Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Policjantpalacz

Dzielnice i osiedla w waszych miastach ktore trzeba omijac !!

Polecane posty

Gość Policjantpalacz

Np w Rybniku na Gornym Slasku jest do ominiecia sporo dzielnic ale te najgorsze to Wrebowa tam to krojom jak widza ze tam nie mieszkasz no i jeszcze dodam Pekin w Boguszowicach to dzielnica Rybnika :) tak juz wyglada nasze zycie tu :)

Gość anty wizaz
we wrocławiu lepiej omijac po zmroku tzw trójkat....roi sie tam od różnych elemwntów bleh....ciesze sie ze tam nie mieszkam!

Gość oooooj
anty wizaz ---------> teraz już w tzw trojkącie towarzystwo mieszane :O czesc ludzi przeniesiono na huby , tam to dopiero jest horror mieszkac :(

Gość anty wizaz
huby i trójkat bardzo blisko siebie są....morał jeden : niedaleko pada jabłko od jabłoni...

Gość chyba zaczne sie
cieszyc ze mieszkam w zadupiu :)

Gość a czemu się boisz Huty
ja mieszkam w Hucie , i jest oki

Gość Siemianowice Śl.
Nowy Świat - tragedia :o

Gość Praga Północ
jest teraz bezpieczna. Zmieniło się przez ostatnie lata.

Gość Lublin_
Stare bronowice Lubartowska 1 maja Kunickiego, stare zabudowania

Gość nie przesadzaj penelopa
ja mieszkam na Bródnie w Wwie i gadanie o tym że tu rabuja mordują i gwałca to mit... jest kilka miejsc które tak jak wszedzie warto omijać ale generalnie jest spokojnie.

Gość nie przesadzaj penelopa
warszawska Praga tez nie jest taka straszna... wiele razy szlajałem sie tam nocą i nic przykrego mnie nie spotkało.. W Warszawie najbardziej niebezpieczne jest niestety Śródmieście (to wynika też ze statystyk policji). Nocą sporo zachlanej młodzieży i łysych którzy koniecznie chca komuś przyp...dolic.

Gość Policjantpalacz
odswiezam :) ogolnie caly slask jest przejebany

Gość pocccieszycielka
Pszczólka , ja jestem z Nowej Huty i wcale nie wyglądam groźnie :-) p.s. na mój widok uciekaja wszystkie koty , a ja nie wiem czemu :o

Gość Policjantpalacz
ja mysle ze na tych dzielnicach powinny byc gniazda z ciezkimi karabinami i powinni strzelac jakby wiedzieli cos takiego :) napewno by to poprawilo bezpiecznosc na ulicach :)

Gość KICIKOCI
E WALESKA--CHYBA NAJLEPSZA TO JEST gÓRNA ??

Gość Policjantpalacz
to historia pewnej osoby z pewnej dzielnicy tez zjechanej :) Nagły Atak Spawacza opowie wam historię Tak przerażającą że zesracie się w spodnie Dzieci i księża mają zakaz słuchania Bo będzie pełno krwi seksu i chlania Kazió Wihóra to niestety postać autentyczna A w niektórych wioskach nawet mityczna Tylko najstarsi mieszkańcy go pamiętają I do dziś w swoich domach się chowają Napadał w nocy i gwałcił od tyłu Lecz nie wymyślił sobie własnego stylu Gwałcił wszystko co weszło mu w drogę Nie odpuścił nawet starej ślepej krowie Kozy na jego widok spierdalały jak szalone Wyjebały gały na wierzch tak były przerażone Kazió jak był mały spadł z dywanu na podłogę I to chyba wtedy uszkodził sobie głowę Gdy w szkole chłopcy zbierali łuski i naboje To Kazió zbierał podkłady kolejowe Bardzo dobrze rzucał kamieniami I nawet kiedyś wybił oko jednej pani Lubił też jeść ja mówię poważnie A skrzydełka cielęce kochał najbardziej Cherlawa klata mu nie przeszkadzała Bo i tak cała wiocha się go bała Jego pierwsza koza to była wielka pomyłka Szedł napierdolony patrzy � o Halinka Koza darła ryja mee mee A on jej na to czule � kochanie co ci jest Zauważył pomyłkę gdy wybiegł gospodarz I zaczął z dubeltówki w niego celować Ty skurwysynu zgwałciłeś mi kozę I co ja biedny teraz zrobię Taki grzech taki wstyd Nie zechce cię teraz najbardziej wredny wilk Kazió się nauczył po tej przygodzie Że jak nie ma baby to wpakować można kozie Chciał iść do wojska to wzięli go w obroty I wycisnęli z jego ciała siódme poty Po naradach komisja wymyśliła nową kategorię Która do dziś przyznawana jest jedna rocznie Kategoria Z czyli stan krytyczny Nietypowy przypadek debil klasyczny Niezdolny nawet do palenia papierosów Bo może spowodować ciężki pożar lasu Znalazł więc pracę u jednego gospodarza Czyli strzegł solidnie jego inwentarza Chłopcy też od zawsze go pociągali Lecz nie mógł nic zrobić bo się go bali Syn gospodarza był niestety inny Trochę leniwy i nie tak zwinny Syn gospodarza był niestety inny Trochę leniwy i nie tak zwinny Syn gospodarza był niestety inny Trochę leniwy i nie tak zwinny Kazió się zmęczył ale jakoś wytrzymał Przecież pierwszy raz chłopca dymał Przez tydzień chłopak nie mógł siedzieć na dupie Tak poważnie Kazió potraktował nową naukę Żył bardzo długo i po bożemu Wpakował coś w dupę prawie każdemu O jego bandzie śpiewano nawet pieśni Wszystkie były podobnej treści Do Kazia dołączyli nowi koledzy Którzy w głowie też nie mieli zbyt dużej wiedzy Wiechu Koperytko i Zenon Pogrzebacz Już za same ryje mieli dożywocie Bum tralala bum tralala Ta historia jest bardzo stara Gdy ksiądz o nich słyszy szybko się żegna A baba z podwórka szybko przepędza Kozy do dziś nie chcą dawać mleka I tylko jedna osoba wciąż na niego czeka Wtedy mały chłopiec dziś dojrzały mężczyzna Tylko on do tego się przyznał Że z Kaziem nie było wcale tak źle Romek Romek choć już jeść Przerwała nam rozmowę jego mama Więc poszedłem pierdalnąć sobie barana!

Gość Jastrzębianka
tu tez stach chodzic szczególnie dzielnica zdroj;);)

Wawie uroku nadaja te stare bramy w odrapanych kamienicach na Prazce lub Woli. i stojacy tam miejscowi zule grajacy w linie , ktora rysuja wzdluz bramy i jak ktory ja chwiejac sie przekroczy to sponsoruje winko w pobliskim sklepie. najgrozniej jest w srodmiesciu przy tych dance club.

Gość Policjantpalacz
jest tez takie jedno miasteczko zwane Pszczyna bylem tam kiedys i przezylem szok he wszedzie chodza grupki kolesi dziwnie patrzacych wokol siebie , spotkalem 2 spalone knajpy he a na rynku masa bezrobotnych pijanych zulerkow :)

Gość krakow - Nowa huta

Gość Policjantpalacz
No ale opowiedzcie jakas historie zwiazana z tymi historiami czemu sa takie egzotyczne :)

Gość Janek _ _
Omijajcie starachowice tam całe miasto to jedna wielka mafia-przestępczość zorganizowana...