Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilisia

FRYZJERZY W GDAŃSKU POLEĆCIE DOBREGO!!!!!

Polecane posty

Gość Lilisia

Mam zamiar zmienić fryzjera... tyle salonów już wypróbowałam i kurczę zawsze coś nie tak.... jedna babka nawet dobrze ścina i robi fajne fryzury, ale niestety jeżeli chodzi o farbowanie to potrafi spieprzyć sprawę jak cholera.... inna wspaniale farbuje, czesze itd., ale farby ma do kitu i szybciutko się zmywają... a bierze niemało...i w ten sposób zwiedziłam już kilkanaście zakładów za każdym razem coś nie tak.... może macie sprawdzonego, dobrego fryzjera w Gdańsku, w ogóle w Trójmieście??? Takiego który robi naprawdę i dobre fryzury, nie tracące kształtu po pierwszym myciu wiecie o co chodzi!! I który ma dobre farby jednocześnie... bo już jestem załamana!!!!!

Gość Lilisia
pleaaase nie ma tu nikogo z Trójmiasta????????

Ja mogę Ci polecic panią Renatę z salonu fryzjerskiego IMAGE który mieści się w Gdańsku na Miszewskiego15, jak jest ksiegarnia i obok kiosk to jest za kioskiem,w takiej malej kamieniczce. Zawsze byłam baaardzo zadowolona :) Obecnie zapuszczam włosy i nie farbuje juz więc nie chodzę,ale miło wspominam ! Tel 341 05 19

Gość Lilisia
dzięki serdeczne!!

Gość agnesolka
mam ten sam problem co ty. zwiedzilam juz duzo roznych fryzjerow. jesli chodzi o baleyage bylam zadowolona z "filipa"na grunwaldzkiej we wrzeszczu, a scinam sie roznie. zazwyczaj w osiedlowych zakladach na zaspie, bo tam mieszkam. z doswiadczenia wiem, ze renomowany i drogi zaklad wcale nie musi ladnie scinac i farbowac wlosow. ostatnio bylam np u ":bogny"we wrzesczu przy kolejce, sciecie takie sobie a kolor szybko sie zmyl w dodatku wziela tyle co za baleyage.