Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koobi

Kobiety,co Was odrzuca u mężczyzn-z wyglądu i charakteru?

Polecane posty

Gość koobi

Pozwoliłam sobie załozyć topik analogicznyjak ten dla panów---niech i oni się czegoś o sobie (lub nie ;-) dowiedzą...

Gość a ja...powiem że
nie lubie cwaniaków i zbyt pewnych siebie kolesi......

Gość super laska niebieska
mnie odrzuca u faceta pusty portfel ogolnie golasostwo. lubie jak facet ma zielone brudne od dolarow paluchy.

Gość koobi
..a to się kobitki rozpisałyyyy......

Gość tykawica
Ja nie lubię facetów popisujących się, szpanujących, wulgarnych, agresywnych, no i takich którzy o siebie nie dbają

Gość tykawica
nie dbają- w sensie nie chodzi mi o to, żeby facet wyglądał lepiej niż kobieta i spędzał 2h w łazience przed wyjściem, bo facet musi mieć tę swoją męskość ;) ale warto zwrócić uwagę chociaż na buty :o

nie cierpie u mezczyzn prostactwa, cwaniactwa,filozofowania, chrapania, brudu za paznokciami, sygnetow na palcach, dlugiego paznokcia na ostatnim paluszku jednej reki, bialych skarpetek do butow wizytowych, facetwo ktorzy nie potrafia sie fajnie ubrac (fajnie wcale nie musi oznaczac drogo i firmowo), smiexacych skarpetek i zapachu spod pachy i to by było na tyle ;-)

Gość Klikuklik
Charakter: - tacy co to wszystko krytykują, cały czas marudzą; ciągle się nudzą, swojego zdania nie maja, nie potrafią nic zaproponować, - tacy co cały dzień siedzieli by przed kompem, tv i nad piwem - tacy co to swojej pasji nie mają i nie potrafią o niej mówić, - tacy co to ciągle słuchają mamusi - tacy co to ciągle się popisują przed kolegami i również z nimi ciągle rywalizują...kto lepszy, kto lepszy A z wyglądu nie lubię - może jestem uprzedzona??? Co zrobić, a więc: - panowie farbujący włosy i żelujący je, najgorsi ci blondyni sztuczn, - że nie wspomnę o dresach, łańcuchach

Gość tykawica
buahahahaha fajnie tak poczytać :) też nie lubię łańcuchów, dresów, białych skarpetek do butów wizytowych i jeszcze w dodatku jak jakiś nie odlepi cen od podeszwy :D:D totalna wiocha

bueheheh ale ci faceci są a my babki tez nie lepsze.Trzeba by zapytac facetow czego nie lubia u kobiet.hehe

Gość hej duzo tego by pisac
zepsute lub/ i ( w zasadzie jedno wiąze sie z drugim) niedomyte zeby brud za paznokciami tłuste włosy sygnet tombakowy łańcuch cinkciarska torebka podpaszka na dokumenty dlugi paznokiec malego palca fryzura a la czeski piłkarz chodzenie z reklamówką białe skarpetki do butow wizytowych morski garnitur maruderstwo brak polotu popisywanie sie typu osmieszanie kolegow kiepski dowcipy z mnostwem przerywnikow brak zainteresowan brak poczucia humoru nieumiejestnosc prowadzenia rozmowy mala inteligencja prostactwo

Gość hej duzo tego by pisac
no uuuuuuuuuuuuuppppppppppppppppppppp

Gość ja też cos dodam
wszystko to co wcześniej zostało napisane plus długiego paznokcia u małego palca do dłubania.....-fffffffffuuuuu

Gość Marijjja
Moj ma czyste buciki, zauwazyłam to juz dawniutko;0 I mile mnie zaskoczyło, po prostu mucha nie siada takie czyste:)

w charakterze: -snobizm -nadmierna pewność siebie -brak poczucia humoru -skąpstwo -drobiazgowość -nadmierna wrażliwość w wyglądzie raczej zaniedbanie. tj. brzydki zapach z ust (no ogolnie brzydki zapach) itp.

Gość witaminka9
ojej, długo by wymieniać, ale te najbardziej rażące cechy to: Charakter hamstwo wobec kobiet w ogóle brak kultury osobistej cfaniactwo dwulicowość zbytnia pewność siebie wygurowane zdanie o sobie pół kilo żelu na włosach (a wielu facetów ma do tego skłonności) brak higieny osobistej kolczyk w uchu :-/ łańcuchy przy spodniach :-/ :-/ zaniedbana cera

Gość gość
po 2 latach stwierdzil ze do niego nie pasuje, byl to dla mnie straszny cios nie spodziewałam sie tego... Nie mogłam sie pozbierac... nie miałam do kogo sie przytulic... nie potrafiłam normalnie funkcjonowac!!! Lzy pomagały tylko na chwile... Nie wytrzymywałam tego dluzej... samotnosc mnie dobijała... Jestem osoba bardzo wrazliwa i nie dawałam rady psychicznie Miałam ochote sie zabic i wiecej nie cierpiec!!! Zamówiłam wtedy urok miłosny u polecanego tutaj perun72@interia.pl – był to strzał w dziesiątkę. Ukochany wrócił i znowu jesteśmy ze sobą ogromnie szczęśliwi. Obiecuje że już nigdy mnie nie zostawi. Mam nadzieję że tak będzie.

Gość gość
Zamówiłam wtedy urok miłosny u polecanego tutaj perun72@interia.pl – był to strzał w dziesiątkę. Ukochany wrócił i znowu jesteśmy ze sobą ogromnie szczęśliwi. Obiecuje że już nigdy mnie nie zostawi. Mam nadzieję że tak będzie. xxxxxxxxxxxxx Zostawi cię szybciej niż myślisz. Wcześniej jeszcze okradnie i wy/ru/cha