Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarina21

on mnie kocha , ja go nie...

Polecane posty

Gość katarina21

dziewczyny pomocy! rok temu poznalam faceta... od razu go polubilam , ale w zadnym wypaku mi sie nie podobal jako mezczyzna. absolutnie nic mnie w nim nie pociagalo , byl po prostu fajnym kolega.. no i zaczelo sie.... okolo kwietnia zauwazylam , ze koles sie we zmnie zaduzyl... od razu mu powiedzialam , zeby dal spokoj , ze nic do niego nie czuje . twierdzil , ze ....rozumie... ale niestety tak nie bylo. zaczely sie prosby , placze , a ja z dnia na dzien mialam tego coraz bardziej dosc..unikalam spotkan , choc bylo to trudne..pod koniec roku akademickiego rozmawialismy , powiedzialam , ze nic z tego nie bedzie , ze go lubie , ale nigdy nie bedziemy razem.. byly lzy , prosby , ale na koniec powiedzial , ze szanuje moja decyzje.. czulam sie podle , cieszylam sie jednak ze wszystko wraca do normy... nie minal miesiac... znowu zaczely sie telefony , smsy , blagania...nie wiedzialam co robic, do teraz nie wiem.. jego znajomi zaczeli wysylac mi smsy , ze on mnie kocha , ze swiata poza mna nie widzi etc. jestem juz tym bardzo zmeczona, nie wiem co mam robic. od lipca sie nie widzielismy, on nalega na spotkanie. wiem , ze jak sie spotkamy to wszystko wroci.... a ja tego boje sie najbardziej. jego przyjaciolka , ktorej nigdy na oczy nie wiedzialam, ciagle wysyla mi smsy , zebym dala mu szanse... a ja nie chce , mam swoje zycie , a ta cala sytuacje czuje sie przygnieciona. zaczynam wierzyc im , ze jestem kamieniem , bez serca... co ja mam zrobic? juz dluzej chyba tego nie zniose...

Daj spokój, nie ma nad czym się zastanawiać...To twoja decyzja i on powinien ją uszanować. A tak na marginesie, chyba nie wszystko z nim w porządku, bo skoro nic między wami nie było i cały czas mu powtarzasz, ze nic z was nie będzie, to jego zachowanie jest nie tylko conajmniej dziwne, ale i żenujące. Mnie taki sposób pozyskiwania partnerki brzydzi... Pozostań przy swojej decyzji i nie daj się wykołować na jej zmianę.... Nic nie jest twoja winą .. Pozdrawiam i życzę więcej pewności siebie :)))))))))

Gość jaK anioł dzieweczka
Facet chyba nie ma całkiem dobrze w głowie - co to sąw ogóle za zwyczaje , żeby obcej Tobie osobie - jakiejś tam przyjaciółce - dawać Twój numer komórki - numer komórki rozdaje się osobiście , a nie komu popadnie i kiedy popadnie. Gość ni ma klasy , jest maminsynkiem , do tego szantażystą i pasożytem żerującym na kimś. Musisz przestać owijaćw bawełnę , przemyśl sobie , co chcesz powiedzieć , o co masz pretensje , co Ci sięnie podoba - i umów się z nim , żeby w ostrym toni mu o tym powiedzieć. Żeby się po prostu od Ciebie odpieprzył raz na zawsze - innej rady moim zdaniem nie ma. I nie daj się - nie jesteśbez serca , od kiedy to można się zmusić do miłości? Nie możesz być z jakimś mięczakiem tylko dlatego , że on sobie coś ubzdurał.

Gość katarina21
dzieki dziewczyny:) Wasze wypowiedzi naprawde mi pomagaja...co do mojego numeru , to podobno zdobyty przypadkowo .... ale nie wiem , czy warto w to wierzyc;)

słuchaj Grzesznicy Ona jest jak wyrocznia w Delfach za dobrych starych czasów tylko mówi jasno i wprost, oczywiście można dziewczynę trochę ponudzić ale to już wykracza i przekracza, gość nie ma honoru czy jak?

Gość katarina21
do 30 latka. ten topik powstal bo chcialam sie dowiedziec jak inni , bezstronni ludzie ocenia "sytuajce" ktora mi sie przydarzyla... gdybym sluchala innych to pewnie dalabym mu szanse. w pewnym momencie bylam juz tak tym wszystkim przygnebiona , za pewnie bym sie zgodzila... nie wiem co myslec o tym chlopaku , chyba jest troszke sunusiem mamusi( chociaz jest juz doroslym facetem, 25lat)... twierdzi , ze mnie kocha , a ja coraz bardziej staje sie obojetna. chociaz nie powiem , zeby mnie to nie obchodzilo... pisal takie rzeczy , ze balam sie , ze sie zalamie albo zrobi sobie krzywde... czasem zaluje , ze go spotkalam na swojej drodze..:(

Bądź konsekwentna i nie daj się, no i zmień nr telefonu i nie dawaj go znajomym, co do których dyskrecji nie masz pewności. Niektórzy tak maja - im bardziej ich nie chcesz, tym bardziej oni chcą ciebie...

no to skoro tak pisał to faktycznie sprawa niewesoła, ja nie wiem jak w takiej sytuacji postąpić, ale niczego nie możesz robić wbrew sobie, ja też jestem synusiem mamusi ale stosuje ten system tam gdzie to ma sens i mieści się jakoś w ramach normalnych zachowań, jak na razie zadna kobieta mi niczym takim nie groziła tylko raczej że drań a to jest nawet fajne... chyba trzeba mu wytłumaczyc wielkimi literami ze nie podoba Ci sie i koniec, może stawiaj na jakies istotne różnice chocby i wyimaginowane... :)

Gość katarina21
on nigdy mi nie grozil... chodzi o niego , wysylal mi smsy w ktorych pisal , ze nie ma po co zyc itp. z tego co wiem to chlopak sie troche zalamal... juz wielkokrotnie z nim rozmawialam , ale do niego nic nie dochodzi..

On Cię zwyczajnie szantażuje, wyczuł , że jesteś \"miękka\" i tyle... ;) Jak się dasz, to zrobisz najgłupszą rzecz na świecie.... Mnie szantażował tak mój drugi mąż :D, za każdym razem , kiedy chciałam odejść, on sobie miał \"coś zrobić\" ;). Przez parę lat wierzyłam, ale nadszedł czas , ze mi się oczy otworzyły :))))). Oczywiście sytuacja niepoirównywalna, dlatego uciakaj od takiego świra ...póki czas :D

Gość jaK anioł dzieweczka
Mówię Ci - ostro z nim raz porozmawiaj , a potem koniec , i nie żałuj , nie myśl - bop nie dawałaś mu żadnych powodów , żeby miał się załamywać.

Gość pieknamadraibogataicoztego
miej go w dupie

sorry, nie doczytałam - sluchaj, jesien to taka pora, ze sie trafiaja samobojstwa i takie tam, ale to dane od kogos kot sie zna na resocjalizacji a jesli chodzi o Twoją sytuację: przetlumacz mu, że masz np.trudna sytuację materialną i jesli nie zajmiesz sie tylko swoimi sprawami to zginiesz w zyciu. No, kobieta jesteś, wymyśl coś :{

jest bezrobocie, pracodawca Cię goni etc. a potem musisz odespać stres (niekoniecznie w jego ramionach)

ci inni to tez niezli: wmanewrowac kogos w zwiazek bez przyszlosci, bo Ty go juz nienawidzisz a on Ciebie znienawidzi, jesli poczuje się wykorzysatny