Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZIELE

Co sądzicie o filmach prosto z Bollywood ???

Polecane posty

Gość greenpoint
filmy z bollywood - sa ..... wlasciwie nie do okreslenia. Wspaniale ukazuja marzenia i idealy Indyjczykow - sa swietna dawka ich kultury i przy odpowiednim nastawieniu moga byc dobra rozrywka.

no wlasnie ogladalam czasem slonce czasem deszcz i monsunowe wesele i ostatnio bylam na dumie i uprzedzeniu. I powiem ze jestem zakochana w sposobie pokazywania uczuc w tych filmach. Wiem ze faceci nie moga ich scierpiec, bo mam w koncu meza ;) ale uwazam te produkcje za wspaniala mozliwosc oderwania sie od szarej rzeczywistosci. Jezeli ktos wie gdzie moge kupic sobie takie filmy ale inne niz te co wymienilam wyzej, to bardzo prosze o jakiegos linka. Bo szukam i szukam i nie umiem znalezc. Tzn znalezc jest prosto, problem w tym ze nie ma napisow w innych jezykach a Hindi nie znam :(

Gość srk
czasem slonce, paheli kal ho naa ho monsun wedding dokumenty o shah rukh khan fajne te filmy

Gość upupupupupupupupuppupup

Gość no racja racja
nie lubię.

A ja te filmy oglądalam jakieś 20lat temu jak u nas pojawily sie anteny satelitarne.Było kilka kanałów z Azji i uwielbialam te filmy.Nie rozumialam dialogów ale urzekły mnie swoją kolorystyką,tańcem,melodią.Były piękne. Moi bracia do dziś sie ze mnie śmieją,że je oglądalam.Bardzo sie cieszę,że teraz jest moda na filmy z Bollywood.

obejrzałam jakiś czas temu \"czasem słońce czasem deszcz" i byłam pod wrażeniem strojów i tego jak tańczą. muzyka tez musze przyznać ciekawa. a poza tym nieźle sie uśmiałam na tym filmie:) niezłe połaczenie telenoweli, musicalu, komedii z wątkiem miłosnym i ...reklamy pasty do zębów:D:D:D hehe musze obejrzec jakis inny ich film bo naprawde niezle sie można rozerwac:D

Gość nutka2
mam w domu 17 filmów z bollywoodui ciągle mi mało

Hinduskimi filmami interesuję się już od kilku lat i to dla mnie szok, że robią teraz furorę w Polsce :) POLECAM!!!!