Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tryćia

Po zachowaniu .. Jak go rozgryźć?

Polecane posty

Gość tryćia

uwielbia keidy go przytulam, zamiast on mnie przytulac w nocy to woli kiedy ja go przytulam mowi ze wtedy czuje sie malutki a jest naprawde wysoki ma 2 metry,tyle ze ja wtedy nie czuje sie fajnie bo chciałabym czasami zeby on mnie poprzytulał:( albo jak sie kochamy i ja jestem na górze to lubi kiedy mam nad nim władze, lubi kiedy go chwytam za rece i trzymam, to go podneica najbardziej, kiedy widzi ze nie ma szans i moge robic z nim co chce bardzo lubi kiedy go głaskam po wlosach, taki pieszczoch, kiedy drapie po plecach, czasami zazyczy sobie masaz ze szczypaniem i gryzieniem , zastanawiam sie jak odbierac te jego " zachowania " macie jakeis pomysły?

Gość ale o co ci chodzi
przeciez to normalne :)

Gość hm..
twój facet ma zapedy masochistyczne to wszystko :)

Gość tryćia
ale chodzi mi o to najbardziej ze sie przytula sie wtula i mowi ze jest malutki malutki i w ogolemyslicie ze w srodku czuje sie jak maly chłopczyk? jak to rozumiecie?

Gość Camomille
Hmm:) ma w sobie duzo czułosci, chce uczucia. Chce byc kochany. A kochac to tulic, okazywac to. Masz czulego faceta. Tylko niehc on tez tuli i obejmuje. czuje jak malutki chlopczyk, bo u nas jets utarte ze tuli sie tylko dzieic. A potemnie naleyz okazywac uczuc, co jest bledem.

Gość Camomille
Nie wszytsjie matki są czułe:) Połowa z nich to niedojrzałe zdziecinniałe kobuety i traktują dzieic jak rówiesników np mówia młoda,jakies głupie zdrobnienie imienia:) Mama a mama to różnicza, niekażda jest ciepła i kochająca:0

Gość tryćka
tak tez myślałam.. tylko boli mnie ze on czesciej jest drapany niz ja bo ja tez pieszczoch :(

Gość losiczka
Potrzebuje kogoś kto go zdominuje i będzie nim kierował zarówno w życiu jak i w seksie. Może z nim być trudno stworzyć zdrowy związek...Czy w sytuacjach konfliktowych przyjmuje rolę sierotki? Jaki to on biedny?i weź mnie przytul?

Gość tryćka
o nie nie nie własnie pokazuje pazury, jest uparty i zawsze mysli ze ma racje i wie wszystko najlepiej ;)

Gość losiczka
hmmm... jest agresywny?

Gość tryćka
czasami jak sie wkurzy to rzuca mięchem to dowód agresjii? ja tez rzucam mięsem jak mnie cos rozdrażni.. jelsi chodzi ci o to czy mnie uderzył kiedys.. nieee nigdy nie podniosł ręki nawet.=)

Gość tryćka
dziwi mnie tylko fakt ze w lozku jest malutki, cieplutki, przytula sie, chce zeby go drapac, istny baranek a w przypływie klotni rzuca miesem, walczy zacięcie o swoje, wie najlepiej wszystko ja nie mam racji.. dziwi mnie ta mieszanka .. niepotrafie tego pojąć

Gość losiczka
jak ktos juz wspomnial: skłonności sadomasochistyczne. Spróbuj czegos takiego to sie przekonasz czy to prawda;)Powodzenia

Gość tryćka
tez mam niewielkie zdolnosci tyle ze akurat szczypania nie lubie :)

Gość hm...
poniewaz w dzien odgrywa role twardego faceta bo tak wypada to w nocy on chce to wszystko jakos odreagowac to normalne jak si ema słonnosci takie a nie inne;)

masz dziewczyno problem, naprawde...rzuc bo go lubi jak go przytulasz .... :/ :S