Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krowaewa

czy wy też tak macie? już nie chce być konkubiną!!!

Polecane posty

do palinkimalinki: po pierwsze nie jestem utrzymanka mojego faceta ,mam swoje pieniadze,po drugie to nie jest moj rok rok urodzenia ,a po trzecie to że nie pracuje aktualnie ponieważ jest taki a nie inny rynek pracy to nie moja wina,radzę sobie w inny sposób,wyjeżdzam za granice....wiec zanim zaczniesz wyciągać wnioski to zastanów sie nad osądem ,jeżeli masz dawać takie rady to sobie daruj............

hejo kobitki czytam was i myśle ze kazda normalna kobieta ma takie obawy ale....pomyślcie sobie ile was ominie;) ja tez zyje w konkubinacie juz 5 lat i jest mi dobrze (az sama sie dziwie) a do pralinkimalinki nie osądzaj innych a nie bedziesz sądzona..napewno znasz to ?kazdemu sie życie układa inaczej czasami nie tak jak chcielibyśmy ,czasy są ciężki wiec zarzucanie komuś utrzymaństwa to troszke nie na miejscu,tym bardziej ze kazdy sobie radzi zeby miec swój grosz.W każdym razie moje kochane kobitki naprawde konkubinat nie jest zły..popatrzcie na dobra tego strone:)( fajne tyłeczki innych facetów):) pozdrawiam

Gość stanowczozadlugo25
jestesmy razem 7 lat od 6 mieszkamy razem pol roku temu sie oswiadczyl i mma w dupie jego oswiadczyny juz mi nie zalezy na slubie

Gość i co, nie przyjęłaś?
bo za długo czekałaś...o losie!