Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 SZCZ臉艢LIWA FOREVER

DO GRUBYCH, CHUDYCH, PIEKNYCH I BRZYDKICH!!!

Polecane posty

Go艣膰 w g贸贸贸贸贸贸r臋

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 szcze艣liwa biedaczko
jak ty uwazasz ze wszystkie kobiety sa piekne to proponuje mocne okulary ,albo mniej alkoholu na codzien :) wiekszosc to kaszaloty :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chanelka
szczeslivwa jestes spoko babeczka.oby tak dalej .ciesze sie ,ze sa takie osoby.pozdro

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chanelka
JEDNA dziewczyna napisala tu ,ze nie wszystkie dziewczyny sa ladne.nieprawda kazda kobieta jest ladna .''Nie ma kobiet brzydkich sa tylko kobiety zaniedbane'' COCO CHANEL

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kornelllla
Do autorki. Odezwij si臋 jeszcze ! Jeste艣 wspania艂a i nie przejmuj si臋 zazdro艣nikami, chyba nie wierz膮, 偶e mo偶na zmieni膰 nastawienie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nieoznaczona
To topik dla mnie:) w sumie mam wszystko.. normalna rodzinke,prace,studiuje i calkiem niezle mi idzie,mam cudownego chlopaka,za rok planujemy sie pobrac.. a jednak nie potrafie siebie zaakceptowac i byc szczesliwa tak do konca..owszem czasem tak jest,np.kiedy jestem z Ukochanym;) ale nie zawsze.. chcialabym byc taka jak szczesliwa forever i nie przejmowac sie bez przerwy tym,ze ktos moze na mnie spojrzec i cos glupiego pomyslec,ze mam pare krostek na nogach i nie mam idealnie plaskiego brzuszka.. akurat mojemu facetowi to nic a nic nie przeszkadza i codziennie mi powtarza ze jestem najpiekniejsza:) i to dzieki niemu w ogole zmienilam nastawienie do siebie,za co baaardzo mu dziekuje;*** ale niestety pewne kompleksy jeszcze pozostaly...

Udost臋pnij ten post

Ja tez zyje bez kompleksow od dlugiego czasu i ciesze sie moim zyciem :) I tez pozbylam sie kompleksow za granica, a takze dzieki mojemu eks.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 POLACY TO NAJBARDZIEJ
SM臉TNY NAR脫D JAKI KIEDYKOLWIEK WIDZIA艁AM! FUJ, NA SZCZ臉艢CIE NIE JESTEM RODOWIT膭 POLK膭....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艁adna i co z tego
G艂upi ludzie kt贸rzy naiwnie wierz膮 w to 偶e wygl膮d to podstawa do szcz臋艣cia, nawet w ma艂ym procencie si臋 nie liczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 POLACY TO NAJBARDZIEJ
No w艂a艣nie, ja jestem 艂adna, za taka si臋 uwa偶am, ludzie mi to m贸wi膮, jestem pani膮 w艂asnego 偶ycia losu i robi臋 w 偶yciu to, co uwa偶am za s艂uszne. A Polacy gasz膮 wszelkie iskierki nadziei, szcz臋艣cia, rado艣ci i tak gnij膮 do 艣mierci ze skutkiem takim: w m艂odo艣ci nie skorzystali, a na staro艣膰 偶a艂uj膮 ,ze czego艣 nie zrobili. Ludzie opami臋tajcie si臋, macie jedno 偶ycie i we藕cie sprawy w swoje r臋ce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niepaskudna
Mam oryginalna urod臋, kt贸ra sprawia 偶e dla jednych jestem klasyczna brzydula dla innych ciekawym zjawiskiem a innym podobam si臋. Jako dziecko cierpia艂am - strasznie piegaty rudzielec. Teraz jest r贸偶nie z ocena przez innych ale wiem 偶e to ja mam siebie ocenia膰 a najlepiej na plus- zadziera膰 nosa bo odr贸偶niam si臋 i zwracam uwag臋 w najwi臋kszym t艂umie. Jednak z ocenami bliskich z dzieci艅stwa walcz臋 wewn臋trznie, podstawa- dzieciom trzeba zawsze m贸wi膰 , ze s膮 艂adne to p贸藕niej bed膮 optymistami w ocenie swego wygl膮du i zaakceptuj膮 siebie zawsze. Nie da sie odci膮膰 od opini otoczenia. Zmuszajmy innych by widzieli w nas piekno, bo tak naprawde widzimy siebie oczami innych ludzi.

Udost臋pnij ten post