Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 34

spotykam sie z facetami poznanymi na czacie

Polecane posty

Gość 34
a ty bys lizal i lizal moja rozgrzana (nie napisze ze do czerwonosci , bo jest rozowa)cipeczke ja bym za chwile zeszla - odwrocila sie i moglbys mnie wziac od tylu na stojaco- tak jak najbardziej lubie i posuwal mnie , posuwal ..... o yeahjuz jestem wilgotna...

Gość jennna
a pozostale cztery Twoje kobiety stały by obok i sie przygladały...;) o yeah

Gość 34
wypiela bym swoja pania zebys mial urokliwy widok na moje obie dziurki i skakala bym i nabijala na twego bordowego przyjaciela .... o yeah.....

Gość jennna
podszywaczu nie przeszkadzaj bo oni tu podskakuja...;) hyc...hyc:D

Gość 34
o yeah o yeah o yeah a teraz wzielabym twe oreze do buzi i dopiero zobaczyl bys natarcie na Pana Bordowego lizalabym jego glowke poczynajac od dziurki na szczycie , zespoleniem pod nia i obciagajac calego i pieszczac go gora dol gora dol czekalabym na deser czyli bita smietanke o yeah mniam .....

Gość Anty 34
Jak tak czytam to dochodze do wniosku ze 34 to pewnie jakis niewyzyty szyderczy pasztet-kurwiszon. I wcale sie nie dziwie, ze facetom sie nie chce albo nie moga sie nia zajac dluzej. Jestes napastliwa, szydercza i bez krzty ludzkiego podejscia do tych rzczy. Kazdy normalny facet bedzie sie trzymal z daleka od takiej glupiej kurwy jak ty, nic wiec dziwnego ze trafiasz tylko na jakichs zalosnych pojebow, ktorzy w dodatku po godzinie znajomosci z toba aalbo juz nie moga albo nie maja ochoty :) Takie zdziry jak ty, wypaczaja obraz kobiety ... Dlatego w calym majestacie tego slowa mowie ci : GO AND FUCK YOURSELF !!!

Gość 34
pomocy przedluzaczu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!oni mnie szykanuja same sa kurwiszonami o yeah i niech nie czytaja jak im sie nie podoba

Gość 34
buahaha- zasmieje sie wam w twarz - cenzorowi i tym podobnym ktorzy nie wiedza jak piescic kobiete a tylko bzykaja po misjonarsku w skarpetkach o yeah

Gość I love Cenzor
cenzor 👄

Gość 34
to nie moje stwierdzenie - nawet nie umieja sie podszywac zalosne a prawdziwe

Gość 34
przedluzacz chyba ktos nam tego pozazdroscil bo nawet podszywaja sie podz mnie z normalnymi odpowiedziami pytanie czy to do mnie bylo na ktore odp nie bylo moim stwierdzeniem pa za to ktos zalozyl nowy topik o mojej moralnosci pozdrawiam

Gość trzeba było
pogadać sobie na GG. Tu zawsze znajdzie sie ktoś, komu sie to nie spodoba i zamiast omijać ten topic, bedzie go krytykował. J nie przepadam za takimi rozmowami, ale po prostu w kazdej chwili może stad wyjść. Normalka.

Gość 34
obserwatorka nie badz zla wiesz ze kobieta tez czasami potrzebuje chwilki zapomnienia pozdrawiam

Gość hehehe 34
teraz wszystko jasne facetom nie staje bo sama nie potrafisz sie do niczego zabrac i ich podniecic, sama twierdzilas ze pisza same superlatywy a potem rozczarowanie, a co ty sama robisz? piszesz co bys to nie zrobila, czyli w realu jestes dosc cienka

Gość hehehe 34
walnij sobie numerek z przedlurzaczem widocznie na nic innego was obojga nie stac

Gość I love Cenzor
cenzor w akcji...... szalej ja popatrzę;)

Gość 34
wielki cenzor - pocaluj mnie dupe a przekonasz sie ze to lepsze niz calowanie twojej zony w usta papa

Gość 34
samuel- szmate masz w domu i ci dzieci wychowuje

Gość 34
pozdrawiam przedluzacza pa pa uciekam i juz nic nie napisze pa

Gość I love Cenzor
cenzor to ja cie tu i love you a ty 33 zaczepiasz????:O

Gość samuel el dżonson
Onanizuję sie analnie protezą lewej nogi mojego pradziadka,zajadajć przy tym jego stare majtki nie prane przez 100 lat... :classic_cool:

Gość do 34
Słuchaj ze mną jest tak ...jak mnie kobieta podnieca to mogę kilka razy, mam wielokrotny wytrysk, penis po pierwszym nie jest już tak twardy ale i tak byś go czuła. Ale jeśli laska jest pasztetem i pierwsze pytanie jakie mi zadaje to czy długo mogę to mam ja w dupie ...długa przerwa w seksie to szybki finisz u faceta ale za to potem z rana jest jak nowo narodzony ...tylko przy Tobie prócz męża (który i tak ciągle w wyjazdach ...ciekawe czemu?) nikt na dłużej nie chce zostać. Służysz jedynie do tego żeby się w Ciebie spuścić ... pozdro