Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PannaNikt

Ja i alkohol

Polecane posty

Gość PannaNikt

Siedze sobie i zastanawiam sie nad swoim zyciem. Korci mnie zeby chwycic za butelke gdyby byla w domku juz dawno bym to zrobila, sklep daleko. No wlasnie chyba jestem uzalezniona, jeste alkoholiczka... zenujace sama nie wierze ciezko mi z tym chce isc na jakas terapie sama sobie nie poradze, jestem za slaba, ale boje se jak to wyglada , zwyczajnie sie wstydze, a moze wywiecie jak wyglada taka pomoc.... ehhh dzisiaj sobota nie wiem jakim cudem siedze w domu wylaczylam komorke i nie otwieram drzwi, choc juz "zyczliw" znjaomi byli u mnie ale musze sobie cos udowodnic...

50% masz najgorszego za soba- połowa terapii- sama wiesz, ze masz problem alkoholowy!!!! I teraz terapia- alkohol nie dla Ciebie!!!!

Gość w samotności
pij ze mną jezeli masz ochotę, na zdrowie.

Gość PannaNikt
A wiecie co jest najgorsze? ze to kurewskie picie sprawia mi przyjemnosc, to uczucie gdy alkohol krazy w zylach i nie myslisz o niczym liczy sie tu i teraz czemu tak jest chce sie ogarnac musze sie ogarnac czuje jak sama niszcze sobie zycie nie chce tego ale boje sie ... czy sobie poradze

Gość anty wizaz
lepiej zniszcz alkohol w swoim zyciu zanim alkohol zniszczy twoje zycie i zycie twoich bliskich przy okazji...to naprawde płapka . dobrze ,ze przynajmniej przyznałas sie przez soba to duzo. zycze powodzenia w walce ze soba...

Ja tez czuje ze niszczy mnie alkohol...... Najgorsze sa te wyrzuty na drugi dzien.... po alkoholu wydaje mi sie ze mam zawsze racje i gubie sie w tym co mowie i co robie, zatracam sie w sobie... no i niszcze swoj organizm :/

Gość hej panno
a ile masz lat? od dawna problem z alkoholem?

tzn, nuz nie chce, nie potarfie wypic 1 piwka i na tym koniec..., potem dochodzi 2 piwko jakas wodka, i najebana zenujaca 22latka