Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewdzia

PERFUMY... DORADZCIE JAKIE!!

Polecane posty

CZY KTOS MOZE MI DORADZIC JAKIES LADNE SWIEZE PERFUMY... JESTEM 16 LATKA, ZWRIOWNANA I CALY CZAS ROZCHICHOTANA :D JEŚLI MACIE PROPOZYCJE PISZCIE!!! THANKS

Gość Hrabia ma gust
Używam tych perfum i są naprawde piekne i bardzo świeze.. tylko troszki kosztują...

Gość Misia***
D&G licht blue sa super, i takie swieze, ale ja polecam Moschino- uwielbiam je, maja naprawde intrygujacy zapach

Gość Misia***
D&G licht blue i moschino- bardzo trwale, wiem bo mialam

:) jak miło :) mam gust :D .... moje klientki lubia ten zapach , mówia ,ze sa trwałe i wracaja po nie :) u mnie nie są drogie ale ja sprzedaje zapachy alternatywne :) light blue to u mnie numerek 33

Gość nodi19
własnie sobie zajrzalam na Twoje aukcje hrabio :) a czy Twoje zapachy alternatywne naprawde są takie same jak ich oryginalne odpowiedniki?

:) owszem :) ja uzywam , moje klientki i klienci też po nie wracaja :) są zadowoleni :) ja mam swojego bossa teraz :D jest boski , i bardzo trwały , moja Pani ma Rasha i envy me .... też pieknie i długo pachna :) napisz na maila wyslę Ci katalog z wszystkimi zapachami ;)

nie warto kupowac podrobek uwierz mi. leiej zaoszczedzic pieniadze na oryginalne perfumy. one dluzej sie trzymaja i bardzo latwo jest poznac kto pachnie podrobka a kto oryginalna woda czy perfumami.dla nastolatki to cos delikatnego, albo sportowego. nie wiem moze Noa Cacharela??

Pomocy ... mam i jedne i drugie perfumy, jeżeli chodzi o jakość Perfum FM jest świetna , kupowałam rózne perfumy z Biesa ( duże ale małotrwałe , raz jeszcze z jakiejs tam firmy innej takie upodobnione w wyglądzie ) kupowałam z refanu na mililitry ( kiepskie rozpylacze w butelkach ) i nie wszystkie niestety współgraja z oryginałami , miałam też wersje "turecką" za 90 zł Hugo women -tu oprócz butelki nie bylo nic wspólnego z zapachem . Oryginały najczesciej dostaje w prezenicie ... szkoda mi 200 zł na 30 perfum . Od dłuższego czasu korzystam z FM Group , od 3 miesiecy je sprzedaje ale ja nie na allegro tylko swoim klientkom :) Jesteśmy zadowolone za 30 złoty mogę czesto zmieniac perfumy :) poznawac zapachy na mojej skórze ,

Gość nodi19
to brzmi interesująco,tylko czy one naprawde są takie same jak orginały czy tylko zbliżone?

Gość kotka-dorotka
ja mam 5 jes taka sama jak oryginał :D za wyjatkiem butelki oczywiście

Ewdzia --> polecam C-Thru, są odpowiednie dla nastolatek (i nie tylko ;)), jest kilka wersji zapachowych, więc na pewno wybierzesz coś dla siebie. No i cena bardzo przystępna :D