Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca o radę

co zrobić gdy chłopak na którym ci zależy....?

Polecane posty

Gość pytająca o radę

z Jackiem jestem 5 miesięcy, do tych czas wszystko było fantastycznie, chyba warto dodać ze mam 14 lat (1991) a on w styczniu bedzie miał 16. wczoraj spytał mnię myślałam ze dla zartów kiedy się bedziemy kochać? Ja odpowiedziałm że w twn wtorek bo wtedy przypadaja 5 miesiąc razem....dzisiaj kupił prezerwatywy a ja zapytałam czy mówił serio bo ja z moją odpowiedzią żartowam bo myślałam że on też, a tu prosze on mówił prawdę! zaczął sie obrażać wyżucił prezerwatywy na moich oczach! nie wiem co powinnam zrobic smutno mi bo pokazała ze zależu mu na tym a nie na mnie:(

Gość dziewczyno ty jestes zdrowa
14 lat to z amalo na seks..... wieszze twoj chlopak mzoe za to isc do poprawczaka labo wiezenia za napastowanie maloletnich.....dziwczyno poczekaj jeszce przynajmniej 2 , 3 lata!!!!!!!!!

Gość rycynuska
ja bym z nim zerwala!! ten chlopak nie ma dla ciebie szacunku! i mowie Ci to z czystego serca bo jestem niewiele starsza ( 15)moj chlopak raczej nie zapytalby mnie o to,wie ze jestem porzadna! ja bym sie wkurzyla bo jalby nie bylo myslal moze ze jestes latwa!dobrze zrobilas ze go olalas!i tak trzyamj,nie daj soba pogrywac!i zerwij z nim!!!!!(przynajmniej ja bym tak zrobila)

Gość oj tam..
tak wiec widzisz, ze naprawde nie chodzilo mu o Ciebie, tylko o latwy seks. jestes bardzo mloda, i nie musisz byc jeszcze gotowa do seksu, masz na to mnostwo czasu, a jesli on nie potrafi tego uszanowac, to znaczy, ze nie jest Ciebie wart. jesli zaspokajanie sie jest dla niego wazniejsze, niz Ty, to powiedz mu, ze moze sie z wlasna rączką pokochac, bo Ty juz masz na jego temat zdanie ;) i OLEJ PALANTA

Gość To teraz
w tym wieku uprawia się seks...???Matko święta, ja miałam 20...14 lat???Przecież to pedofilią zalatuje....

Gość burza hormonów
Jezu, uspokójcie się! Od razu najeżdżacie na chłopaka! To, że zapytał o seks jest w jego wieku normalne i nie ma się czym bulwersować. Autorko topiku - nie powinnaś żartować sobie z niego, bo chłopak zrobił sobie nadzieję. Mogłaś mu na spokojnie wytłumaczyć, że nie jesteś jeszcze gotowa (bo rzeczywiście jesteś za młoda na to), może wtedy by zrozumiał. Nie powinien tak reagować na Twoją odmowę, ale z drugiej strony jak pisałam - zrobiłaś mu nadzieję. Może gdybyś mu odpowiedziała od razu "nie", nie zachowałby się tak. Chłopcy w wieku 16 lat myślą już o tych sprawach i jest to naturalne (niestety). Burza hormonów itd. Ale to jeszcze nie znaczy, że Cię nie szanuje itd. Gdyby zależało mu na szybkim seksie, jak większość tu pisze, to nie byłby z Tobą 5 miesięcy!! Tylko po tygodniu czy nawet paru dniach by spytał o seks i koniec. Nie przesadzajcie. Moim zdaniem to Ty zachowałaś się nieodpowiednio i powinnaś go przeprosić za ten żart i wytłumaczyć mu. Jesli zrozumie to ok, a jeśli nie, to wtedy możesz dać mu kopa w tyłek, bo to już będzie dostateczny powód.

dokładnie wytłumacz mu że tak tylko powiedziałaś....powinien zrozumieć.hmmmm to ze ma ochote to zrozumiałe i ze uwierzył ze bedziecie sie kochać też ale skoro tak sie zachował to rzeczywiście głupio postąpił!nie moze Ci robić wyrzutów bo skoro masz tylko 14 lat to nie jest sie jeszcze gotowym do takiego kroku!zycze powodzenia!napisz co sie stało jak z nim pogadasz!!!

Gość katarakta
14 lat i sex !!!!!!!!!!!!chyba zartujesz niech sie masturbuje jak sobie rady nie daje,pamietaj o konsekwencjach i prezerwatywa nie daje100%pewnosci ze w ciaze nie zajdziesz

Gość Marciszka21
nie wierz po prostu nie wierze!!!! albo to jest as podpucha i prowokacja albo to chyba ze mna jest cos nie tak, moj pierwszy raz mialam majac 20 lat, matko to przeciez jeszcze dziewczynka- dziecko!!!! rany......nie wierze...

Gość zostaw go dziecko
narobicie sobie oboje problemów. nasze prawo może ukarać go za pedofilię. jak skończysz 16 i będziecie razem to przemyslicie to raz jeszcze.;)