Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gra123

kazdy kto ma problem z poceniem się!! ANTIDRAL NAPRAWDE DZIAŁA!!

Polecane posty

Gość gra123

od 3 tygodni stosuje go 2, 3 razy w tygodniu na noc i zapomniałam co to znaczy miec pod pachami na ubraniach te okropne spocone kółka!!! już nie m,usze chodzić ubrana na czarno ( bo na jasnych rzeczach bardziej te kółeczka się uwidaczniają) polecam każdej z was która też chce sie pozbyć tego krępujacego problemu!!

Gość jest bardzo dobry
ale trzeba ostrożnie go używać. nie przesadzać, bo zawiera prawdopodobnie rakotwórczy glin, który odkłada się w węzłach chłonnych i nie jest w ogóle wydalany przez organizm.

Gość asiorekkk
dziewczyny,ale jak Wy sobie radzicie z tym swędzeniem pod pachą??? Ja nie mogę tego wytrzymać!!! Raz posmarowłam na noc i myślałam,że zwariuję!Po kilkunastu minutach męczenia się poszłam do łazienki i zmyłam to cholerstwo i już chyba wlę się ocić niż to rzechodzić.Więc niestety Antidral leży na pólce,ale go nie używam...

Gość nic mnie nie swędzi
może nałożyłaś go tuż po goleniu albo depilacji?

asiorekkk >>> pachy musza być idealnie suche w przeciwnym razie zawsze będzie cię swedziało po jego uzyciu. Ja robie tak, że po prysznicu, wieczorem, jak chcę się posmarować Antidralem to sprawdzam czy są już całkiem suche, jak nie, to włączam suszarkę na chwilę, suszę się pod pachami i dopiero wtedy :) super sposób, spradzony, i nic już nie szczypie. Pozdrawiam!

Gość Dominika _20
tez mam ten problem:( pocenie sie... niby normalna sprawa , ale niekiedy potrafi naprawde wyprowadzic z rownowagi;) mozesz napisac ile kosztuje ten specyfik, czy to jest krem...?

Gość to taki płyn
aplikator w kulce. do kupienia w aptekach. z15-20 zł to kosztować powinno

Gość //woman
antidral.hmmm po pierwszym razie nie pomogl w ogole..ale za drugim razem efekt byl rewelacyjny:)calkiem sucho:):) ale w nocy po posmarowaniu niesamowicie swedzialo potem szczypalo a rano az bolalo..ale chyba warto bylo??

Gość heluska
tez sie o tym przekonalam i to juz dawno:) ufff a jak pamietam to mialam wielkie problemy z tym, nie dosc ze z pod pach lala sie prawie "woda" to jeszcze zapach nie byl zbytnio mily:/ a jakiego dezodorantu uzywacie na codzien? ja ostatnio zakochalam sie w adidasie z pomaranczowa nakretka (w kulce)

Gość 123659

Gość negatywistka
wczoraj pierwszy raz zastosowalam antidral :) absolutnie nic mnie nie swedzialo juz myslalam ze nie dziala ale od samego rana jest suchutko :D

a coś na ciągle tłuste włosy? różnych rzeczy próbowałam i musze myc codziennie, nie przeszkadza mi to ale z ledwością jeden dzień sa puszyste. Próbowałam wielu rzeczy i nic :(

Gość uważam
że to wspaniały lek ;)

Gość yhry
a w ulotce jest napisane żeby stosować rano po umyciu. ktoś sprawdził co lepiej działa? czy posmarowanie rano czy na noc?

Gość wwrrr
Ja tam antidralu nie polecam, juz nawet pomijajac potencjalne szkodliwe dzialanie i ogromna nienaturalnosc calkowitego blokowania potu, to jeszcze w wielu przypadkach przestaje dzialac po kilku zastosowaniach (uzylam kilka razy na noc, nie po depilacji, szczypalo okropnie, przez kilka dni efekty rewelacyjne, ale po jakichs moze trzech czy nawet dwoch uzyciach przestal dzialac jakkolwiek, tyle tylko ze nadal podraznial po nalozeniu).

także polecam antidral;) naprawdę pomaga ale trzeba pamiętać żeby nie używać po depilacji lub goleniu a także od razu po myciu (trzeba poczekać aż pachy wyschną) wtedy nie swędzi;) ja stosuję od kilku miesięcy dwa razy w tygodniu i efekty dalej są;) jeśli chodzi o blokowanie wydalania potu: jeśli stosujemy tylko na jedno miejsce np pod pachy pot wydalamy resztą ciała więc szkodliwe nie jest;) a w dni w które nie musimy np wakacje lepiej sobie darować i pozwolić skórze pooddychać;)

i lepiej nie stosować rano bo środek ten ma w sobie alkohol i może zniszczyć ubrania;)

Gość yhry
użyłam antidralu już dwa razy i działa świetnie. szczypie tylko trochę, jakieś pół godziny, maks 45 minut. także warto. już dawno nie czułam się tak komfortowo. mam jednak nadzieję, że u mnie nie przestanie działać po kilku użyciach. (odpukać w niemalowane) tak, jednak lepiej stosować na no c przekonałam się ottym

Gość k.senka
nareszcie! używam antidralu i nareszcie nie mam plam pod pachami, mogę kupować kolorowe ubrania, znaczy bluzki, bluzy itp. W końcu kupuje to, co mi się podoba, a nie to, w czym nie bd widać plam. miałam tego serdecznie dosyć. teraz jest cudownie. powróciłam do starych kolorowych ciuchów.

Gość Dotknięta potem..
Antidral jest w kulce więc tylko pod pachy.. a ja potrzebuje lek na całe ciało :( Mam za niedługo komers i będe cała mokra na plecach ?? HELP !!