Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotniczka

czuje się cholernie samotna

Polecane posty

Gość IVA23
Samotniczka-moj nr gg:3635882. Ja niedlugo ide do psychologa bo czuje sie coraz gorzej i mam mysli samobojcze wiec same rozumiecie.Depresje mam od kilku lat ale tak bardzo nasilona to od ponad roku.pozdrawiam wszystkich i zycze wiecej wiary i szczescia niz ja mam.......

Gość sdsdsds
ja depresji nie mam i mam nadzieje ze nie bede mial, narazie slonko swieci i jakos leci, poza tym mamuska wyjezdza i mam wolna chate, ale i tak nie ma kogo zaprosic;-(((((((

Gość samotniczka
Oj Iva jesteś cały czas niedostępna! Moze masz włączoną opcje,że jesteś dostępna tylko dla znajomych? Może sprawdź swój profil, bo nie ma jak się skontaktować :(

Gość IVA23
Nie mam takiej opcji wlaczonej.Jest wszystko ok.Tak bardzo zaluje z enie mozemy sie skontaktowac...mam doła okropnego i bym z cheica zWami porozmawiala na osobnosci.....:(

Gość osamotniona
jakie to wszystko trudne, ja też się czuję okropnie, jak znaleźć radość? pewnie można, ale to i tak działa tylko na chwilę :-(

Gość sdsdsd
proponuje wyrwac sie z domu i wyjsc na spacer

Gość sdsds
jak to z kim??? z kolega, kolezanka???

Gość x-x-x
jak to jest? jest tylu samotnych i nie mogą się spotkac. wiem o czym piszecie. u mnie ostatnio tez nie jest ciekawie. ale cholera przeciez jak jest tak bardzo źle to może być tylko lepiej? mam przynajmniej taka nadzieję. gorąco pozdrawiam wszystkich samotnych ( tych z wyboru i tych drugich :))

Gość nierozumiem nigdy
ja niesety należę do tej 2 grupy ale już coraz mniej się tym przejmuję- głównie dlatego, że przestałęm wierzyć w "cuda"....

Gość sdsds
wlasnie, tylu samotnych i nie moga sie spotkac. moze powinnismy nosic jakies znaczki??? wierze w cuda, tylko ile mozna czekac????

Gość sdsds
dlaczego tutaj tak cicho??????

Gość killrati
samotnosc jest ucieczka od bycia niepotrzebnym...