Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basia27--++

chirurgia PLASTYCZNA Polańczyk

Polecane posty

Gość Basia27--++

mam do zoperowania znamie na twarzy, słyszałam, że w Polańczyku robią najlepszą plastykę...wszystko byłoby fajnie gdybym się pozbyła tej "myszki". cikawi mnie ile może to kosztować, nie jestem bogata...czy ktoś z was to przeszedł? czy warto? czy boli? ile się goi?

Gość Basia27--++
? hmmm please napiszcie coś ja nawet nie myślałam o tym, tylko już drugi lekarz mnie zaczepił i mówił o zoperowaniu, że jest to bezpieczniejsze niż dalej z tym żyć....help

Gość eviva
W Polanicy Zdroju, jeśli już.

Gość Basia27--++
niech bedzie w Polanicy Zdroju, Polańczyk to taka srócona nazwa-tak mi sie wydaje ale nie o to mi chodzi tylko ile to kosztuje i o relacje kogoś kto coś podobnego przeszedł

Gość efscdrgvdz
codziennie ktoś zakłąda topik o oper. poszukaj, jest strona w necie o oper plastycznych... TRZEBA TROSZKĘ POSZUKAĆ !!!!!!!!!!!!!!

Gość basia27--++
jest nad wargą, nachodząc na nią, około1x1 cm, lekko wypukłe z włoskami :(

Gość Katatura
Ja usunęłam sobie dwie brodawki za w przychodni państwowej w Warszawie (gabinet chirurgii plastycznej -- skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu). Zapłaciłam sto złotych (koszt używania narzędzi podobno). Jeśli znamie klasyfikuje sie jako rakotwórcze usuwają za darmo, jeśli problem jest natury estetycznej musisz zapłacić. Dobrą kliniką w Warszawie jest podobno ta na Wołoskiej, znajoma usuwała tam znamiona za darmo właśnie.

Gość Katatura
Zapomniałam dodać, wypalane były laserm, trwało to parę sekund (ze znieczuleniem oczywiście). Dostałam receptę na antybiotyk w sprayu (konsystencja talku), którym spryskiwałam rankę jakis czas. Jedno ze znamion zagoiło sie bardzo szybko, 2 dni po zabiegu odpadł strupek i śladu nie ma. Z drugim miałam większy problem, ale dostalam 2 kremy, którym smarowałam i też problemu nie ma.

Gość młłłłłłłłłła
Pewnie chodzi Ci o Prof. dr hab. dr hc. Kazimierza Kobusa.Polanica Zdrój Miałam u Niego operację , co prawda nie na problem jak Twój - ale jestem zadowolona (BARDZO)