Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaraweritass

Gdzie jestescie kochani męzczyzni ?? a nie chamy i dranie ..,

Polecane posty

Gość klaraweritass
trudno jest byc z kolesiem który mysli ze fajnie miec laskę u swego boku która sie ubiera markowo i ma jako tako wygląd. a w głowie zero rozumku :) poza tym ostatnio sie wkurzyłam bo widziałam taka pskude serio duzy nos pomaranczowa na twrzy z samoopalcza odrosty na głowie blondynka z balejażem i beznadzijny makijaz a obok niej super facet przystojny przyznam to fakt.. wsiadali raem do super samochodu .. i powiedzcie mi teraz moi drodzy gdzie tu jesty miejsce dla porządnej obywatelki RP ?? nie narzekam na urodę bez zadnego chwalenia sie zawsze miałam mnóstwo adoratorów ubieram sie troche sexi troche na sporotwo jestem drobniutką brunetką i co najwaznieksze mam poukładane w głowie, i nieraz zwrócił na mnie uwage koels z super samochodem i wypchanym portfelem ale nigdy nie dosżło do spotkania i powiedzci emi dlaczego??? a ja wiem dl;aczego dlatego ZE ON WIEDZIAŁ ZE NIE JESTEM PUSTĄ LASKĄ KTÓRA BEDZI ETYLKO DODATKIEM DO JEGO NOWYCH POKROWCÓW NA TYLNYM SIEDZENIU .. wole rower firmy "LECh " i piweczko w przytulnym barze a nie wyszukane driny :D móhj facet ma szczesci e:D i nieraz mi to powtarza :D:D:D

Gość klaraweritass
i jeszcze jedno u mni euroda idzie w parze z rozumem. i faceci ni etylko wiedzą ze jestem ładna ale tez nie dam sobi edmuchac w kasze a co najwazniejsze siebi edmuchac hahaha :D bo dziewczyny niektóre sa naprawde puste

Gość klaraweritass
a ja znam swoją wartosc i wiem jaka jestem mam swoje zasady swoje zdanie. itd. i na szczescie jest duuuzo takich spoko dziewczyn jak ja !!!! a wy dodatki do samochodów uroda wam minie a rozumek sie skurczy :D i bądzcie dziwkami które dmucha sie na tylnym siedzeniu za jeden przewóz autem ;/ albo za jedna nocke w najdrozszym hotelu

Gość a piszcie sobie dalej
że on jest tylko WASZ. Prawda jest taka, że jest " wasz" tylko tak długo, jak on sam będzie tego chciał. Jak chcecie mieć kogoś na własność, to polecam kupno pieska. Żaden człowiek WASZ tak do końca nie będzie.

Do klaraweritass - Nie chcę tutaj nikogo bronić ale... czy Ty czasem nie przesadzasz? :/ Trafił swój na swego... a blondynka z balajażem niekoniecznie musi być puszczalską idiotką... Czyżby ktoś tu leciał stereotypami? ;) A tak poza tym... oprócz obrzucania kogoś błotem świetnie znasz się na \"reklamie\". Dobrze że jeszcze nie podałaś swoich wymiarów... bo to że jesteś piękna i mądra już wszyscy wiemy [a tak na marginesie... kogo to właściwie obchodzi?! :/]

Do a piszcie sobie dalej - Słowo \"wasz/nasz\" to przenośnia więc bez nerwów proszę ;)

Gość gość
dobrzy mezczyzni sa olewani bo nie daja emocji wiec sa dla kobiet nudni a wiec nieatrakcyjni.

Gość gość
odezwal sie koniotrzep prawiczek :D

Gość gość
Mamy 2017 rok a ludzie odpisują w wątku z 2005!?? Pozostawię to bez komentarza.

Gość gość
deficyt prawdziwych mezczyzn jest na czasie :D