Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość intima

Jak dbac o higiene intymna?

Polecane posty

Gość intima

zdaje sobie sprawe ze to głupie pytanie i odpowiedz jest oczywista..ale chciałąbym wiedziec jakich płynów uzywacie...nie moge znalezc zadnego dobrego...zeby sie przyjemny zapach długo (o ile to mozelie bo przeciez to nie prefum:) ) utrzymywał....nie jestem przeciez w statnie myc sie 10 razy dziennie....robie to rano i wieczorem...bo w ciagu dnia to raczej nie mozliwe...jak wy sobie radzicie z tym problemem??

Gość psiukaj sobie
płynem do szyb albo pronto

Gość trzeba było
juz sobie darowac ten głupi komentarz....to jest forum i kazdy moze pytac o co mu sie podoba,ale jesli nie masz sensowenej odpowiedzi to MILCZ !!

Gość ja używam płynu Soraya
do higieny intymnej oczywiście no i mam w łazience bidet, więc bardzo ułatwia to higiene szczególnie w trudne dni :)

Gość nokia3410
ja uzywam tylko ziaji ten niebieskiej bezzapachowej, bo tych zielonych mialam jakies uczulenie

Gość ja ziaji nie mogę
uzywam płytu bielendy z zielona herbatą. Ładny zapach i łagodne działanie

do nokia 3410 - widać , że nie tylko ja mam problem z tym płynem zielonym z ziaji widać , że uczula nie tylko mnie bo poza tym inne ich płyny są naprawdę ok ostatnio używałam płyn do hig.int.z sorayi do skóry wrażliwej - zielony i był naprawdę ok , teraz chcę wypróbować ten z oriflame tylko czekam na promocję bo podobno są hipoalergiczne :) pozdr

Gość rzułta rzaba
znalazłam na ten temat artykuł na www.mydziewczyny.pl, bo sama byłam tym zainteresowana, więc możecie sobie tam zerknąć

Gość pytonica
Lactacyd-zawiera paleczki kwasi mlekowego.Polecaja go ginekolodzy.Jest jeszcze podobno dobry plyn do hig.intymnej Nivea-z rumiankiem i z paleczkami kwasu mlekowego,ale ja go jeszcze nie mialam.

Gość niebieskookaa22
ja mam lactacyd femina emulsje- jestem zadowolona p.s. słyszałam, ze nie mozna wiecej niz 2x sie podmywac dziennie, bo niweluje sie flore bakteryjna itd. ;]

Gość sama woda
niestety nie zlikwiduje przykrego zapachu, np moczu. Ja zamawiam plyn do higieny intymnej w ATW- kora debu. Poza tym, autorko, jesli nie masz mozliwosci podmycia sie w ciagu dnia, kup sobie chusteczki do higieny intymnej. Ja uzywam Carefree lub Cleanic i uwazam,ze sa rewelacyjne. Pozwalaja odswiezyc sie w ciagu dnia, sa lagodne,ladnie pachna. Bardzo ulatwiaja zycie :)