Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wie ktos

Kim jest Adam Gierek?

Polecane posty

Gość uni
Regan - ale ty mowisz o sytuacji, ktora ciebie nie dotyczy. Masz pieniazki i dobrze zyjesz - o co ci chodzi? Nasze spoleczenstwo nalezy do biadolacych. Nie do koncz jest tak zle jak to mówia.

Cynick wiem masz racje bo sam to przezyłem ale czym ten swiat sie rozni od tamtego ?? To samo bandziorstwo bo wtedy władza nas lała a teraz jak cie zleje banda gnojków to tez masz pretensje do władzy ze nie ma porzadku. Ci u góry dalej kradną jak kradli z tą różnicą ze wtedy sie o tym nie gadało a teraz sie o tym gada

słuchaj Uni właśnie w tych czasach nie miałem pracy, jak i wiekszosc mojej rodziny chociaz są wykształceni, trzy lata tułałem sie od opieki po caritas itd, nie miałem co jeść, po zasiłku to do lekarza nie chcieli przyjąć, wiec nie dziwcie mi sie ze mam takie zdanie, bo wtedy takiej dramatycznej sytuacji nie miałem. teraz juz nie jestem młody a pracuje na wysokosciach przy remontach kominow i zeby zarobic 3000 musze przepracowac ponad 300 godzin w miesiącu, od roku non stop poza domem. ile jeszcze tak wytrzymam 5lat 7lat ?? a co dalej ?? 65 daleko

Regan ja też nie uważam, ze jest kolorowo, wręcz przeciwnie. Ale powrotu tamtego bym nie chciała.

Gość maxime
maxim do Cynika Cynik ty przestan cpac cieciu. Regan brawo jestem na 100% z toba