Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 34

spotykam sie z facetami poznanymi na czacie

Polecane posty

Gość 34

sluchajcie stwierdzilam ze faceci ktorych poznalam (bo nie chce obrazac wszystkich)sa denni.nieprzyzwoicie denni. kazdy sie wychwala jakim to jest dlugodystansowcem a jak dochodzi do zblizenia to wymiekaja i mowia ze tak na nich dzialam . trafilam na jednego dobrze bzykajacego ale klamczuchem sie okazal.jak pogubil numerki to zwracal sie do mnie nie moim imieniem . duren bez krzty wyobrazni i i ntuicji. mam mieszane uczucia czy wszyscy faceci sa tacy glupi bo inaczej tego nie mozna nazwac. wypisuja jak to lubia lizac a biora cie w pozycji misjonarskiej i wymiekaja . zenada . powiedzcie - kochane czy to tez was spotkalo?

Gość masz całkowitą racje
też mi sie trafił taki jeden, cóż to za seks miał nie być !!!! i co ???? nie dosyć że nie bardzo wiedział jak sie do czego zabrać to jeszcze jego przyjaciel odówił pełnej współpracy :) tak sie biedny stresował ze niestety :( a zarówno z wyglądu ( przystojny bestia :) ) jak z wsześniejszych rozmów można było wywnioskować że problemów nie powinno być bo chłopak jest doświadczony te ich gadki o tym jacy to nie są dobrzy i tak dalej , miedzy bajki można włożyć :) na szczęście są jeszcze wspaniali meżczyzni , ale na czacie ich nie znajdziesz !!!!

Gość 34
dzieki za odzew -masz calkowita racje- a powiedz gdzie ich szukac , tylko kurcze jestem mezatka, przesylam pozdrowionka

Gość masz całkowitą racje
ja tez jestem mężatką :) :) :)

Gość mezczyzna po30
az przykro sie zrobilo ze tak sadzicie o wszystkich facetach. Z 2 strony jak akurat na takich trafilyscie to tylko wspolczuc> mam tylko nadzieje ze to byl przypadek:)

Gość kikiriki
Autorka wyraźnie w pierwszym poście napisała, że nie o wszystkich ma takie zdanie.

Gość khe khe khe
Bardzo dobrze napisane 🖐️ wychwalaja sie co to nie oni, czego to nie potrafia, a w sumie wsadza i pojezdza troche i .......koniec :P A w gębie tacy mocni są :P i juz ktos sie oburza, bo prawde napisaly... pozycja misjonarska, posmyra po pipce, polize i mysli ze pan i wladca z niego :P i szybki wystrzal-cieniutko chlopaczki, cieniutko :P

Gość Atena*
Niestety musze się zgodzić z założycielką tematu. To chyba polega na tym, że mówiąc o tym nabierają ochoty i są tak podnieceni, że mogliby góry przenosić. Natomiast gdy spełnienie jest już w zasiegu reki tak szybko do niego dążą, że wszelkie urozmaicenia są dla nich stratą czasu. To wszystko zależy od charakteru faceta. Jeśli chce się powstrzymać, bo sprawia mu radość zadowolenie partnerki, to się tego nauczy. Dla jednego udany sex, to orgazm, dla innego udany sex, to wspólny orgazm poprzedzony tym wszystkim, co obijgu sprawia przyjemność.

Gość a u mnie było inaczej
Poznałam chłopaka na czacie, potem spotkaliśmy się w realu i koniec końcem jesteśmy ze sobą prawie 2 lata :) A w łóżku jest nam cudownie mrrrr Z tym że on się nigdy nie chwalił jaki to on jest, samo wyszło. Jest super i kocham Go bardzo.

Gość 34
no zadowolony to on nie jest tylko nieswiadomy ze mu sie zonka puszcza ale musze sie przyznac ze on duzo moze tylko ze go czesto nie ma i na tym cala rzecz polega a poza tym to ja uwielbiam lizanko a on do tego niestety stworzony nie jest , memle i memle i zadnego pozytku z tego nie ma....hej

Gość naturliś
Oj ja też sie spotkałam tylko jeden raz kiedyś z facetem z czata na sexik. Wczesniej rozmawialismy prowie 3 miesiąc,e czego to on nie pisał o swoich wyczynach , upodobaniach. Potem nie dość ,że okazało sie że kopuluje tylko jak królik to i kutaska miał wielkości jak u królika ...

jak wszedzie zdarzają się gawędziarze i ludzie czyny, trzeba tylko umiec ich rozróżnić, skąd wiecie , że szybki sex nie był wyrazem rozczarowania Wami drogie Panie?

Gość też spotkałam sie
Z jednym facetem z czatu , potrzebował seksu tak jak ja podobno żona oziębła itd powiem tylko tyle , wcale sie nie dziwie że jest oziebła ja wykopałabym go z wyra natychmiast , zero fantazji, zero pomysłow, żenada :( Powiedziałam mu to i nie uwierzycie !!!! był tak zaskoczony i chyba nawet zły że o coś mi chodzi , bo według niego było ok Nie wiedział że zwykłe pieprzenie nie wystarczy żeby było ok , nie mówiąc o czymś co sprawia że jest dużo bardziej niż ok ;)

Gość do czarny jarek
normalne :) facet faceta zawsze wytłumaczy :)

Gość kruuk
hmmm, a ja nie mialem reklamacji, zawsze dziewczyny chciały spotkac sie jeszcze raz. Ale drogie panie, w drugą stronę też można odbić piłeczke. Czesto zdarza się, że po przyjściu na spotkanie czar pryska także z Was. Dla mnie dyskwalifikacją jest np gdy dziewczyna zapali papierosa. Herbatka kończy się wówczas bardzo szybko. Pozdrawiam

Gość 34
mam tyle lat co w nicku i stwierdzam ze faceci kolo 40 nie potrafia sie obslugiwac gumkami co jeden to lepszy ....jeden to mi nawet w srodku szukal a drugi nie potrzeboal bo wystrzelil zanim mu go ustnie zalozylam -hihihi chyba nie doswiadczyl zakladania gumki ustami ...

Gość 34
dodam ze nie pale i wlasciwe nie pije moze tylko niewielkie ilosci winka tak dla smaku no coz a kobiety sa rozne ja modelka nie jestem ale powodzenie mam (nie jak koza w pazdzierniku)faceci lubia doswiadczone , smiale kobiety a uroda ? jestem kobieca ,mam cyc tylek tez i lubie glebokie,,,,,,,dekolty

Gość przepraszam ale pytanie
brzmialo, czy sie spotkac w miejscu publicznym.....tak, spotkac sie jesli rzeczywiscie sie chce :) a co bedzie dalej, ktoz to wie ....:)

Gość 34
o ho nie czuje jak rymuje,,,,

Gość kruuk zacznij palić
dym i nikotyna zabijają ptasia grypę :classic_cool:

Gość 34
a ja jestem zajebista jak polize ...kazdy tryska......humorem

Gość do 34
tutaj masz linka z filmikami http://polishkicz.sexoholik.pl/ szczegolnie polecam jeden pro po gumki :) tytul to "Basia- Ostatnie starcie" filmik nr 10 w archiwum !!!! czekam na komentarze :)

nie wiem kto do mnie pisał, ale nie chodziło o tłumaczenie a raczej zasianie troche wątpliwosci w tych dość jednostronnie obwiniajacych komentarzach a ja mysle, że w pierwszej kolejności trzeba spojrzeć na siebie, czy zrobiłem/łam wszystko żeby było fajnie, a może facet oczekiwał kogos zupełnie innego, innej atmosfery itp. itd. powiecie to mógł się w ogóle nie brac do rzeczy i cos w tym bedzie, ale większość facetów pewnie wykorzystałoby już zaistniałą sytuację a potem szybciutko do domku

Gość Atena*
Hm, innej atmosfery? Nie ma co mędrkować. Jak jest dobrze to po prostu jest. Nie wierzę, że można z wróbla nagle zrobić orła (nie mówie o wymiarach oczywiście). Facet nauczy się czegoś, wyluzuje, ośmieli, ale czy bedzie potem lepszym kochankiem... Dotyczy to również pań.

Gość 34
jeszcze sie tak nie usmialam buahaha co ten czlowiek wyprawial z ta gumka jezu... nawet se na jajka zakladal . no moi moze nie byli az tak zdolni ale niewiele im brakowalo a poza tym to ja jak widze takie problemy to nie leze z cipka na wierzchu tylko wspoldzialam

Gość 34
och - przedluzaczu...... ja uwielbiam rozpalac i to robie nieustannie wczoraj stojac w sklepie (bylam rutynowo -zakupy) uslyszalam od kolegi ze chcialby mnie polozyc na ladzie i wylizac.... to bylo przezycie dla mnie bo sie nie spodziewalam takich slow takze teraz z nim esemesuje ale nie wiem czy cos z tego wyjdzie bo sie przyznal ze nie jest dlugodystansowcem no coz i znowu klops a ja marze i marze o takim przez ktorego chodzic bym nie mogla.... o yeah

Gość Atena*
Poleciłabym, ale jest już zajęty ;-)

Gość 34
mmmmmmm - przedlurzaczu a ja bym siedziala na tej twojej klawiaturze i nozki bym rozchylala o yeah