Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka_anka

co ma zrobic gdy przyjaciolka...........kreci z moim bylym pomozcie

Polecane posty

Gość Anka_anka

Ostatnio sie spotkalam z nia ona bo bylo pare starc itd a ostnio sie dowiedzialm od niej przypadkiem ze gada z moim bylym i chyba sie tez spotyka...... on nie wie ze my sie znamy.(ukrywa to ona).......a najgorsze jest to ze robi to z premedytacja.......odezwla sie do niego przez sms bo kiedys napisalm od niej z kompa sms do niego a ona to wykprzystwala i dawno kreci za moimi plecami z nim. ...... co mam zrobic??...Na nim juz mi naparwde nie zalezy ale wkurzona jestem na nia i ta cala sytuacja........

Jest coś takiego \"taki niesmak\"...Ale daj sobie spokój, nie myśl o tym, nie nakręcaj się niepotrzebnie.... Rozejrzyj się wokoło ilu fajnych facetów.. A o tobie i tak pewnie będzie miał najfajniejsze wspomnienie :D , ona cię nie przebije, bo....ty jesteś tylko jedna :)))))))))))))

Gość Jak slusznie zauwazylas
to juz twoj BYLY wiec ma prawo spotykac sie z kim chce, nawet z twoja przyjaciolka. I twoja przyjaciolka tez ma do tego prawo, skoro on juz nie jest twoim chlopakiem. Nie rozumiem,o co ci chodzi.

Gość Anka_anka
dzeki za rady a chodzi mi o to ze ona go oszukuje i mnie i to jest nie 1 raz ze kreci z moim bylem juz raz tak zrobila i tez nie powiedziala mu ze mnie zna.... poprosty kpi sobie zemnie rozumiesz juz. jakby to bylo normalne nie krecila by nic to spoko niech sobie z nim jest on z nia ale on nic nie wie a pozatym ona mnie pokazuje w jak najgorszym swiedle nietylko jemu ale tez innym wpsolnym znaomym a jak mnie potka to jest slodka do mnie jak miod ....i uwaza ze sie nic nie stalo i chce zebysmy dalej byly przyjaciolkami....... juz rozumiesz??-Jak slusznie zauwazylas

Gość w takim razie
Czas najwyzszy zmienic przyjaciolke. Prawdziwi przyjaciele tak nie postepuja. Trzymaj sie z daleka od tej dziewczyny.

Gość Anka_anka
Juz niebede z nia utrzymywac ale zastanawiam sie czy nie napisac bylemu o tym wszytkim .czy ma to sens ??czy nic nie robic

Gość kaczor_donald
Powiedz jej , że nie jest twoją przyjaciółką, skoro ci obrabia tyłek i tyle. Bo to prawda. I nie chodzi tu czy spotyka się z twoim byłym , czy ze świętym mikołajem - chodzi o to , że przyjaciółka nie obrabia przyjaciółce dupy.

Gość jjerry
1. nie badź jak pies ogrodnika - sam nie zje i komuś nie da, 2. są wolnymi ludźmi więc mogą się spotykać, kochać, sypiac ze sobą itp., 3. jeśli uważasz, że przyjaciółka Cie oszukuje to czas najwyższy aby przestała być twoją przyjaciółką

Gość kwiatka
Anka_anka.ja cie swietnie rozmumie. Skoro to twoja kolezanka to nie powinna tak robic. Twoi faceci to tweoi jej to jej i juz. Skoro jeszcze pewnie sie jej zwierzalas z jakis problemow to rozum,iem jak sie czujesz. A po drugie mozesz nie miec ochotry widywac twojego eks w np domu twojej kolezanki. Tzn sprawa sie uprosci jesli naprawde ci na nim juz nie zalezy .. ale jesli cos zostało to bedzie piekło... Powodzenia!

Gość Anka_anka
Dzieki za wypwoiedzi jjerry - wiesz zgadzam sie z toba tylko z punktem nr 3 a inny niesty nie. kwiatka - no mas zarcje zwierzalam sie jej z moich problem ona wszytko wie i teraz sama rozumiesz. naparwde to by niebylo dzwne jaby sie spotkali i wpadli sobie w oko ale ona to uknola i juz na samym pocztasku miala to wszytko zaplanowane ale obiecalam ze sie niebede wtracac niech robia co chca ja juz bede cicho nieinteresuje mnie to. moze on zrozumie jaka z niejosoba..... a ona zrozumie czemu z nim nie bylam,.... wszytko sie okarze ostnie pytanie mam czy ma z nia spotkac i powiedziec co czuje i jaka z niej malpa czy ja zwyczajnie olac? Co ja abrdzije zaboli.?????

Gość OOOj Anka_anka
nie przesadzaj. moja najlepsza kumpela spotyka sie z moim bylym i co z tego? ja o tym wiem od samego poczatku i naprawde zycze im wszystkiego co najlepsze. nie rozumiem Twojej zlosci. tobie z nim nie wyszlo, ale czy to znaczy ze im tez nie moze wyjsc? tak jak w moim przypadku: nam nie wyszlo, ale im jak najbardziej.i ja sie z tego ciesze:) ja mam tez chlopaka i nawet czasem chodzimy na piwko wieksza ekipa, razem z nimi.i naprawde nie ma w tym ani grama falszu zupelnie inna sytuacja bylaby, gdybys go dalej kochala, gdyby Ci zalezalo. w tedy to byloby chamstwo, ale sama piszesz ze juz nic do niego nie czujesz.... pies ogrodnika?sam nie wezmie, ale komus tez nie da?

Gość rozumiem Cie swietnie
znam to tylko doskonale. malo powiedziane niesmak. ale coz dzis ludzi nie interesuaj zadne wielkie sloowa. moze sie dorwac do niego to zrobi to. nie bedzie patrzyla nawet ze moze wy byscie mogli byc razem. znam to dobrze ku..... jeszcze mnie szlak trafia jak mysle o pewnej osobie. soory za to przeklenstwo ale tak mysle wlasnie ze widocznie to nie jest przyjaciolka. ktos kto nie byl w takiej sytuacjii sorry ale nie ma pojecia o czym gada zycze wszystkim ktorzy mowia ze to nic i normalne ze by to przezyli zycze WaM z calego serca.

Gość Anka_anka
OOOj Anka_anka - wiesz to jest ina sytacja niz twoja ale i tak tego nie rzumiesz.........powiem tylko tyle ja nie wiedzialm od poczatku i nie ze jej zazdroszcze ah szkoda tlumaczyc jak i tak nie rozumiesz ty i inni tego rozumiem Cie swietnie dzieki za wsparcie i rozumiesz to ajko jedn a z nielicznych bo to nie ejst taka normalna ze kolezanka chodzi z bylym facetem kolezanki tylko abrdziej skomplikowane i inne...a co mam z nia zrobic? olac ja czy powiec porosto w oczy jaka jest falszywa itd?

Gość phhhh
To nie jest przyjemna sytuacja i nie macie co opieprzać dziewczyny. Jest cholerny niesmak. Sama przeżylam coś takiego, zwłaszcza, że drań zaczął się umawiać z moją przyjaciółką w tydzień po naszym rozstaniu, kiedy ja jeszcze ryczałam w poduszkę (to on rozstał się ze mną, twierdząc - co za bzdura - że nadszedł już czas, aby się we mnie zakochał. A skoro się - po dwóch tygodniach! -nie zakochał, to nie ma sensu tego ciągnąć. Kretyn.) Powiedz jej, co czujesz. Nie widzę innego wyjścia.

Gość rozumiem Cie swietnie
no ja powiedzialEM pare slow do sluchu ale co bede rozmawial z imbecylem i czlowiekeim bez honoru ?? tamto sie ropzpadlo wiec i tak mu sie dostalo. ale w Twoim przypadku kurka to ONA powinn jesli ma honor pogadac jak to jest miedzy wami i co jest grane. przeciez czasem sie wraca a ludzie cierpia i chca nap[rawic cos. jestem z Toba bo wiem jaki to bol kiedy tak bliska osoba ci to zrobi 🌻

Gość cyce jak donice
Znaczy jeszcze raz tylko powoli i wyraźnie: o co chodzi ? O to , że "przyjaciółka" nie przyszła cię poinformować , że chce się spotykać z twoim byłym ? Czy o to , że plotkuje na twój temat ? Mówisz , że ona opowiada mu złe rzeczy na twój temat , a chwilę wcześniej było , że on nie wie , że wy obie się znacie. To co ona mówi ? "Nie znam tej dziewczyny , ale ona jest taka i owaka" ?

Gość wiesz co....
kopnij w dupe ta france. nie rozumiem dlaczego nazywasz ja przyjaciolka??? ....mialam kiedys "znajoma", myslalam ze jest przyjaciolka. przesiedzialysmy w jednej lawce kupe lat(podstawowka, szkola srednia). a potem sie zaczelo. musiala miec wszystko lepsze. nie mogla zniesc ze podobam sie jakiemus chlopakowi-potrafila mi wmawiac ze mi sie wydaje!!!!i od razu zaczynala sie do niego szczerzyc.gorzej, ona potrafila przy mnie wdzieczyc sie do mojego chlopaka!!!! zawsze musiala byc lepsza, albo przynajmniej miec to co ja:( oczywiscie przy mnie grala dozgonnie oddana przyjaciolke...dopiero po jakims czasie mnie oswiecilo ze ona chce sie dowartosciowac moim kosztem i jaka satysfakcje sprawialy jej te wszystkie sytuacje.... teraz widuje ja tylko sporadycznie, przypadkiem,a najlepsze jest to ze dalej jest dla mnie slodka do wyrzygania

A co ja mam zrobic jak przyjaciółka kręci z moim mężem!! Czuje że tak jest na 100% ale jescze ich nie przyłapałam wiec narazie siedze cicho!

Gość jeśli to BYŁY chłopak
to nic ci do tego z kim się spotyka. Jeśli to były chlopak, to każdy, łącznie z twoją przyjaciółką, siostrą kuzynką itd, ma prawo się z nim umawiać. A to dlatego, że jest twoim BYŁYM - czyli juz nie jest z tobą w związku, jest wolny. Inna sprawa, że to trochę niedelikatne, bo jesteś narażona na widywanie ich razem a to może boleć. Ale na pewno nie masz prawa się obrażać na niego czy na nią za to, że chcą być razem.

Gość jeśli to BYŁY chłopak
" pozatym ona mnie pokazuje w jak najgorszym swiedle nietylko jemu" No jak to? Przed chwilą pisałaś: " on nie wie ze my sie znamy.(ukrywa to ona)" Jesli ona ukrywa przed nim że się znacie, to jak może cię przedstawiać w złym świetle? Coś kręcisz dziewczynko.

Gość Anka_anka
Bo on jej powiadal o mnie a ona ze niebyal go warta, ze jakbym kochala to to. ze ona jest inna itd itd a poztym gadalam dzis z bylym i juz wie ze sie znamy tzn ja mu powiedzialam i teraz zmeinila sie ich sutacja ale to juz nie moja spawa i dzikeuje wszytkim tym co mnie rozumia i spolczuje ze przez to przechodzili i dzikei za wypwoiedzi tym co nie rozumieje i ma nadzieje ze nigdy tego nie doswiadcza

Gość majaaaaae
Posłuchaj ja tęż mam podobnną sytuacie moja koleżanka z którą się koleguje i znam10 lat chodzi z moim byłym chłopakiem no i ja tez niewiem co mam zrobić ale jeszcze ona miała chłopaka z którym chodziła 1 miesiąc noi on sie jej pytał cz ma jkaiegoś chłopakai powiedziała że nie a najgorsze to dlammnie że wybrał ją a nie mnie ja niemiałam jeszcze chłopaka więc uwarzam że to super ciacho no to wieci co mam zrobić??? a to rada dla ciebie spytaj się najpierw czy cie lubi a potem ubierz się seksi na imprezę i zaproś go do wolnego tańca;) ale pomuszcie mi

Gość tonietak
to zadna przyjaciolka !!! nie wybaczajcie