość spawaczka
Ja bym tam nie nakładała maści żadnym aplikatorem , może się nie znam , ale wydaje mi się , że wtedy wirus zostaje w maści i jak ją kiedyś będziesz chciała użyć w innym celu , to zainfekujesz tamto inne miejsce tym wirusem