Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nunka*

prawidlowy sluz?

Polecane posty

hej, mam pytanie. Biore mercilon juz ponad rok i ciagle mam watpliwosci jak powinien wygladac prawidlowy sluz. Wiem ze podczas brania powinien sie zmienic na gesty itp i mimo ze moj lekarz mowi ze sluz jest okej to mam watpliwosci. Jest bialy, gesty, wrecz zbity, taki jakby suchy, czasem tez dosc sporo go. Napiszcie jakie sa wasze obserwacje, mzoe ktos mnie uspokoi ;)

Gość miki25
twoj sluz jest ok. podczas brania pigulek od pierwszego dnia cyklu zawarty w pigulce progesteron zageszcza go i sprawia ze jest metny, białawy tak samo jak w drugiej polowie naturalnego cyklu kiedy tabsow sie nie bierze a progesteron sie podnosi nie masz sie czym martwic

dzieki ze ktos w ogole zauwazyl temat :) martwie sie bo rok temu stiwredzono u mnie nadzerke, troszke ja podleczylam ale czasem mam dziwne pieczenia oraz zaczerwienienia ;( lekarz doradza mi tylko lactovaginal (ktory swoja droga tani nie jest), zastanawiam sie czy aby nie zmienic lekarza. Moze ktos wie czemu zcasem po 5 minutach stosunku mam pieczenie jakby mi ktos ogien rozpalil w srodku? :(

Gość malinaa
a mi się wydaje ,ze to grzybica a nie prawidłowy śluz.

Gość malinaa
ja własnie miałam taki śluz jak piszesz a Pani doktor stwierdziła,ze to grzybica więc nie wiem jak to jest. Teraz przepisała mi tabletki za ok 50 zł więc sama nie wiem czy słusznie czy nie. dałas mi do myślenia

kurcze a Ty dalas do myslenia mi...jeden lekarz powie ci tak a drugi inaczej, ja jakos ciagle mam obawy..mzoe czas na zmiane lekarza

Opisze Ci mój śluz biały /jak mleko dosłownie/ lepki nie ciągliwy bezwonny jednak przy badaniu moja ginekolog /jestem w I trymestrze ciąży 🌻 / stwierdziła że taki śluz oznacza stan zapalny uspokoiła mnie ze wczesne stadium bo małe ilości śluzu własciwie nazwała to już upławami.Dostałam Nystatyne raz dziennie dopochwowo stosuje 4 dni i już widze poprawe :) nunka# skosultuj sie z innym ginem niekoniecznie jest u Ciebie cos nie tak ale warto to sprawdzic skoro sie niepokoisz... pozdrawiam :)

ja tez dostalam w ostatnim czasie globulki, Gynalgin sie nazywaly, dostalam bo mialam pieczenie warg..a co do sluzu, to gin stwierdzila ze \"nie jest taki zly\"...a na dyskomfort dala mi wlasnie globulki. Jakos ciezko mi zrozumiec pojecie \"nie jest taki zly\" bo albo jest zly albo jest dobry prawda?