Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diabeł

przyjaciolka potrzebna od zaraz

Polecane posty

kokosek, to prawda, ze nie mamy ze soba nic wspolnego, a przynajmniej nic na razie o tym nie wiemy, ale przeciez nikt nie mowi, ze po kilku kliknieciach na forum znajdziemy przyjaciol. Ja mysle, ze wiele z nas traktuje to po prostu jako sposob na poznanie nowych ludzi. A przyjazn... Albo cos z tego wyjdzie, albo nie, ale mysle, ze warto sprobowac. A diabel wywolal tyle szumu a teraz sie nie odzywa .:p

Ja też do 22 roku życia tak miałam, ale poznałam koleżankę mojego wtedy chłopaka obecnie eks, z którą zaprzyjaźniłam się i tak już kilka lat ta nasza przyjaźń trwa, jak narazie nic jej nie zakłóciło co będzie dalej czas pokarze

Gość no prosze
a ja mam 28 i tez szukam kolezanki....poznalam faceta olalam kolezanki i teraz sie poobrazaly....wczesniej sie poobrazaly jak sie rozwodzilam...i teraz jakos tak...nie ma mi kto farby na wlosy polozyc :-)....jestem z warszawy :-) z woli.....jest jakas rozwodka po przejsciach w moim wieku?

Gość naddinka
Mam 23 lata i jestem z Warszawy. Mam bardzo duży problem - zawsze marzyłam o prwdziwej przyjaźni - takiej na dobre i na złe. Uwielbiam pogaduchy przy likierku, dobrą zabawę, nie cierpię być sama ... Pisze bo jest mi trudno znaleźć kogoś takiego - studiuję i mam koleżanki ale tylko koleżanki ... Wszystkie koleżanki mają swoje przyjaciółki z liceum czy podstawówki. Zawsze chciałam mieć przyjaciółkę . Już myślałam, ze mam tą najfajniejszą na świecie (miałam ok 4 lat), ale ona okazła się być osobą niegodna przyjaźni. Myślałam ze jako przyjaciel wystarczy mi chłopak, ale z kim gadac jak on zawodzi ...??? Mój e-mail : naddine1@wp.pl