Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diabeł

przyjaciolka potrzebna od zaraz

Polecane posty

Gość diabeł

moze ktoras z Was tez ma taki problem jak ja? nie mam z kim pogadac jakos tak sie rozpadlo wszystko poznalam mojego faceta i tak jakos zapatrzylam sie w niego,zamknelam w sobie i tym naszym sweicei myslac ze to wystraczy ze bedzie tak dobrze, przyjaznie przepadły ale on to za mało bo komu mam sie zalic jak on mnie zrani? komu mowic ze mialma fajny dzien bo poznalam kogos...bo jakis facet si do mnie usmiechnal? Mam 23 lata jestem z Wawy ... wiecej bedzie pozniej, poki co? Moze jest ktos kto tez potrzebuje przyjacolki ? :) tak sprawdze....

Gość ulalala
ja potrzebuje przyjaciołki

Gość styxx
Hej, też mam 23 lata i jestem z Wawy, w podobnej sytuacji (przez ex faceta rozpadły się moje przyjaźnie, więc czasem brakuje mi psiapsiułki).

ale sie ciesze ze ktos odpisal, byla tak pusto . sttrasznie sie ciesze ze Was znalazlam nawet nie wiecie jak bardzo :) to jakby ja tu zagladam codziennie a mozemy sie umowic na maila gg czy cos :) pozdrawiam Was wszystkie i juz mi tak jakos razniej

Gość czesc a ja
mam 22 lata i jestem ze Śląska

Gość nie jestem z .......
Warszawy ale pozdrawiam serdecznie :)

a ja mam 21 lat i nigdy nie mialam szczescia do przyjaciolek. ostatnio nawet wydawalo mi sie ze to juz ale ona wybrala kategorycznie swojego chlopaka, przestala odbierac ode mnie telefony, zamieszkala z nim i mnie juz dla niej nie ma:( mam chlopaka, cudownego, ale nie zastapi dobrej psiapsioly... i czasem z zazdroscia patrze jak spotyka sie ze swoimi kumplami jesze z podstawowki a ja gadam z psem... jestem z Łodzi

Gość gosiczkaa=
hej ja tez jestem ze śląska;) ale na szczęście nie brakuje mi przyjaciółek, mam jedną taką od serca i tylko dzieki niej udało mi się dostac do wymarzonej szkoły. zawsze podnosiła mnie na duchy jest po prostu kochana:) przyjaciółka to naprawde super sprawa.........ale fajnie zawsze z kims nowym porozmawiać :) więc jak cos piszcie

Gość smutnalilii
Mam dokladnie ten sam problem, miałam nawet założyć taki topik, czuję się cholernie samotna, głównie przez faceta, który odizolował mnie skutecznie od znajomych (zresztą opisałam wszystko na innym: "nie moge pogsdozić się z tym rozstaniem...)..Sczególnie teraz, gdy potrzebuję się wygadać, odczywam brak takowej przyjacióki..Jestem z Wawy

Gość smutnalilii
I mam 23 lata:) Widzę, że sporo tu rówieśniczek z tego samego miasta, dziewczyny może jakoś nawiązemy kontakt??

no ja chetnie sie sokntaktuje, tylko ze uwaga ja naprawde mysle powazne o przyjaciół-ce ,- kach, a jaki najlepiej kontatk moze wstepnie gg? mail?

a tak wogole zna ktoras z Was strone www.grono.net? moze jaos przez to sie zgadamy

Gość nokia_24
Hej.Jestem z Wrocka.Ja mam niemiłe wspomnienia po mojej przyjaciółce,która okazała sie zupelnie inną osobą niż myslalam:(Bardzo latwo mozna sie zawiesc na kims..od tamtej pory nie mialam zadnej prawdziwej przyjaciolki.Ale czy na necie mozna kogos takeigo znalezc?.......

to zalezy ile z nas jest tu szczerych ja jestem bo nie mam gdzie szukac przyjaciol, z transparentem nie stane ani na czole sobie nie napisze ani tez nie powiem moim kolezankom z uczelni ej potrzebuje przyjaciolki bo mi sie zycie wali... obraczam wszystkim mjefgo faceta on to zle znosi a ja sama sobie radzic juz nie umiem, problemy ronze klotnie , dom, ojciec.... Zreszta wiecie o czym mowie.Ale facet wszystkiego nie pojmie chocby nie wime jak kochal. Ja proponuje odnalezc sie gdzies na gg albo za jakis czas otwrte spotkanie w jakiejs knajpie, dogadamy sie albo nie a sprobowac mozna , a jak ktoraz z Was jest facetem z nieuczciwymi intencjami to sie kapniemy za wczasu :). A do tych z poza WAwy zawsze jest gg , mail itd :) ja chetnie zawsze odpisze

Bardzo chetnie z wielka radoscia poznam kogos kto zechce byc dla mnie kims blizszym.... takim prawdziwym przyjacielem- na prawde tego potrzebuje

Gość SłonkoDuże
diabel, jaki masz nick na gronie?

Bo przyjaciół sie tak nie poznaje - dlatego w to nie wierzę. Przyjaciel to ktoś sprawdzony w wielu sytuacjach a wy nic wspólnego ze sobą nie macie.

hej kokosek :) tez jestem z Łodzi i tez sie bardzo przejechalam na \"przyjaciolce\" :( a co w Łodzi prabiasz? uczysz sie, studiujesz?

Gość smutnalilli
mam swój profil na gronie, podam Wam nr gg 6597795

Hej;) Szukam przyjaciółki-takiej na dobre i złe:) Jak byłam młodsza,marzyłam o kimś w rodzaju Diany z cyklu Lucy Maund Montgomery;) Mam wielu znajomych,jednak takiej prawdziwej przyjaciółki ciągle szukam i szukam... Czy jest tu ktoś podobny do mnie??:)