Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapomnialam.....

Tęsknię za kims kto nigdy nie był moj

Polecane posty

Gość zapomnialam.....

tęsknie za mężczyzną, który pozwolił mi sie w sobie zakochać, ofiarowywał wyrwane chwile a poxniej wracał do zycia do swojego zycia.tego do którego ja nie mogłam należeć. tak byłam kochanka, ale on nigdy nie miał żony - ze mna sypiał bo.....i ciagle sie zastanawiam dlaczego???przecież ja nawet dobra nie byłam. czasem mysle ze dałam sie oszukać, że wykorzystał moja naiwnośc ale nie wiem czy to prawda. czy tylko to ze pochodzimy z róznych warstw społecznych mogło byc przeszkodą?? a może to ze nie wygladam z urody jak modelka?? a moze to ze ja nie pracuje??? dlaczego tak sie stało, ze musialm poznać to uczucie odrzucenia, porzucenia, ze musiał poznac jak smakuje utrata kobiecości?? bo dla niego przestałam byc kobieta, czy w zyciu chodzi tylko o seks o zaspokajanie potrzeb bez zważania na ludzkie uczucia?? jakim trzeba byc draniem zeby potraktowac kobiete jak przedmiot mało warty??? a jesli mu sie nie podobała to dlaczego chodził ze mna do łzoka?? jak mozna dawać siebie komus kogo sie nie lubi???

Gość ej słuchaj
ale to doświadczenie dużo cię nauczyło, teraz z bogatszym doświadczeniem wkraczasz w życie. przestań się mazać, postanów co dalej, życie to nie łagodna porcja keczupu, ma też ostre i pikantne strony. teraz owiele mądrzejsza będziesz mogła układać życi tak jak chcesz

Gość kwiatka
wez sie w garsc.. zmien fryzure i zacznij nowe życie! Wiem ze łatwo sie mówi i kazdy musi dojrzec do tego. Jeden potrzebuje chwile zeby sie otrzasnac z nieudanego zwiazku drugi znacznie wiecej .Ale pamietaj zawsze po deszczu przychodzi słonce.... Staraj sie być uważna i szcześliwa...to kolejne doświoadczenie w Twoim zyciu... no i co cie nie zabije to cie wzmocni!! Głowa do góry.

Gość zapomnialam.....
zmiana fryzury nie sprawi ze zapomne;( chcialm sie wygadac, bo sie wstydze ze na to wszystko pozwlilam, ze dalm sie omotac i wczesniej nie chcialm widziec ze jest to chory i toksyczny układ.

Gość kwiatka
nie ma sie czego wstydzic ...nie ty jedna ... ja tez tkwie w syfie po uszy....Ale zbieram siły do ataku. Kasia śpiewa ... masz to na co godzisz sie ...i cos w tym jest. A my jestesmy takie glupie ze za mocno kochamy i potem placzemy. A nowa fryzura to malutki krok w strone światełka w tunelu.... 3maj sie i pozdrawiam

Gość zapomnialam.....
kochac to nie zbrodnia, ale odrzucanie milosci powinno juz byc karane.bo jesli sie nie chce byc z kims to po dawac mu zludzenia i nadzieje??faceci powinni odpowiadac za slowa a za niespelnione obietnice powinna byc kara.

Gość kropelka dumy
i kara powinna byc tez za wpieprzanie się do cudzego małżeństwa i pieprzenie sie z zonatym facetem!!!!!!!!!!!!

Gość zapomnialam.....
jesli ktos nie umie czytac to sorry

Gość ja Cie rozumiem
mam to samo tez było pieknie, czułości upojne chwile i nadzieje teraz nie ma nic, zdawkowe rozmowy na gg, takie o niczym, nawet nie wiem po co, też sie zastanawiam jak to możliwe że ktoś mnie tak potraktował, ktoś kto potrafił być taki czuły i tak pieknie to okazywać, niestety krótko to trwało teraz wiem tylko tyle że nie chce go wiecej widzieć, rozmawiać też nie chce, powiedziałam sobie że go nie ma !! to boli bardzo, ale wytrzymam, mam w sercu tyle żalu i pytanie dlaczego ??? teraz pewnie szuka sobie nowej "ofiary" do zabawy ją pewnie też zostawi bez słowa wyjaśnienia, pewnego dnia przestaną przychodzić od nie go smsy , przestanie dzwonić, zamilknie...... okrutna zabawa !!!!!

Gość zapomnialam.....
dziekuje za zrozumienie... starm sie zajmywac czyms mysli zeby nie myslec bo boli, bo ja niczego niemozliwego nie wymagalam, sama dawal siebie i wszystko co mama, nie zaglaskiwalm kota na smierc ale sie nie udalo

Gość zapomnialam.....
moze naucze sie jeszcze kochac i ufac ale to pewnie dlugo potrwa. przeczyatlam w necie fragment wywiadu z kasia nosowska w 'pani" ona mial to wszystko czego nie mam ja a jednak bylo jej zle a mnie tylko perfidnie wykorzystal mezczyzna.

\"Mogłeś powiedzieć, że to jest przygoda Nie łamiąc serca, którym pokochałam... Czemu nie skarciłeś, że jestem za młoda Czemu nie odszedłeś nim Ci się oddałam?! Ileż były warte te chwile rozkoszy Żeś Ty tak nikczemnie, wszetecznie i grzesznie I jakoby diabeł, którego kur płoszy Bez słów, bez gestów odszedłeś pośpiesznie?!\"

Gość zapomnialam.....
naola piekne to . oddaje w duzym stopniu to co czuje ale przeciez go o to nie spytam:(