Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faritka

tabletki anty i godziny ich brania.

Polecane posty

Gość faritka

słuchajcie dziewczyny dopiero zaczelam brac CILSET, dzis trzecia tabletka. i tak: pierwszego dnia wzielam o 22:00. drugiego, po konsultacji zz lekarzem wzielam o 9:00 rano, po to by właśnie moc zawsze brac o tekze godzinie, jest jakos przystepniejsza. a trzeciego, tj dzisiaj, zaspalam i byla to 9:30. czy to znaczna roznica-->9:00 i 9:30 ???? napiszcie, co o tym wiecie. czekam na odp, pozdrawiam!

Gość boo20
30 min to żadna różnica, nie masz się czym przejmować

Gość skoro nie potrafisz
lub nie chcesz brac o tej samej porze, to moze w ogole nie bierz. Bo jesli maja dzialac jako antykoncepcja, to pewnie nie beda dzialac przy twoim sposobie ich zazywania. Niestety tabletki sa dla odpowiedzialnych ludzi, ktorzy zazywaja je o tej samej porze a nie traktuja jako zabawe

Gość ciekawskaaa babaaaaa
DO skoro nie potrafisz ... Lala nie gadaj tu takich głupot biednej dzwieczynie....30 min. to nie jest różnica... tabletek NIE TRZEBA brać co do minuty, chodzi o to żeby brać o tej samej porze a to jest roznica! Ja biore tabletki juz bardzo dlugo i wrecz rzadko brałam o wyznaczonej godzinie. Roznice mialy nawet kilka godzin a jakos nie jestem mamusią !!

Gość skoro nie potrafisz
do ciekawskie---------------- to moze sprawdz, czy w ogole mozesz zajsc w ciaze... na ulotkach wyraznie jest napisane, ze trzeba brac o tej samej godzinie, a jesli nie, nalezy sie liczyc z wpadka mimo brania tabletek

Gość faritka
no tak tez myslalam :) do 'skoro nie potrafisz'--> po chuja tyle agresji w Twim komentarzu?