Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Spinaker

Poczekalnia - dla pań po 40-stce

Polecane posty

Czesc Ofka.. A ta od testu chce nas pewnie zamordowac.tym IQ..Idz stąd dziewczyno...my wszystkie mamy bardzo wysokie... Witam i pozdrawiam...U nas dzis lalo..Trawka zżółkla w ogrodzie,wiec deszczyk sie przyda... Pozdrawiam.

Moje dziecko pojechało z exem na wakacje. A ja miałam jechać do siebie na dzialkę i ciągle mi się to odwleka. Wybieralam się w sobotę, ale się okazało żę w poniedzialek muszę jeszcze pozałatwiać takie sprawy urzędowe, których nie zdążylam załatwić do piątku. Myślalam, żę pojadę jutro rano a tu wieczorem dostalam tlumaczenie :-D Nie mogę sobie pozwolić żeby tego nie przyjąć, więc jutro mam caly bity dzień siedzenia nad tlumaczeniem i może wieczorem lub we wtorek rano wreszcie mi się uda pojechać. pozdrawiam 🌻

O Jezusie ,co tutaj sie dzieje.Ofka ja nic nie rozumiem... Mar Mi cudnie,zes sie odezwała.No a a Bosia foto z holidaya prosit! Nasztako jak melanżowy remont? Spinky gdzies nam sie zapodziała? z amantem twoim czasem sie widuje/wie skubany wreszcie na jakiej stacji wysiaść!:-) /!!! Buziaki wszystkim Kalinko-a gdziez ty nam umkneła buziaki

ja również buziaki przesyłam chociaz dawno nie zagladałam, pozdrawiam i całusy śle 👄

Pozdrawiam. Spotkałam po drodze malutki dołek i niestety z tym poim szczęsciem wpadłam do niego ale mam nadzieję, ze szybciutko z niego sie wygrzebie. Życze Wam lepszych humorków niz mój

Ksymciu kochana ! Witaj, jak chłopaki, jak ty?!😘 🌻 dla Ciebie. Ktosiu wyciagam ramie Trzym sie mocno, wyłaź dołka szybciutko, lato jest i musimy i my byc pogodne/no ja tez mam dołek-łachy ja chciałam sobie kupic😭 / ale juz z niego wychodze to sobie we dwie wyjdziemy..Bosienko foto prosze:D forevciu wreszcie sie odezwałas..Miłego dnia, a Ofelia gdzie? :-D:-D

a ja zmieniam okna i drzwi- w domciu cudnie, po prostu cudnie, tylko czemu w lecie ,a takie cóś białego lezy wszędzie?:D:D Potem złożę uroczystą przysięgę- nigdy więcej remontu! Pozdrawiam wszystkie , a najbardziej te daaawno nie widziane, buziaki

Ofka, po co te przysiegi...:D :D :D .Każda tutaj te antyremontową lamie ..bez przerwy hiii hiii ale jak sie posprzata ...to miodzio bedzie.Naszatko, a ty juz zakonczyłas? 🌼 na stoliku , oprócz kawusi i herbatki z wisienkami swiezymi.:D

Skończyłam..!!!!!!!!!! Trafili mi sie jacyś cud majstry . Młode , szybkie , niepijące...Rany!!! A podobno MM znalazł ich z ogłoszenia.( o czym sie nie przyznał ) . Cała impreza trwała równo 2 tygodnie bez sobót. To białe cos co sie walało po ogrodzie po prostu odkurzyłam :D:D:D Wczoraj jeszcze MM połozył fugi na nowym parapecie i po remoncie...A jak patrze na dom sąsiada w którym robią to samo tyle , ze od roku!!!!!!!!!! Melanż nie został zaakceptowany:( ma piękny żóci:D:D widać z daleka . Deszcz pada , zimno - a tak bym posiedziała na słoneczku. Dziś mam wolne , bo wczoraj odwiedziłam wracza.Podziałał taki skalpelkiem , a ja teraz na jednym półdupku siedzę :D

Witajcie! Milo znowu byc z Wami. A co u mnie... chlopcy rosna jak na drożdzach. Piotrsu to mały rozrabiaka, zaczyna juz mówic i oczywiśie wszędzie musi wejść i zajrzeć.Taki smieszny łobuziak.Jak wrzuce zdjecia z mazur to przesle. A Mateusz...to juz mały mężczyzna, w tm roku idzie do gimnazjum. Ogólnie jest ok. Pozdrawiam Was cieplutko, omijajcie dołki z daleka i miłego dzionka Wam zycze!!!!

Gdy gazela budzi się o poranku wie, że musi biegać szybciej niż najszybszy lew, inaczej zostanie pożarta... Gdy rano budzi się lew - już wie, że musi biec szybciej niż najwolniejsza gazela, bo zdechnie z głodu... Nieważne czy jestes gazela, czy lwem od rana musisz zapierdalać...\" Z pozdrowieniami.

🖐️ Warto było zamilknąć :D nareszcie w poczekalni widać ruch. MarMi, Bosa i Ksymcia , Ofka , Forever, Ewelina, Dajenka i Ktosia - miło Was znowu widzieć. Mam nadzieję, że nie ja byłam przyczyną tak niskiej frekwencji w ostatnich tygodniach. Remontujcie ja popatrzę z boku, mnie na razie żaden remont nie grozi. Wszystkie dołki proszę omijać szerokim łukiem. Chwila relaksu - http://torca5.wrzuta.pl/film/3AihYF07QZ/ Buziaki przesyłam 👄

Witam, jak miło, ze tu robi sie gwarno. Spinki - natura fantastyczna Omijam dołki ale niestety mimo moich najszczerszych chęci nie zawsze sie udaje. Chcę dobrze a wychodzi na odwrót i jak zwykle to TYLKO moja wina. Najważniejsze że to minie i znów będzie dobrze. Juz po tej pieknych dźwiękach natury robi się cieplej na sercu. Zawsze pamiętam, ze po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój... Tylko czy życie nie jest zbyt krótkie, zeby uciekac w burzę???? Ot takmnie nastrój złapał, Życze Wam nocki milszej niz moja Pa

Rację masz Dajenku.Całe życie uciekam przed lwem.Tylko co bedzie,jak mnie wreszcie dogoni?:D Odliczam juz dni do urlopu, tym razem chcę pojechać nad morze.Pogoda obiecuje,że sie poprawi:) Też jestem po częściowym remoncie mieszkania,wymianie okien,sajgon,Ofko i Naszatko:D Całuję Was wszystkie bardzo mocno.

Foreverku łączę sie w bólu , zachciało nam się nowego spojrzenia na świat? teraz trezba zacisnąć zęby i zacząć tango z ścierką:D Pozdrowienia dla mądrzejszych:D

Forewciu❤️ -sprzątnij raz , dwa i na urlopik...A nad morze to gdzie?? Może nasze morze?:) Ja po swoim remoncie już mam porządek , ale jakoś nie mam czasu , by nacieszyć się efektem... Miłego wieczoru 🖐️

Witajcie! ja poki co nie mam czego remontowac wiec moge sie troche polenic. A lenia mam ogromnego ostatnio. Pozdrawiam Was i miłego dzionka zycze. Pogoda sie niestety popsuła.

Witam. Znowu zimno . Gdzie to lato? Żeby tak wciąż chodzić w marynarce? Wieczorem bez sweterka nie da rady wyjść , a o grilu nie wspomnę 😭.. Ksymcia👄 ucałuj chłopaków. 🖐️

🖐️ - Naszato musisz się przeprowadzić. U mnie ciepło, biegam sobie w bluzeczce z krótki rękawem. Na południu może i jest mniej atrakcyjnie, ale za to cieplej. :D - Ktosiu masz rację szkoda życia, żeby uciekać w burzę. Chwila relaksu :) - http://krzysiu86.wrzuta.pl/audio/2BE21RE5L8/ Buziaki 👄

Ewelina trzeba osobisty piorunochron sobie zamontować...a co :D wtedy wszystkie pierony, tfu pioruny nas ominą. Gdyby jednak jakiś w nas trafił , to przecie spłynie po plecach niczym woda po kaczce. ;)

*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+­*+*+*+*+*+*+ *+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+­*+*+*+*+*+* *+*+*+* DOBRANOC *+*+*+*+*+*+*+* *+*+*+*+*+*+*+*+*+ *+*+*+*+*+*+*+* *+*+* MIŁYCH SNÓW ŻYCZĘ *+* *+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+** *+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+* ............._/|_ ............>,\\\"< ......................._/|_ ......................>,\\\"< ......._/|_ . .....>,\"< _____ ,+.*`,+.*`,+. __,+.*`,+.*`,+. _,+.*`,+.*`,+. +.*`,+.*`,+. ............._/|_ ............>,\\\"< ......................._/|_ ......................>,\\\"< +.*`,+.*`,+. _,+.*`,+.*`,+. __,+.*`,+.*`,+. _____ ,+.*`,+.*`,+. . .. ........._/|_ ..... . ......>,\"< ........ . .............._/|_ . .................... . >,\"< .……,--,\\\'´´`,….-`-,..,-,\\\'..`,..`-, …..,´o´´(……(………………) ….(__,-´…..,´o´´(……………)>­ ……..(…...(__,-…………….) ………`-\\\',_,--,_(…………...) …………|||….|||`-\\\',_,--,_,-\\\';; ……………..……|||….||| ……,--,\\\'´´`,….-`-,..,-,\\\'..`,..`-, …..,´o´´(……(………………) ….(__,-´…..,´o´´(……………)>­ ……..(…...(__,-…………….) ………`-\\\',_,--,_(…………...) …………|||….|||`-\\\',_,--,_,-\\\';; ……………..……|||….||| ……,--,\\\'´´`,….-`-,..,-,\\\'..`,..`-, …..,´o´´(……(………………) ….(__,-´…..,´o´´(……………)>­ ……..(…...(__,-…………….) ………`-\\\',_,--,_(…………...) …………|||….|||`-\\\',_,--,_,-\\\';; ……………..……|||….||| *+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*

Nikt nie zajrzał :( :( :( To ja jeszcze raz pozdrawiam - i zapraszam do naszej Poczekalni

Ktosiu, zmiana! chociaż chyba tylko my się ostały