Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SZCZĘŚLIWA FOREVER

DO GRUBYCH, CHUDYCH, PIEKNYCH I BRZYDKICH!!!

Polecane posty

Gość SZCZĘŚLIWA FOREVER

JESTEM GRUBA I SZCZĘŚLIWA, CZY TO NIE NORMALNE JESTEM TAKIM SAMYM CZŁOWIEKIEM JAK CHUDE BRZYDKIE CZY ŁADNE JESTEM TEŻ TAKA SAMYM CZŁOWIEKIEM JAK MÓJ BRAT NA WÓZKU I MOJA BABCIA CHODZĄCA O LASCE, JESTEM WSPANIAŁA BO SAMA TAK O SOBIE MYŚLĘ, KOCHAM SŁODYCZE I POMIDORY I WIECIE CO PIEPRZE WSZYSTKICH FACETÓW PRZEZ KTÓRYCH KIEDYŚ MIAŁAM KOMPLEKSY TERAZ WIEM, ŻE JESTEM PIĘKNA I OD KIEDY TO WIEM MOGĘ MIEĆ WSZYSTKO, BO NAJWAŻNIEJSZA JEST WIARA W SIEBIE. KOCHAM ŻYCIE I MAM JE TYLKO JEDNO I NIE BĘDĘ TRACIĆ CZASU NA UŻAANIE SIĘ NAD SOBĄ I NA DIETĘ, PO ŚMIERCI NIE BĘDĘ MOGŁA ANI IŚC NA MPREZĘ, ANI NAPIĆ SIĘ PIWA, ANI PRZEŻYĆ WSPANIAŁEGO ORGAZMU, ANI TEŻ NIE BEDĘ MOGŁA ZJEŚĆ LODÓW Z POLEAWĄ CZEKOLADOWĄ, ANI TEŻ NIE BEDĘ MOGŁA ZJEŚĆ MOICH ULUBIONYCH TOSTÓW Z KAKAEM. PO CO SIĘ MĘCZYĆ, TO W POLSCE TAK JEST, KOMPLEKSY WYLECZYŁAM W NIEMCZECH, TAM KAŻDA PANNA CZY GRUB, CZY BRZYKDA, CZY CHUDA, CZY GRUBA JEST SZANOWANA I WPASNIAŁA, BO LUDZIE SĄ NORMALNI, JAK KIEDYKOLWIEK KTOŚ POWIE WAM COS NIE MIŁEGO ,POPATRZCIE SIE MU GLEBOKO W OCZY I USMIECHNJICIE SIE, UWIERZCIE EFEKT GWARANTOWANY!!!! POZDRAIWMA CHUDE GRUBE BRZYDKIE I ŁADNE... WIECIE CO I TAK JESTESMY WSZYSTKI PIEKNE!!!!!! KOCHAM ZYCIE

Gość nikolae1981
wow, fajne to co napisalas:D

Gość SZCZĘŚLIWA FOREVER
WIEM, ŻE TO FAJNE, BO PRAWDZIWE I BĘDĘ PODNOSIĆ TEN TOPIC, BO UWAŻAM, ŻE WSZYSTKE I ZAKOMPLEKSIONE LASECZKI POWINNY PRZECZYTAĆ TEN POST I ZACZĄĆ MYŚLEĆ TAK SAMO JAK JA!!!!!!! KAŻDA Z NAS POWINNA ODNALEŚĆ W SOBIE UKRYTE PIĘKNO WTEDY WSZYSTKO STAJE SIĘ PIĘKNIEJSZE I ŁATWIEJSZE!!!!!!!!!!! PROSZĘ WAS UWIERZCIE W SIEBIE, TO TAKIE ŁATWE, STAŃCIE PRZED LUSTREM I POWIDZCIE, WRĘCZ WYKRZYCZCIE TO: JESTEM PIĘKNA I WSPANIAŁA I JEDYNA W SWOIM RODZAJU!!!!!!!!!! TO DZIAŁA:):):)::):))::)

Gość tralalaakakakal
zobaczymy czy za jakis czas tez bedziesz taka szczesliwa?? ale mimo wszytsko fajnie ze dzis sie cieszysz:) pozdrawiam

Gość no cóż jeśli masz kogoś kto
Cię kocha taką, jaka jesteś, to tylko pozazdrościć.

Gość SZCZĘŚLIWA FOREVER
hehe, oczywiście chodzi Ci zapewne o kolesia,,,,nie nie mam chłopaka, ale co tydzień chodzę na randki, z poznanymi w weekend chłopakami i wiesz co jeszcze nie znalazłam tego jedynego, a to daltego, ze zaden mi nie odpowiadal, nie daletego ze ja im nie dopowiadałam.. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość SZCZĘŚLIWA FOREVER
Do tralalaakakakal: a dlaczego miałąbym nie być???? Od roku jestem taka szczęsliwa, tylko czytam te topici na kafeterii i współczuje tym laskom, z ich problemami, dla mnie w tym momencie nieistniejacymi:):)

Gość tak trzymaj
gratuluje optymizmu !!!!!!!!!!!!!!!! 🌻👄🌻

Gość SZCZĘŚLIWA FOREVER
do przypadkowej: hehe, to bardzo proste, jezeli masz toster, to wsadzasz chleb tostowy, i po przyrumienieniu, smarujesz je masłęm i posypujesz dużą ilością kakao tylko tego śłodkiego;) nie gorzkiego:)

Gość beatrice342
też bym chciała tak podchodzić do życia:( niestety nie umiem..

Gość wieloryb
Oj to do mnie Jestem piekna,czy chuda to juz nie bo robie sie okragla jak kluska ( ciaza ) Czyli z kazdym dniem piekniejsza, grupsza i ciezsza pieknie;)

Gość SZCZĘŚLIWA FOREVER
dokładnie:):):):):) te kilka chwil w naszym życiu, kiedy w naszych brzuchach, dorasta do zycia dziecko, jest okresem kiedy jestesmy najpiekniejsze, wtedy poprostu kazdy patrzy na nas jak na piekne i tak tez sie czujemy:):)): wieloryb: gratulacje:)

Gość fajnie
to wszystko brzmi.i zycze powodzenia 🌻 za to falanie sie czyta. uzywaj Enterka

Gość Fantamen
Ja szukam pieknych kobiet i seksownych, i uwodzicielskich, kochajace troskliwe,n apalone, romatyczne,moze byc nawet zawodu fryzjerka,z pobliskich miast górnego ślaska wolna i do zwiecia,i kohajaca dzieci moze byc blondynka lub brunetka i bede czekac az do mnie napiszecie dziewczyny pa!. http://fantamen.sympatia.onet.pl Dziewczyny piszcie!

Gość grubasek123
kocham czekolade:D

Gość zagraniczna
To prawda, ze w Polsce ludzie sa bardzo krytyczni w stosunku do wszystkiego i wszystkich, wytkna kazda niedoskonalosc! Od kilku lat wlocze sie po swiecie i tez calkowicie pozbylam sie kompleksow, co z tego, ze kilogramow kilka w nadmiarze, jestem kobieta, a nie kosciotrupem, a facetow pociagaja wlasnie moje okraglosci. Nie narzekam ani na brak powodzenia ani na brak przyjaciol, czuje sie szczesliwa i jestem ciekawa zycia, kompleksy przestaly byc moim problemem i nie zatruwam sobie zycia dietami. I kiedy widze naprawde ladne dziewczyny nieszczesliwe z powodu 2 kilo za duzo (ich zdaniem), krzywych nog lub wielkiego nosa, to mi ich szkoda, bo zamiast cieszyc sie zyciem, mlodoscia i swoim niepowtarzalnym pieknem, skupiaja sie na jakims malo istotnym szczegole. POLACY, PATRZMY NA SIEBIE PRZYCHYLNYM, A NIE KRYTYCZNYM OKIEM A ZYCIE BEDZIE PIEKNIEJSZE DLA NAS WSZYSTKICH! :):):)

Gość
też się staram chcę być szczęśliwa i zazwyczaj jestem a przy tym jestem gruba jak beczka :) i co z tego? nic :)

Gość SZCZĘŚLIWA FOREVER
zagraniczna: cudownie, wrecz pieknie, ze nareszcie ktos sie ze mna zgadza:D:D:D:D:D:D:D nawet nie wiesz jaka jestem szczesliwa, smuci mnie jednak to, ze obydwie pozbylysmy sie kompleksow dopiero za granica:( ale coz zrobic, mozde to jest jakis sposob:D i tak faceci zza granicy sa inteligentniejsii i bardziej przystojni, niz u nas;);), a polki sa jednymi z pieknijszych kobiet:) czy to grube czy chude, czy tez z krzywym nosem;)

Gość SZCZĘŚLIWA FOREVER
podnosze

popieram autorkę i gorąco ją pozdrawiam:) jeśli my pomyślimy o sobie, że jesteśmy piękne to tak też będą nas odbierać inni :):):)

Gość SZCZĘŚLIWA FOREVER
super:D

Gość Anihilator
"SZCZĘŚLIWA FOREVER hehe, oczywiście chodzi Ci zapewne o kolesia,,,,nie nie mam chłopaka, ale co tydzień chodzę na randki, z poznanymi w weekend chłopakami i wiesz co jeszcze nie znalazłam tego jedynego, a to daltego, ze zaden mi nie odpowiadal, nie daletego ze ja im nie odpowiadałam" Tak tak :D a świstak zawija i zawija,ewnie jak zobaczyli te tłuste fałdy pozerające kolejnego chesburgera to nie mieli ochotę na dłuzszą znajomosć :) a tak poza tym to gratuluje dobrego samopoczucia niestety w twoim wypadku chyba popadłaś w drugą skrajnosć

No ja jestem teraz w zagranicy i na stale i tez tu sie pozbylam kompleksow chodz w sumie przed wyjazdem juz sie troche pozbylam ... teraz nie mam znajomych z kim moglabym pogadac wyjsc gdzies ale mnie to ryro i tak jestem wesola optymistka :) ja czasami jestem narcyzem a czasami mam samokrytyke ale co tam i tak jestem szczesliwa :) pozdrawiam :*

Gość SZCZĘŚLIWA FOREVER
hmm..zaczyna sie jechanka:P:P niestety musze was rozczarowac, mam to w dupie;);) do anihilator: czy Ty jestes tez grubasem?? cos mi sie tak wydaje;), ale pozatem to zdziwliabys/lbys sie, ze to nie tak, Ci kolesie po randce ze mna wydzwaniaja do mnie i uwierz ze leca na mnie, ja do tej pory utrzymuje z wiekszoscia kontakt:):) ponadto, jezeli Ty tak myslisz, to jestes ograniczonym czlowiekiem, do hekate: ja juz pisalam, ze wszystkie kobiety sa piekne..wiec przykro mi, ze tak obrazasz niemki, bylas tam chociaz kiedys?? czy uslyszalas od swoich kolezanek??

Gość 66666666666
ciekawe czy bedziesz miala meza i dzieci kiedys. Jeszcze bedziesz plakac do poduszki.