Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maluutka kobietka

Jeszcze raz o seksie po urodzeniu dziecka

Polecane posty

Gość maluutka kobietka

Mam 25 lat i chcę zdecydować sie na dziecko. Ale przeraża mnie fakt, iż urodzenie dziecka może oznaczać koniec życia seksualnego. Proszę o wypowiedzi mamy (najlepiej wielodzietne) i tatusiów. Jak jest z waszym życiem seksualnym po porodzie. Czy przeszkadzają Panom szersze pochwy, czy mamy odczuwają satysfakcję seksualną, czy naprawdę nacięcie krocza powoduje intymne kalectwo. Czy warto decydować się na CC.

Gość ona 28
mam 28 lat i 4-letnią córeczke. Ni e masz sie czego obawiac, urodzenie dziecka nie oznacza konca zycia seksualnego. w moim przypadku jest nawet lepiej niz przed porodem. urodzenie dziecka nie zawsze wiaze sie z szersza pochwą. ja czegos takiego nie zauwazylam. mialam porod normalny czyli silami natury, krocze bylo nacinane i faktycznie przez pierwszy miesiac po porodzie bylo ciezko. tzn ból, nie moglam siedziec tylko lezalam. ale wszystko sie zagiło i jest ok. mysle ze nie masz sie czym przejmowac, w koncu to ma byc pierwsze dziecko, nie boj sie. zycze powodzenia

Gość maluutka kobietka
Dzięki Ona 28 troszke podniosłaś mnie na duchu. Czytałam już wiele wypowiedzi na ten temat. I widzę, że u niektórych kobiet nic się nie zmieniło, ale niektóre bardzo narzekają. Ja np krępuję się zapytać o to moją mamę, a moje koleżanki jeszcze nie rodziły. Tylko jedna, ale ona miała cc. Czekam na wypowiedzi innych mam i tatusiów

po prostu nie czytaj wypowiedzi na tym forum tak, jakby to byla wyrocznia. Te topicki o szerokich pochwach i demonstracje antydzieciowych ludkow potraktuj jako bajki. Tez rodzilam silami natury 4 kg dziecko. Faktycznie przez 1.5 miesiaca musialo sie wszystko zagoic, a pozniej jest tak jak bylo przed porodem. Ani ja, ani maz nie zauwazylismy zadnej roznicy. Chyba nie wyobrazalabym sobie takiej sytuacji, ze po urodzeniu seks zadnemu z nas nie sprawialby satysfakcji. Trzymaj sie i nie ufaj slepo wszystkim, ktorzy wypisuja bzdury na tym forum. Przeciez traktuja to jako oderwanie sie od rzeczywistosci i dobrze sie bawia widzac przerazone wypowiedzi nastepnych. Trzymaj sie cieplutko

Gość maluutka kobietka
Do wiesz co: chyba dużo w tym o czym piszesz racji. O tym co jest po porodzie nie wiem bo tego nie przeżyłam, ale jak czytam wypowiedzi na inne tematy to widzę że ludzie wypisują totalne, złośliwe bzury. Halo tatusiowie, mamusie, gdzie jesteście?

Gość jaezu kochany
jaue to denerwujace!! po jaka cholere zakladac nowy temat skoro mozna w szukaj wpisac haslo!! co myslalas ze tobie inaczej odpowiedza rusz glowa dziewczyno!! a jak interesuja cie obiektywne(!!!!) opinie to przeczytaj: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3134866

Gość do wiesz co
bajki kobiet pezwciwnych rodzeniu dzieci? A moze baki kobiet ktore urodzily dzieci i teraz pocieszaja sie ze maja szerokie pochwy!!:P