Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozowa owca

Dużo tych sposobów zdradzanych żon chyba muszę uważać

Polecane posty

Gość rozowa owca

Ciekawe czy ta jego zdradzona żona bardziej nienawidzi mnie czy jego??

Gość jego nienawidzi
tobą gardzi

Gość różowa owca
Z tego co wiem jego chce odzyskać mnie zamotrdować Mieszkamy obok więc jak się mijamy widać iskry w jej oczach pełne goryczy i nienawieści

Gość pelagia jestem
jego nadal kocha naiwnie, szmate ignoruje, siebie nienawidzi

Gość e-tam
przejdzie jej z czasem gorycz i nienawiść będziesz dla niej nikim zwykłym śmieciem :)

Gość różowa owca
ale ona została zdradzona dopiero wtedy gdy jej mąż uświadomił jej że kocha inną a w ich małżeństwie o rozwodzie mówiło się już kilka lat wcześniej

Gość była kochanka-zabawka
mojego meza nienawidzi mnie bo myśli, że ja z niej kpię i śmieje sie z niej i .... ma rację. Jest żałosna.

Gość to kochanki są załosne
żaden wolny facet ich chyba nie chce i dlatego szukają zajętego :p

Gość Nokia21
E tam tych wolnych to nikt nie chce nie przypadkiem. Wolni po 30tce to niezłe źiólka! Ale los zawsze rzuty pare pereł przed wieprze, trzeba tylko sie rozejrzeć. Wcale nie żałuje tych opuszczonych żon co to nie potrafią wcale zauważyć co marnuje sie w ich rękach. Tam dzie jest prawdziwa miłość żadna kobieta sie wcisnąć pomiedzy!

Gość może być i prawdziwa miłość
ale jak siętrafi chętna zdzira, która rozłoży giry, to każdy facet skorzysta z takiej okazji, bo myśli fiutem a nie głową a już napewno nie sercem :p jakby nie było chętnych kurew, to nie mieliby z kim zdradzać :p jak suka nie da, pies nie weźmie -proste.

Gość Nokia21
E tam, to czy skorzysta, niemal zawsze zalezy od tego jak często i chetnie rozkłada nogi jego żona. Bo jak mu "wydziela", to niemal zawsze facet myśli wtedy fiutem a nie głową

Gość żona nie musi wydzielać
:p nie bronię facetów, bo są skurwielami ale bywają i takie zdziry,które same włażą do wyra :p pomimo,że niektóre z nich mają mężów :p Gardzę facetami, którzy mają żonę, czasem dziecko/dzieci i zdradzają ale taki kurwiszonami gardzę jeszcze bardziej Nie zasługują na szacunek,tylko na zdradę i ból :p PS. nie jestem żoną

Gość co zasiejesz owca to zbierzesz
pamiętaj,że nie zbudujesz szczęścia na krzywdzie innych! Teraz się smiejesz, kpisz -jutro możesz płakać z samotności lub bólu, że ukochana osoba cię zdradziła!

Gość Nokia21
Ci co szukają tylko rozłozonych nóg , to zawsze maja je w agencji niemal na każdym rogu za 80pln. I faktycznie takich spragnionych tez nie brakuje. Faceci który mają kochnki szukają czegoś znacznie wiecej. I jak to odnajdą są skłonni zostawić dotychczasowe życie. A i żonom kocmołuchom nieraz w zyciu na dobre to wyjdzie. Wyjdą z domu, zadbają czasem o siebie, zrzucą kilogramy.

Gość nokia nokia
piszesz totalne bzdury, widać z twojej wypowidzi , że nie jesteś żoną, zapewne na to się też nie zanosi, skąd takie mądrości ci się wzięły? Dlaczego zakładasz, że facetowi brakuje czegoś w małżeństwie? On poprostu szuka kochanki, bo chce sam sobie udowodnić swoją atrakcyjność, ma zapewne jakieś kompleksy i próbuje się w ten sposób dowartościować, Podobne pobudki zresztą mają kochanki, z żalu, że są same , nie mają rodziny, szukają żonetego, by udowodnić soć sobie

Gość nie jestem żoną ale ty nokia
chyba jeszcze młoda jesteś!? :p myślisz,ze każda żona to kocmołuch, zaniedbana kura domowa? niewykształcona, gruba, głupia ............itp ? To dlaczego mężowie wracaja do tych głupich, zaniedbanych żon? Nie mów mi,że tylko dla dziecka/dzieci! A kochanice zostają same, bo są TYLKO ZABAWKAMI , niczym więcej! Owszem sa tacy, którzy wybierają kochankę i porzucają rodzinę ale to jednak mniejszość. Poczytaj topiki o nieszczęśliwych, porzuconych kochankach. Takie też są! i dobrze, bo zasługują na to!

Gość ty lepiej owca uważaj żeby
kochanek nie wrócił do żony albo odszedł do młodszej i ładniejszej kochanki ! :p Pamiętaj,że ty też się kiedyś mu znudzisz :p Żaden wolny facet już cię nie chce?

Gość a ktoby chciał taką sukę
? :o

Gość no cóż niektóre baby są tak
żałosne,że muszą się zadowolić cudzym facetem i być tą drugą.

Gość Nokia21
Cóz impnują mi męzczyźni, a nie chłopcy. A szczególnie tacy co promienieja jak trafi im sie owzajemnione uczucie. Żebyście wiedziały jacy oni są żałośnie przygaszeni przy swoich żonach. A w tym wieku samotni to niestety dno.

Gość to dlaczego do tych żon
wracają? :p pogódź się w końcu z tym,że wy jesteście tylko do dawania dupy ! jesteście zabawkami, niczym więcej!

Gość Nokia21
Sama wiesz że jest różnie :-)