Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość E W E L I N A

Na Tuska glosuja ludzie wyksztalceni i inteligenci

Polecane posty

Gość E W E L I N A

Natomiast na Kaczynskiego glosuja ludzie nieporadni zyciowo,co mysla,ze Kaczynski zrobi z Polski kraj miodem płynący. To tyle co mam do powiedzenia: Polska nigdy nie bedzie Ameryką, 5 lat nie zmienią kraju, bo zadluzenie za Gierka bedzie gonic nas conajmniej 50 lat!!!I nigdy bogatym narodem nie bedziemy,wiec przestancie ludzic sie, ze Kaczor da Wam mieszkania tak jak Kwasniewski mial Wam dać😡

Gość i również głupi

Gość ty zarozumiala kwoko
nie poniżaj innych, ty do inteligencji na pewno nie należysz, swaidczy o tym, to co piszesz, "nieporadni życiowo", powinnaś dobrze w dupe dostać, księzniczko na ziarku grochu.

Gość o ranyyyy
Chyba tacy wykształceni i światli jak ty idiotko! NA Tuska głosują więzniowie, aferzyści, zboczeńcy, analfabeci i inni kretyni!

Gość E W E L I N A
Prawda w oczy kole? Statystyki,sondaze sie nie mylą:Na Tuska glosuja ludzie z wyzszym wyksztalceniem,zamieszkali w miescie.

Gość kaczynski tylko on
geje do obozow pracy a katolicym wrescie bedzie w spokoju mogl byc wyznawany kiedy liberalow sie uspokoi O rydyk i lepper to nasi sprzymierzency

Gość i są niedouczeni
chociaz mieszkają w mieście:p

Gość zgadzam sie z autorką

Gość ty zarozumiala kwoko
sondaże juz wielokrotnie ostatnio pokazały, ze w ogole nie oddają rzeczywistości, a o jakiej Ty prawadze mówisz, prymitywie, uważasz, że ludzie z podstawówka, zawodówka, sredna mają iśc do gazu i nie maja prawa głosu?? jestes faktycznie zarozumiałą kwoką.

Gość sieroty po komunie
pojda za kazdym kto im wcisnie kit jaki to bedzie dobrobyt dla kazdego :)

Gość jojo........
w niektorych wiezieniach Kaczynski dostal 0 (!) glosow W tych samych wiezieniach na Tuska glosowalo ok 70% wiezniow.

Gość Zemsta_Nietoperza
kurde jest cisza wyborcza dajcie sobie spokój tez idę głosować na Tuska ale kultura polityczna wymaga niechlapania o tym dziś na prawo i lewo.

Gość E W E L I N A
Do: ty zarozumiala kwoko--------zauwaz,ze ja cie nie wyzywam,bo wychowali mnie w kulturze.To,ze masz inne poglady nie martwi mnie wcale-to normalne,ze kazdy mysli inaczej! Ja wcale nie mowie,ze ci po podstawowce,zawodowce sa gorsi.Po prostu stwierdzam fakty. rzeczywiscie o.Rydzyk i Lepper to duzy plus dla Kaczora:P:P:P Powiedzcie dlaczego ani walesa ani kwach nie popiera Kaczora.Dwoch prezydentow woli Tuska!Czy to nie dziwne??

Gość Zemsta_Nietoperza
hahaha a w jakiej kulturz Cie wychowali Dziecino? Bo nie wspomiałaś :D

Gość absynt.0
To ze Kwasniewski popiera Tuska jest wystarczajacym powodem zeby na niego nie glosowac

Gość Helgaaaa
Abstynent brawo:D:D:D:D:D

Gość sieroty po komunie
rydzyk i lepper hahahaha to samo tyczy sie kaczuszki :d

Gość Zemsta_Nietoperza
a mój kolega dziś stwierdził że nie idzie bo mu wszystko jedno kto go będzie okradał. No i co mu powiedzieć żeby poszedł siem pytam ?!

Gość kurcze własnie
sie dowiedziałam, że jestem nieporadna życiowo:O

Gość Tusk i tylko Tusk
do autorki: no moja droga, teraz to nieco przesadziłaś ale ja i tak zagłosuję na Tuska bez tej Twojej upiornej agitacji :P

Gość Zemsta_Nietoperza
taaa... Kaczyński jest strraszny. Zdziwilibyście ile yntelygentów na niego głosuje. Ja jestem prawnikiem i widzę ile ludzi z mojej kancelarii chce na niego głosować. Zgrozaaaa

Gość absynt.0
"Demokracja to władza idiotów" - tak kiedyś powiedział Janusz Korwin Mikke. I to pasuje jak ulał do tego tematu.

Gość E W E L I N A
Do absynta: A pytam sie-kto dwa razy w 1990 i w 1995 r glosowal na Kwacha?Hę?I kto popieral go?Bo caly czas Kwach cieszyl sie duzym zaufaniem Polakow:-0

Gość no i mikke mial racje
ale niestety mamy to co mamy. dobrze ze nie dyktature. a swoja droga mowia ze nikogo nie obchodzi polska. a te glosy czasem ostre ale pokazuja ze ludzie sie interesuja jednak tym kto wygra a nie olewaja calkiem.

Gość E W E L I N A
Prawnicy beda glosowali na Kaczora,bo u niego beda miec dobrze-w to nie watpie. Na pewno Warszawa nie zaglosuje na kaczora,bo za jego czasow coraz gorzej sie robilo i robi nadal:(