Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Udam Twoją Girl

Kto idzie ze mną do Le Madame???

Polecane posty

Gość jeszcze dodam ze
lanser nie wchodzi w zwiazek małżenski i woli być "wolnym strzelcem" :o - ewentualna "wpadka" wyklucza go z towarzystwa, bo to nie jest trendy mieć dziecko mając dwadzieścia kilka lat

Gość można wrzucić tu jeszcze
wiele rzeczy :o ale ogólnie podsumowanie jest takie: POD MASKĄ SUPER LUZAKA/ LUZACZKI KRYJE SIE ZAKOMPLEKSIONY OSIOŁ Z PROWINCJI, KTÓRY PRÓBUJE ZWRÓCIĆ NA SIEBIE UWAGE ZA WSZELKA CENĘ :o Amen.

Gość WYPRASZAM SOBIE
"jakiś kierunek nie wymagający zbyt wiele wysiłku typu kulturoznastwo, etnologia" tylko jesli autor tego zdania tez jest studnetem tcyh kierunków to może będzie miał wybaczone etnologia potrafi byc b.absorbująca- ale to zależy tylko i wyłącznie od tego ile się w to chce włożyć energii to nie jest szkółka dla deblili z pracami domowymi, kolokwiami co 5 minut i listą obcności. To miejsce gdzie ludzie, którzy chcą wiedzieć więcej uczą się jak zdobywać wiedzę i jak myśleć krytycznie i samodzielnie! to naprawdę zajebiste studia

jestem z krakowa... to ze mam takei zainteresowania jakie mam to powinno was chuj obciodzic kocham ta muzyka a o gustach sie nei dyskutuje. Nie chce wiedziec czego sluchacie tymbardziej uszanuje i nie bede krytykwoac bo poco :| Mieszkam w krk nie studiuje tylko pracuje. a dnb to moja pasja. Lansowac sie ? to chyba wlasnei w le madame czy innych TRENDY klubach. a to ze sie jezdzi do innego miasta na imprezy co w tym smiesznego.... to zewy sie zadowalacie byle jakas dyskoteka u waszym meiscia to wasza sprawa = jebie mnie to. moja sprawa gdzie chdoze czego slucham gdzie sie bawie zkim przebywam ile mam pieniezdzy co studiuje jak wygladam. I nie sadze ze jakas debilka z gory uklada co robie gdzie hcodze na kogo kurwaglowsuje.... \'poza tym co to\' debilko odpierdol sie i wez sie za siebei zamiast wrzucac wszystkim do jednego worka to ze ty takajestes neiznaczy ze inni tez musza tacy bycpomysl trosze zanim cos napiszesz . Pogarda dla takich pojebanych lasek fu...

Gość Twoje słownictwo
zdradza Twoje rynsztokowe pochodzenie :o Każdy inteligentny człowiek zauważyłby, że nie jest to zarzut pod czyimś konkretnym adresem, tylko cięta, celowo przerysowana krytyka pewnego zjawiska... Do WYPRASZAM SOBIE Co do kierunku studiów, to prawie trafiłaś :D Pozdrawiam 🖐️

Gość i jeszcze jedno... nie
chodze po dyskotekach :o

slodziutkaa po co odpisujesz na takie glupoty :P co bedzie z glabami gadac :P wazne ze lubisz to co lubisz i o to w tym chodzi a jezdzenie do innego miasta na bansy to super kozacki pomysl :P ale kazdy ma swoje zdanie tylko ze nie kazdy potrafi zaakceptowac zdanie innego na fotach pewnie mnie nei widzialas bo jestem srednio widoczna :) ale sama impreza nalezala do bardziej udanych i zadne pieprzenie sfrustrowanych kafeterian tu nie pomoze :P Czesc free Willy jak chcesz wiedziec co to drumy to ci wysle maila :)

Gość sfrustrowana to słowo
które bardziej odnosi sie do Ciebie. Widząc po hurtowych ilościach Twoich wypowiedzi na wszelkie możliwe tematy i na wszelkich serwisach, to Ty masz problem, ale z użależnieniem od Internetu, gdzie desperacko szukasz znajomości. Czyżby mały deficyt w reau? :D Chyba jednak kilka podpunktów mojej prowokacyjnej listy (która powstała bardziej dla żartu, niż aby kogokolwiek obrażać) pasuje do Ciebie jak ulał :P Pozdrawiam i życzę zdrowego spojrzenia na siebie z dystansu :)

Gość i od początku nie chodziło
mi o drumy...To dobrze, że się bawicie przy czyms ciekawszym niż dyskotekowa papka. :)

free Willy wysle :) zupelnie nie wiem co sobie ubzduralas? jakie serwisy jakie znajomosci mowilam glab jak nic :D p.s. nie jednemu psuy na imie burek