Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce ale sie boje

SEKS w pierwszym trymestrze ciąży ..poradzcie mi coś !

Polecane posty

Gość chce ale sie boje

Jestem w 5 tym miesiacu .Bardzo mi zalezy na dziecku .Mezowi tez ale nalega na normalne wspolzycie a ja sie boje . Czy mozna czy nie ?:) Pozdr....

Gość chce ale sie boje
sorry ..ale bląd ..w 5 tygodniu ciązy jestem :)

Gość hmmmmm....
jezeli nie ma przeciwskazan od lekarza ...dlaczego nie ....

mi i kilku moim kolezankom lekarz zabronil bo orgazm to wkoncu skurcze macicy a przy tak wczesnej ciazy gdy nie ma lozyska to skurcze moga zarodek wydalic, dlatego ja zrezygnowalam, pierwsza ciaze poronilam byc moze wlasnie dlatego ze sobie nie odpuscilam pozdrawiam

Gość ........JA........
Popieram przemówczynie, jeżeli lekarz Ci nie powiedział, to nie ma żadnych przeciwskazań. Mnie powiedział, żebym sie kochała jak najwięcej a będę miała lżejszy poród ;)

Zeby byc pewna, czy mozesz sie kochac z mezem w I trymestrez, nie szukaj rady na forum, a przede wszystkim u lekarza prowadzacego Twoja ciaze - to on oceni np. stan Twojej szyjki macicy, polozenie lozyska i pare innych czynnikow, ktore beda mialy tutaj znaczenie - to czy bedziecie mogli sie kochac, czy nie, to tylko zalezy od stanu Twojej ciazy...

ja tam kochalam sie normalnie z mezem cala ciaze i nawet 4 dni przed porodem, hehehe jak nie ma przeciwskazan --------- jazda!