Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwniaczka

chce mi sie plakac a w domu wszyscy siedza

Polecane posty

Gość naiwniaczka

w lazience siostra szykuje sie na randke. Przed chwila moj ukochany mi powiedzial ze ma inna cudowna kobiete. oszukiwal mnie od miesiecy. W domu nie moge teraz nikomu o tym powiedziec, ostrzegali mnie a ja nie wierzylam. Chce mi sie wyc, moze to by pomoglo a nie mam gdzie sie ukryc. Czuje klucie zazdrosci upokorzenia zranienia i w glowie mi wszystko krzyczy

Gość niemartw sie
wiesz mialem podobny przypadek jak twoj 2 dni temu:)NIEZASLUGIWAL NA CIEBIE JEST ZEREM SZMATLAWCEM DASZ RADE ZOBACZYSZ!!!!!!!!!!!!!!!!TEGO KWIATU YO POL SWIATU

Gość naiwniaczka
co robic? jak dajesz rade?

Gość Wiel_Błąd
Ha Ha Hi Hi hej że hola

Gość nie tłum tego w sobie
powiedz domownikom prawdę, przecież i tak się dowiedzą, wypłacz się, na pewno siostra i rodzicie pomogą ci przez to przejść :)

Gość niemartw sie
wiesz wyplakalem sie jak bobr w piatek i wczoraj ,teraz jest lepiej duzo lepiej wyglada na to ze mnie niekochala czas dopiero pokaze czy szybko sie pozbieram.obecnie chce o niej zapomniec skasowalem wszystkie sms zchowalem zdjecia niechce jej znac musi byc juz tylko lepiej

Gość naiwniaczka
nie moge teraz nie zniose w tej chwili szyderstw. Jeszcze godzine temu sie klocilam ze klamia

Gość nie tłum tego w sobie
dlaczego najbliższe ci osoby miałyby z ciebie szydzić?

Gość i ja kochałam kiedyś kogoś...
lecz chyba za mocno, nie docenił tego. nie płacz, on nie jest wart nawet jednej łzy. wiem jak to boli ale równocześnie musiasz zdać sobie sprawę z tego, że nie zmusisz go siłą do miłości. on już wybrał. nie płacz za kimś, kto nie docenił tego, że go kochałaś. wiem jak się czujesz ale może lepiej, że tak się stało teraz. ja byłam w długim związku. pomogła mi terapia grupowa. teraz jestem szczęsliwa bo spotkałam człowieka, który kocha mnie z wzajemnością. życzę tego samego. pozdrawiam

Gość niemartw sie
pamietaj to jest twoja rodzina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ktora cie kocha i ci pomoze nie dus tego w sobie naprawde !!!!!!!!!!!!!!porozmawiaj z nimi zawsze ci pomoga

Gość Wiel_Błąd
Dobrze ci tak. Słuchaj jak do ciebie mówią.

Gość Wiel_Błąd
I co przyznałaś im rację

Gość naiwniaczka
Przeprosiłam mame i siostrę. Teraz już zawsze będe się ich słuchała. WIem że sama do niczego nie dojdę

Gość maaa___
Jak odszedl to znaczy, ze nie zaslugiwal na Ciebie. Tym lepiej, ze odszedl. Teraz wiesz, ze masz szanse poznac kogos kto Cie pokocha naprawde! Moj facet tez odszedl pol roku temu. Zalezalo mi na nim i nic zlego nie zrobilam aby on mial odchodzic. Po prostu znudzilam mu sie .

Zanim powiesz jej, że to był ostatni raz Zanim dzień spłoszy srebrnego ptaka nocy rozkołysz rozkołysz jeszcze raz Zanim ukradniesz jej ostatni kolor ze snu Zanim, gdy na chwile zamknie oczy znikniesz Zabierz jej zabierz z reki nóż Ona ma siłę nie wiesz jak wielką, będzie spadać długo potem wstanie lekko!!!!! Zanim zrozumiesz jak bardzo kochałeś ją Zanim, gdy pobiegniesz kupić czerwone wino ona zapomni już świat twych rąk Zanim będziesz próbował odkupić ja za słowa Zobaczysz jak na drugim brzegu rzeki spokojnie spokojnie stoi z nim Ona ma siłę nie wiesz jak wielka umierała długo teraz rodzi sie lekko Ona ma siłę nie wiesz jak wielką, umierała długo teraz rodzi sie lekko nie dla ciebie!!!!

Gość naiwniaczka
o godzinie 18.08 to nie bylam ja. Swiat mi sie zawalil a jeszcze jak zobaczylam ze zarty sobie ktos robi calkiem sie rozkleilam. Dziekuje za slowa otuchy pozostalym osobom.Dopiero dzisiaj chyba wyszlam z szoku. Pscolko wiesz to chyba pasuje, smutne ale kto wie? moze on nie wie ze jeszcze bedzie zalowal . A moze gdy zrozumie ja bede juz otwarta na inna milosc do kogos kto na to zasluguje. maaaa jak dlugo tesknilas?