Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupia

Czy jest na forum ktoś kto zdradzil ale zaluje i nie zrobi tego juzNIGDYwiecej

Polecane posty

Gość glupia

bo ja zdradzilam swojego bylego chlopaka i dlatego jest moim bylym... zerwalismy dwa lata temu przez moja zdrade tzn on sie nic nie dowiedzial i nadal nic nie wie ale ja nie potrafilam juz z nim byc po tym wszystkim, sex z nim nie sprawial mi przyjemnosci, klocilismy sie caly czas.... od roku mam nowego chlopaka kocham go ponad zycie i wiem ze nigdy go nie zdradze, bo wiem, że przez to przekreśliłabym sama sobie szansę na szczęsliwe życie z nim nie wiem jak będzie wyglądać nasza przyszłość, nie wiem czy nam się ułoży, ale wiem, że jak zaczne myślec o innym mężczyźnie to tego najpierw opuszcze a zdrada już nigdy więcej

Gość jedna takaaaa
nigdy nie powiem nigdy ale narazie naprawde tak mysle i mam nadzieje ze to sie NIGDY nie zmieni

Gość pierwszy raz spotykam się z
tym,że ktoś załuje swojej zdrady :o

Gość ja tez raz
zdradzilam, i nigdy wiecej tego nie zrobie, to byl poczatek naszej znajomosci, nie odczuwalam wtedy jeszcze koniecznosci wiernosci:) i spotkalam sie z moim poprzednim "kochankiem", nie chce sie wdawac w szczegoly ale nigdy wiecej tego nie zrobie, nigdy zadnej zdrady, juz kilka lat uplynelo od tego zdarzenia.

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nigdy jestesmy razem dowiedzial sie jest lepiej ale juz nie tak samo kocham go i nigdy wiecej rzygac mi sie chce na sama mysl o tym

Gość sdsdsds
takim kobietom jak ty mowie glosno nie!!!!

Gość tez to znam
i tez zaluje