Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzia25

JAK PORADZIC SOBIE Z żALEM i ZŁOŚCIĄ NA FACETa???

Polecane posty

Gość zuzia25

czy moze ktos ma pomysl?? jestem od miesiaca w dołku poniewaz moj facet w ostatnim momencie wycofal sie z obietnic i planow ktore snulismy od przeszlo roku... powiedzial ze potrzebuje wiecej czasu powiedzialam sobie oki, ale tam gdzies w srodku boje sie ze moje uczucia rozżalenia, smutku i złosci bedą silniejsze i zmienia moj stosunek do niego dlaczego tak mysle? bo jest mi bardzo ciezko i nie umiem sie pogodzic z tym co on mi zrobil a jednoczesnie (moze naiwnie) mam jeszcze jakies nadzieje ze to sie szybko zmieni boje sie jednak ze bede wtedy juz inna kobietą i bedę chodzić z tą zadrą w sercu

Gość Myślę że jak mu obciągniesz
to będzie zadowolony. Tylko nie wypluwaj jego spermy

Gość zuzia25
a moze sie wypiszesz i przestaniesz podszywac pod innych, uwazasz ze to jest smieszne, zabawne... ordynarna osobo

Gość kwiatka
ciesz sie ze porozmawial z toba uczciwie. Zobacz ilu jest takich co robia zupelnie cos przeciwnego od tego co mowia ... Pewnie ze jest ci troche przykro i to normalne. Ale spojrz na to z innej strony. Pewne decyzje nie sa latwe i trzeba do nich dojrzec.

to normalne że czujesz rozżalenie, tym się nie martw, uczciwe też jest to że mówi ci prawdę, każdy facet boi się zobowiązań, może rzeczywiście nie jest jeszcze gotowy - OBY ! napewno sama potrafisz wyczuć na ile jest to prawda a na ile wykręcanie się z obietnic, bądź czujna, pytaj, i napewno twoje zaufanie nigdy już nie będzie takie samo,bo przecierz w jakiś sposób zawiódł twoje zaufanie, napewno wszystko będzie dobrze, powodzenia