Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiziorek

młodszy partner

Polecane posty

czy któraś z was miała młodszego prtnera,o ile i czy później odszedł czy został, mój partner jest młoszy o 10 lat i boję się że któregoś dnia odejdzie

Gość rarrasia
Jak to odbrze poczytać o innch :) szczęsliwych parach, właśnie moj o 12 lat młodszy partner poprosił mnie o to byśmy byli juz zawsze razem , najlepiej jako małżeństwa - a ja głupia zerwałam z nim...........bo co? Bo sie boje co bedzie dalej, za 10 lat on 30 letni młody a ja cóż ??? Mam dziecko ,......Co robic|?

Gość MOKULSKI
Witam Redakcja telewizyjnego talk show, przygotowuje odcinek na temat związków z różnicą wieku, w których partnerka jest minimum o 25 lat starsza od partnera. Jeśli byliby Panstwo zainteresowani wystapieniem w programie i opowiedzieniem swojej historii proszę o przelsanie numeru telefonicznego na adres p.mlak@tvn.pl oddzwonie Dziękuję

Gość upppppppp podnosze :)
:)

Gość upppppppp podnosze :)
Napisze cos przeciwko stereotypom :) opisze po krotce moja historie :) mam 32 lata a moj maz 23 :) poznaliszmy sie ponad rok temu przez internet moj maz jest obcokrajowcem jakis czas minal zanim sie spotkalismy choc niedlugi w zwiazku ze spotkaniem nie robilam sobie zadnych nadziei poniewaz on taki mlody na dodatek student no i z daleka na dodatek sliczny ma tak naturalnie ladny ja do brzydkich nie naleze ale jakos tak mnie oniesmielal ale stalo sie milosc od pierwszego no moze drugiego wejrzenia/poznania pokochalismy sie tak bardzo ze po 2 mcach od zdecydowalismy sie wziac slub formalnosci troche trwaly badz co badz od pol roku jestesmy malzenstwem kochalmy sie na zaboj i nie jest to zauroczenie lecz prawdziwa milosc na dobre i zle nasza sytuacja nie jest jak z bajki wiadomo zycie pelne problemow ale w szczesciach i smutkach jestesmy jak jedno przed moim kochanym mezem mialam wielu mezczyzn czesto duzo starszych ode mnie i powiem wam jedno dojrzalosci i madrosc nie jest sprawa wieku czesto byli dupkami takimi doroslymi dziecmi dlugo by pisac naprawde i wiem jedno nikt nie dal mi tyle troski ciepla prawdziwych uczuc bliskosci jak moj maz tak jest duzo mlodszy ale jakie ma to znaczenie gdy ludzie sie kochaja skoczylibysmy za soba w ogien mielismy wiele trudnych sytuacji i moj maz nigdy mnie nie zawiodl nigdy jest zawsze przy mnie na dodatek powiem wam co mnie urzeklo jest to poprostu dobry wrazliwy chlopiec bardzo dobry czlowiek ma kochane serce i jest bardzo wrazliwy pokochalam go za ta dobroc za ta swiezosc ktorej nie maja mezczyzni w moim wieku i starsi kocham go ponad wszystko na poczatku bylismy na odleglosc od 3 mcy mieszkamy razem przeprowadzilam sie do jego kraju on w tym roku konczy studia ale jus pracuje jako stazysta w szpitalu bo konczy medycyne ja na ta chwile nie pracuje ucze sie jezyka na szczescie jego pensja jest spora ale zrezygnowalam z wielu rzeczy i wiecie co bylo warto tak naprawde nie stracilam nic a zyskalam tak wiele jestem najszczesliwsza osoba na swiecie nie dlatego ze nasze zycie to sielanka tak nie jest ale dlatego ze my dwoje to jednosc pasujemy do siebie tak bardzo ze to az szok :) a teraz chcialam cos napisac o sferze intymenj lecz nie zawiele :) moj maz gdy sie poznalismy byl bardzo nieporadny nie mial przede mna dziewczyny wiec pierwsze chwile byly hmmmm zabawne :) troszke to trwalo zanim poznal co i jak ale teraz jest cudnie i nie chodzi o sex chodzi o bliskosc namietnosc itd to co moj maz wyprawia aaaaaaa hmmm zachowam dla siebie :) kobitki jesli nie patrzcie na wiek ani na inne tego typu rzeczy kierujcie sie sercem i rozumem ale w dobrym tego slowa znaczeniu nie ma recepty na zwiazek na milosc itd gdzie jest powiedziane ze nasz jedyny ma byc rownolatkiem lub ma byc finansowo ustawiony lub ma byc blondynem czy brunetem milosc przychodzi gdy sie tego nie spodziewamy i ten nasz ukochany jest jaki jest a nie wyciety z szablonu spelniajacy oczekiwania ksiaze choc ja mam swojego uroczego madrego pieknego ksiecia i kocham go ponad zycie :) pozdrawiam wszystkich zakochanych!

Gość Aleks9301
Witam. Związek z młodszym partnerem ma szansę , ja mam 19 lat a byłem z kobieta która miała lat 33 było nam pięknie cudowne chwilę wyjazdy w góry, na wakacje, imprezy ogniska, taniec towarzyski, basen . I oczywiście pełne uczucie z mojej strony to ona była pierwsza miłością mojego życia i zraniła mnie najbardziej. Nadal ja kocham mimo że minelo 8 miesięcy. Czasami widują ja to moje serce się rozrywa. Jeśli ktoś chce po pisać o tego typu związku zapraszam chętnie kobiety. Mój email olek9301@wp.pl

Gość Nika8884
Witajcie! Realizuję aktualnie program, do któego poszukuję właśnie par, z różnicą wieku - młodszy partner, starsza paertnerka, gdzie mimo zapewnień partnera, kobieta podświadomie, bądź świadomie co jakiś czas myśli, że kiedyś ten facet odejdzie do młodszej, jeżeli będziecie zainteresowane, napiszcie ... rozwiń całośćj.kaleta(małpa)tvn.pl, podajac imię i nr tel. Oddzwonię z redakcji!

Gość gość
Witam!!! Do programu TV poszukujemy Par w których jest duża różnica wieku minimum 10 lat i które chciałyby sprawdzić czy mogą sobie ufać. Jeśli jest Pani w takim związku lub zna Pani kogoś kto mógłby być zainteresowany proszę o zostawienie numeru telefonu a oddzwonię i opowiem o szczegółach. Rozmowa jest niezobowiązująca i nie oznacza udziału w programie. Zgłoszenia pod adresem: wer.stanuch@gmail.com Pozdrawiam.