Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bad boy

Pamietacie te stare bajki Sasiedzi , Zwirek i Muchomorek , Wodnik Szuwarek ?

Polecane posty

Nie wiecie skad to mozna sciagnac ? No i jeszcze Makowa Panienka , tylko juz slabo pamietam o czym to bylo. Szukalem czegos w necie i otwarla mi sie strona z gadzetami z bajek , chetnie ktoras z nich bym sobie obejrzal.

Krecik tez jest fajny , tylko co jakis czas gdzies na ta bajke trafiam a tych juz nie puszczaja.

Krecik - super!!! Sąsiedzi - niezły thriller ;) , a Żwirek i Muchomorek - rewelacyjna ścieżka dźwiękowa :classic_cool:

Gość jakotaka
a "Kiwacia" ktoś pamięta? i o takich dwóch psach i kocie? tytułu nie pamiętam, ale była bardzo zabawna :) a sąsiadów to mam na kasecie rwelacja!!! praktykumęco jakiś czas ;)

Zwirek i Muchomorek>> tez mi sie podobala muzyka jak sie bajka zaczynala , szukalem nawet w necie ale sie nie chcialo sciagnac. A co to była za bajka : Bylatam jakis kapitan , pirat, malpa i pauga i plywali po morzu ? Oczywiscie pirat scigal kapitana/

Gość capitan Cliper
z dziennika pokladowego kapitane KLipera

i wiedzma ple ple we Fraglesach, zupelnie jak moderatorzy tutaj!!! Hi hi Pozdrowienia dla fanów bajek

Gość aneciia
pi i sigma to byla za madra bajka dla mnie , teraz tez ich nie rozumie

Gość .a pamieta ktos
Pająk chwat wszystkich brat ?

Gość brobaaa
a pamiętacie Misia USzatka i Pszczółkę MAję? To były hiciory:)

Gość shoxolkusz
siemano... wiecie co mam taki maly problem... byla sobie taka jedna bajeczka w moim dziecinstwie(dziecinstwo od 1986), byla ona po angielsku moze ktos z was bedzie pamietal jej tytul... pamietam ja jak przez mgle ale bylo w niej cos takiego jak... potwor ktory zjadal zegarki parkomaty i wszystko co mialo wskazówki... wszedzie chodzil z jakims dzieckiem i do konca nie pamietam ale chyba o byla dziewczynka moze to glupie ze teraz w wieku 23 lat przypominam sobie takie rzeczy ale naprawde potrzebuje tytul tej bajeczki... napewno ktos ja jeszcze ogladal... pozdrawiam

Gość favii
Muzzy in Gondoland