Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewdzia

DOLCE GABBANA LIGHT BLUE...JAKIE SĄ I CZY WARTO KUPIĆ?

Polecane posty

Gość auuu
oczywiscie ze warto kupic, ale najpierw sprawdz czy tobie odpowiada ten zapach... ludzie maja przeciez rozne upodobania i raczej nie polegaj na cudzym nosku.

a ja mam te perfumy w takim długopisie,mogłabym sprzedac bo nie uzywam,ale nie wiem za ile jeszcze.

TO SĄ ORYGINALNE PERFUMY,SA W ŁADNYM BŁĘKITNYM DŁUGOPISIE,WYGLĄDAJĄ BARDZO ELEGANCKO,JEST TAM 8 ML.

sama nie wiem,za 2 ml na necie widziałam ze biora 6,50 gr.To ja bym wizeła przypuscmy 20 lub 25 zł. Zastanow sie.Ja tu wchodze codziennie.

Ja juz ide z forum,moze bede ale potem ok 22.Zatanow sie i napisz czy Ci cena odpowiada.

Gość katrinkaaaa
piekne sa dla mnie nr 1 zawsze biore 100ml...ale wystarcza na bardzo dlugo... eh... na wspomnienia mnie wzielo

Gość perfumy w długopisach
to podróby, zresztą fatalne, nie mają nic wspólnego z oryginałami :P

Gość do ewdzi
ewdzia wejdz na stronke www.perfumy.fm tam wlasnie te w dlugopisie kupisz za 18 zeta ,

Gość w długopisie to na bank
podróba, pewnie jeszcze z tego szajsu fm :P

i tu sie można zdziwic .... peny z Fm nie są niebieskie , nawet nigdy nie były ... są srebrne lub złote na targowisku dostaniesz coś takiego http://allegro.pl/show_item.php?item=69321162 cena targowa to 10 złotych ( Katowice plac przed empikiem - stoisko z wkładkami do butów przy światłach ) ale to ma niewiele wspólnego z perfumami , szczególnie jeżeli chodzi o trwałość i intensywność zapachu. W penach firma FM nie ma tego zapachu , niestety .

Ewdzia :) ale perfumFM nie ma 100 ml ... sa meskie wody owszem ale damskie perfumy a własciwie ten zapach jest tylko w 30ml butelkach , nie kupisz ich w sklepie , są w sprzedazy bezpośredniej oraz na allegro :) np. ja mam ;)

Gość Maiza
D&G jest swietny, nie ma co sie zastanawiac, trwały, pięknie pachnie i 100 ki obcych facetów na ulicy zapytało mnie czym pachne ;-) Znacie jeszcze jakies dobre perfumy które dłuuuugo pachną ?

Hrabio ale mi chodzi o D&G light blue one nie są w 100 ml buteleczkach? a masz je może??

Gość miRaNdAAA
kupuj kupuj kupuj...warto!!!!!!!! ale w aksamitnym pudelku!!!!!

Gość gość
Dla mnie typowo letnie perfumy. Mają w sobie jednak głębie a nie jak niektóre cytrusowe typowy odświeżacz powietrza :D ja swoje kupiłam w douglasie i przepłaciłam bo wydałam duuuuużo w porównaniu do koleżanki która kupowała na zapachowiec.pl i są identyczne w zapachu. Coraz bliżej lata i mój flakonik się skończył to kupię od nich.

Gość gość
LB to typowo lekkie świeże perfumki na wiosnę i lato, które warto mieć w swojej kolekcji :D polecam dolapac je na galeriazapachow.pl są tam bardzo atrakcyjne ceny a często można trafić na dodatkowe zniżki. Poza tym perfumy od nich po prostu pięknie i długo pachną ^^

Gość gość
Cytrusowo-kwiatowa kompozycja idealna na wiosnę i lato. Używam zamiennie z Gucci Rush 2 i oba są świetne. W perfumy zaopatruję się na goia.pl z polecenia przyjaciółki i dobrze, że ją mam bo perfumy są świetne :D

Gość gość
Jeśli ktoś tak jak ja uwielbia perfumy lekko słodkie, z nutą cytrusów to jest to idealny perfum. Kupuję na wiosnę i lato z galeriazapachow.pl i jestem bardzo zadowolona ;)